reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Agáta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.6% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.4.2011
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.7.2007
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46763minih46763Zvoník od Matky boží (1939) 
The Hunchback of Notre Dame n
minih49504minih49504Černá díra (1979) 
The Black Hole n
minih50952minih50952Princ a já 3 - Královské líbánky (2008) [Video] 
The Prince & Me 3: A Royal Honeymoon n
minih22380minih22380Věno princezny Ralu (1970) 
Zestrea Domniţei Ralu n
minih59200minih59200Černý kotel (1985) 
The Black Cauldron n
minih44710minih44710Paco (1976) 
Paco n
minih2355minih235520 v autě, 40 v posteli (1978) 
Es pecado... pero me gusta n
minih40820minih40820Annapolis (2006) 
Annapolis n
minih42479minih42479Azumi 2 (2005) 
n
minih35019minih35019Balada o zeleném dřevu (1983) 
Balada o zeleném dřevu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.6 %
7   - Edward52
6   - Agostino
4   - Kuvik
6   - rosta12
7   - vo.truhlas
3   - T800
9   - soptik
5   - kamil.ice
1   - stixman
7   - tvo
4   - Grassel
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

In a Valley of Violence (2016)

In a Valley of Violence
Na jedno shlédnutí to   jakžtak šlo,tím myslím že   jsem to vydržel až do   konce,příběh ohraný   zabijou mu psa a on se chystá   pomstít,výběr více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Tenkrát v Americe (1984)

Tenkrát v Americe
Bohužel poslední dílo   tohoto mistrovského   režiséra,i když mě osobně   tento snímek nechytil tak   jako jeho westerny i přesto   skvělá více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.286/0.263