reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Aféra Cartier [TV film]

Cartier Affair

Žánr:
Rok:
1984
Délka:
104 minut
„Profesionální podvodník se rozhodne okrást bohatou herečku, ale místo toho se do ní zamiluje.“

Celkové hodnocení filmu Aféra Cartier

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 37% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.5.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
27.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.6.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8696minih8696Hračky (1992) 
Toys n
minih4132minih4132Křídla (1984) 
Birdy n
minih118579minih118579Antoine a Colette (1962) 
Antoine et Colette n
minih69532minih69532Štrnásty v rade (1975) [TV inscenace] 
Štrnásty v rade n
minih43805minih43805Stopař (2007) 
The Hitcher n
minih47532minih47532Čivava z Beverly Hills (2008) 
Beverly Hills Chihuahua n
minih60841minih60841Děsivé prozření (2009) [TV film] 
Do You Know Me n
minih54372minih5437232A (2007) 
n
minih5628minih5628Čínský měsíc (1994) 
China Moon n
minih42404minih42404Barevný svět (1978) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

37 %
3   - curil
5   - Agostino
1   - Kuvik
4   - T800
5   - Area
5   - kamil.ice
2   - stixman
6   - Grassel
1   - Alfpaseka
5   - jura1973

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:30 - 05:00

54 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

ČT2 - Příliš drahý sport

03:05 - 03:35

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:20 - 04:00

4 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

03:15 - 06:20

9 minut již uběhlo
176 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.491/0.47