reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Agenti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 38.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2009
mp94
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52911minih52911Easter Morning (2008) [DVD] 
Easter Morning n
minih46860minih46860Albert Einstein (1979) 
Albert Einstein n
minih44603minih44603964 Pinocchio (1991) 
964 Pinocchio n
minih25197minih25197Božská relikvie I (1986) 
Longxiong hudi n
minih25942minih25942Južná pošta (1987) 
n
minih10967minih10967Kudy kam? (1956) 
n
minih26508minih26508Kontraband (1997) 
Knock Off n
minih46547minih46547Ani krok zpět (2007) 
Ni šagu nazad n
minih46486minih46486H2O: Stačí přidat vodu (2006) [TV seriál] 
H2O: Just Add Water n
minih58694minih58694Queen: Greatest Video Hits 2 (2003) [DVD] 
Queen: Greatest Video Hits 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

38.6 %
5   - Agostino
8   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - tvo
1   - mp94
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139665
Osobností: 599798
Fotografií: 517557
Plakátů: 250500
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční lov (2013) [TV film]

Vánoční lov
Další americká vánoční   televizní "rasovina". Jenom   ta špetka vyčpělého a   opakovaného humoru mě   donutila dokoukat film do   konce. Ale stálo to dost sil.

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Posedlá zlem (2010) [TV film]

Posedlá zlem
Staré dobré téma o   strašidelném domu, kde se   vyskytuje duch. Ryze   televizní snímek překvapuje   svým zpracováním ve velmi   nízkém více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.227/0.204