reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 16.1.2017 a svátek má Ctirad. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Akademik Čabelka

Žánr:
Rok:
1958
Délka:
16 minut
„Dokumentární film o životě a práci akademika Jozefa Čabelky.“

Celkové hodnocení filmu Akademik Čabelka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
Cemada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19715minih19715Stopař (1978) 
n
minih56757minih56757Byli jednou dva (1986) [TV film] 
Babes in Toyland n
minih7984minih7984Barcarolle (1935) 
n
minih37096minih37096Country of My Skull (2003) 
Country of My Skull n
minih41299minih41299Čas, který zbývá (2005) 
Le Temps Dui Reste n
minih49312minih4931212 kol (2009) 
12 Rounds n
minih45559minih45559Amálka já se zblázním (1997) [TV film] 
Amálka ja sa zbláznim n
minih32003minih32003Star Trek V: Nejzazší hranice (1989) 
Star Trek V: The Final Frontier n
minih39324minih39324Revizoři (2003) 
Kontroll n
minih8692minih8692Hráči se smrtí (1990) 
Flatliners n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.8 %
4   - Agostino
5   - Kuvik
9   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
6   - tvo
6   - Cemada

TV Program

ČT1 - Legendy kriminalistiky: Stodol...

22:30 - 23:00

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Prokletý ostrov (2010)

21:45 - 00:00

67 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

NOVA - Stalker (2014) [TV seriál]

22:15 - 23:10

37 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Pekelná kuchyně (2005) [TV poř...

22:50 - 23:45

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140468
Osobností: 602418
Fotografií: 520472
Plakátů: 252073
Obsahů a biografií: 129528

Poslední komentáře

Mámy na pařbě (2014)

Mámy na pařbě
Příběh pojednávající   myšlenky jedné matky   vedoucí ke komediální   podívané. Jenomže tomu   nějak chybí jiskra. Místy   je to ukecané až více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí...

Len kľud pane, on je cholerik

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí
Hehe, ešte zábavnejšie,   chvíľami ešte šialenejšie   a na päste si bolo treba   chvíľu počkať. Prečo to?   Zo začiatku závodili o   buginu, více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Skrýš (2010)

Skrýš
Příběh začíná docela   dobře, ale každou další   minutou najednou skomírá a   začíná se dosti táhnout.   Julianne Moore si se svou   rolí více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Návrat blbýho a blbějšího (2014)

Návrat blbýho a blbějšího

Návrat blbýho a blbějšího
Nostalgický návrat dvou   pomatených hrdinů je extra   nářez od začátku až do   konce. Film je takřka plný   vynikajících humorných   situací a více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 9 / 10

Volný pád (1992)

Volný pád

Volný pád
Tohle je ten typ filmu, který   celou dobu postupně graduje,   oplývá napětím,   jednotlivé scény na sebe   pěkně navazují a co je   důležité - více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.674/0.655