reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Africká divočina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
ma.kyn.ka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.10.2007
martinfranek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41880minih41880Děti z ostrovu pokladů 3: Tajemství ostrova pokladů (2004) 
Treasure Island Kids: The Mystery of Treasure Island n
minih7686minih7686Flirt se slečnou Stříbrnou (1969) 
Flirt se slečnou Stříbrnou n
minih8889minih8889Adam je... Eva (1954) 
Adam est... Ève n
minih44281minih44281Návštěvní den Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna (1969) [TV pořad] 
n
minih61719minih61719Spartacus: Krev a písek (2010) [TV seriál] 
Spartacus: Blood and Sand n
minih5375minih5375Totò le Mokò (1951) 
Totò le Mokò n
minih4970minih4970Casino Royale (1967) 
Casino Royale n
minih42254minih42254Dáma ví, kdy přijít (1992) [TV inscenace] 
Dáma ví, kdy přijít n
minih52840minih52840Chuť leta (2009) [TV film] 
n
minih48801minih48801Bob Dylan (2005) [DVD] 
No Direction Home: Bob Dylan n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.3 %
5   - Agostino
7   - Kuvik
10 - satyr
5   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
4   - Grassel
7   - Alfpaseka
5   - jura1973
5   - ma.kyn.ka
7   - martinfran

TV Program

ČT1 - Máte slovo s M. Jílkovou (2008...

01:25 - 02:30

9 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdelní zločiny: Bez slitování

01:20 - 02:15

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:50 - 01:35

44 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu (1969) [TV seriál]

00:25 - 02:15

69 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.459/0.438