reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 30.9.2016 a svátek má Jeroným. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Aido - otrokyně lásky

Další název:
Aido - otrokyňa lásky
Žánr:
Země:
Rok:
1969
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Aido - otrokyně lásky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.11.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih60207minih60207Ing. (1985) 
Ing. n
minih25302minih25302Iba deň (1988) 
Iba deň n
minih29915minih29915Vtip (2001) 
Wit n
minih40348minih40348Kamenný řád (1975) [TV seriál] 
Kamenný řád n
minih38697minih38697Extrémní rozmary počasí (2002) [TV seriál] 
Wild Weather n
minih84190minih84190Tranzit (2012) 
Transit n
minih42359minih42359Shortbus (2006) 
The Sex Film Project n
minih49852minih49852Bakaláři 1997 (1997) [TV cyklus] 
Bakaláři 1997 n
minih38284minih38284Scény u moře (1991) 
Ano natsu, ichiban shizukana umi n
minih37889minih37889Šerif (2002) 
The Badge n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 %
6   - curil
4   - Agostino
3   - Kuvik
6   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138073
Osobností: 595609
Fotografií: 513290
Plakátů: 248514
Obsahů a biografií: 127643

Poslední komentáře

Díky za každé nové ráno (1994)

Díky za každé nové ráno
Bohužel Halina si strašně   vymýšlí a její příběhy   jsou podávané "na jedno   kopyto". I tak, hlavně díky   Gustíkovi, má tenhle film   spád a vtip.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

Frasier (1993) [TV seriál]

velkomesto

Frasier
život vo velkom meste ma   svoje jemne odtienky a je plny   snobskych predsudkov, z   ktorych sa da vytazit vela   humoru...

Autor: ondrink | Hodnocení: 9 / 10

Simpsonovi (1989) [TV seriál]

je nieco lepsieho

Simpsonovi
animovaný seriál lepší   nenájdete...čo sa týka   komeialnych serialov, tak ho   porazí mozno len Fraiser,   alebo Priatelia... Simpsonovci   su zrkadlom dnesneho sveta.

Autor: ondrink | Hodnocení: 9 / 10

Tábor padlých žen (1997)

Tábor padlých žen
Přiznám se, že mi několik   věcí uniklo. Tím nemyslím   jen hierarchii hlídačů, ale   jiných scén. Celkově jde o   klasiku, nepřináší nic   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Revenant Zmrtvýchvstání (2015)

Revenant Zmrtvýchvstání
Koukám a hledím, že   zdejší publikum sežere   naprosto všechno. Tedy i   autencitu příběhu jako   takovou. Meresjev je proti   DiKaprovi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.504/0.48