reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.9.2016 a svátek má Jonáš. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Agův testament

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 41.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20877minih20877The Doors (1991) 
The Doors n
minih9046minih9046Chyťte ho! (1995) 
Get Shorty n
minih46487minih46487Ach, ta Nasťa! (1971) 
Och, už eta Nasťa! n
minih41644minih41644Silent Hill (2006) 
Silent Hill n
minih2408minih2408847 - Let hrůzy (1988) [TV film] 
The Taking of Flight 847: The Uli Derickson Story n
minih91452minih91452Příběhy tatranských štítů (2011) 
Príbehy tatranských štítov n
minih29376minih29376Jen počkej...! (1969) [TV seriál] 
Nu, pogodi! n
minih32567minih32567Podtrh (2001) [TV film] 
Crossfire Trail n
minih20121minih20121Šarlatové písmeno (1995) 
The Scarlet Letter n
minih45568minih45568Busty Beauties All-Stars (2007) [Video] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

41.7 %
5   - Agostino
5   - Kuvik
6   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138034
Osobností: 595369
Fotografií: 513078
Plakátů: 248464
Obsahů a biografií: 127587

Poslední komentáře

Peníze nebo život (2002) [TV fil...

Peníze nebo život
Omyl, moje chyba, chtěl jsem   komentovat jiný snímek a   původní koment nelze smazat.   Nemám čas hledat dvě hodiny   tlačítko "Smazat   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Pudr a benzin (1931)

Pudr a benzin
Občas je zde dost hlucho, ale   to u většiny těchto   starších filmů. Je to   klasika, kterou moc nemusím,   podívám tak jednou za pět   let, více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

San Babilo - 20 hodin (1976)

San Babilo - 20 hodin
Snímek o zrůdnosti   fanatismu, zde v tomto   případě fašistického. Je   to zahráno velmi dobře,   mladí herci se snažili.   Scénář sem tam více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Gympl s (r)učením omezeným (2012...

mě se to libi

Gympl s (r)učením omezeným
mě se to líbí. Teda akorát   nechápu toho telocvikare   Aleše, že si vůbec něco   začal s tou blonckou ta je   strašná.

Autor: SimcaTerka9315

Nebezpečná rychlost (1994)

Nebezpečná rychlost
dávám 10 palečků.   Naprostá bomba

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.148/1.124