reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Afula Express

Země:
Rok:
1997
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Afula Express

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2830minih2830Alone Among People (1932) 
Congorilla n
minih29765minih29765Hodina pravdy (2001) 
City by the Sea n
minih42252minih42252Zločin na poště (1980) [TV hra] 
Zločin na poště n
minih4385minih4385Boccacio 70 (1961) 
Boccaccio ’70 n
minih58642minih58642Modern Talking: The Final Album – Ultimate DVD (2003) [Video] 
Modern Talking: The Final Album – Ultimate DVD n
minih2632minih2632Ahoj, lodi (1942) 
Ship Ahoy n
minih5851minih5851D'Artagnanův syn (1950) 
Il figlio di d'Artagnan n
minih28918minih28918Bojová akademie (1987) [TV film] 
Combat Academy n
minih7579minih7579Farma zvířat (1954) 
Animal Farm n
minih46353minih46353Armáda démonů: Matka slz (2007) 
Terza madre, La n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 %
5   - Agostino
3   - Kuvik
5   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
6   - marimari

TV Program

ČT1 - Četníci z Luhačovic (2016) [TV...

10:30 - 12:00

70 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

11:30 - 11:55

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:05 - 11:50

35 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Láska ve hře (2004) [TV film]

10:05 - 12:00

95 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252270
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.237/0.219