reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ahoj, kamarádi! 1-2

Další název:
Ahoj kamarádi I, II
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
160 minut
„Pohádky pro celou rodinu.“

Celkové hodnocení filmu Ahoj, kamarádi! 1-2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.4.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.7.2009
skaver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
arnustek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.6.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32281minih32281AC/DC: No Bull (1996) [DVD] 
Plaza De Toros de Las Ventas, Madrid n
minih56054minih56054Muž z minulosti (2007) [TV film] 
No Brother of Mine n
minih48710minih48710Afgánský zlom (1990) 
Afganskij izlom n
minih5668minih5668Člověk z M-3 (1968) 
Człowiek z M-3 n
minih56508minih56508Děravá kapsa (1974) [TV film] 
Děravá kapsa n
minih37337minih3733766 sezón (2003) 
66 sezón n
minih4846minih4846Byl jsem při tom (1979) 
Being There n
minih42617minih42617Dostaveníčko v Heřmanově Městci (1986) [TV pořad] 
Dostaveníčko v Heřmanově Městci n
minih38667minih38667Dívka s perlou (2003) 
Girl with a Pearl Earring n
minih34893minih34893Kruh (2002) 
The Ring n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 %
4   - Kuvik
8   - satyr
7   - vo.truhlas
8   - miroslav22
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
4   - tvo
7   - skaver
8   - Alfonc
2   - pet007
10 - arnustek

TV Program

ČT1 - Tak neváhej a toč – speciál ! ...

15:05 - 16:10

21 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Obrázky z Francie: Alsasko

15:25 - 15:40

1 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

14:30 - 15:30

56 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140558
Osobností: 602610
Fotografií: 520701
Plakátů: 252179
Obsahů a biografií: 129567

Poslední komentáře

Ani ve snu! (2014)

???

Ani ve snu!
No ať přemýšlím jak   přemýšlím tak se tady   něco nepovedlo. Může mi   někdo říct o čem to je ?   Možná je to něčí debut,   ale trochu se to více >

Autor: 5000 | Hodnocení: 2 / 10

Green Room (2015)

Green Room
No, natočeno je to skvěle.   Hodně lehce se tomu uvěří.   Hodně potěšily poctivé   efekty, žádné digi, a velmi   dobří herci. Co už mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Kluci (2015)

Kluci
Po delší době jsem   vzhlédla skvělé švédské   drama. Co vzhlédla, spíš   jsem zírala, jak se děj   odvíjí. Příběh trochu   pohádkový více >

Autor: petule611 | Hodnocení: 8 / 10

The Gravedancers (2006)

Křepčit na hrobě má své důsledky...

The Gravedancers
Poslední rozloučení se   zesnulým kamarádem může   vyvolat nejen staré   vzpomínky a vášně ale i   temné síly které jen   čekají jak proniknout více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Pokoj s vyhlídkou (1985)

Pokoj s vyhlídkou
Oddechová romantika, která   zaručeně uspokojí   milovníky staré Anglie, ke   kterým se počítám.Hlavní   hrdinka je sice chvílemi na   pár více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.072/1.045