reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 22.1.2017 a svátek má Slavomír. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Aerobic Mix

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
60 minut

Celkové hodnocení filmu Aerobic Mix

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 43.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.11.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
dagy22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23068minih23068Vynález zkázy (1958) 
Vynález zkázy n
minih28811minih28811Aristokočky (1970) 
The Aristocats n
minih43998minih43998ABBA: Our Last Video Ever (2004) [TV film] 
n
minih47885minih47885Falco (2008) 
Falco - Verdammt, wir leben noch! n
minih7246minih7246Naše malé Angličanky (1976) 
À nous les petites Anglaises! n
minih33861minih33861Gala Tribute To Čajkovskij (1993) [TV film] 
Gala Tribute to Tchaikovsky n
minih53343minih53343A Dollar Between the Teeth (1967) 
Un dollaro tra i denti n
minih11578minih11578Lost Highway (1997) 
Lost Highway n
minih25267minih25267Rozpoutané peklo (1997) 
Dante's Peak n
minih49496minih49496Sám v temnotě II (2008) [Video] 
Alone In The Dark II n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

43.3 %
5   - Agostino
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
1   - marimari
5   - Grassel
4   - Alfpaseka
4   - jura1973
10 - dagy22

TV Program

ČT1 - DoktorKA

00:25 - 01:20

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Černé zrcadlo (2011) [TV minis...

00:25 - 01:15

45 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Vražda v Bílém domě (1997)

00:15 - 02:05

55 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Doupě vlků (2014)

00:55 - 02:45

15 minut již uběhlo
95 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140593
Osobností: 602700
Fotografií: 520933
Plakátů: 252220
Obsahů a biografií: 129599

Poslední komentáře

Sirotčinec slečny Peregrinové pr...

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Nebudem klamať a úprimne   poviem, že na Burtona je to   pomerne slabé... no   na temnejšieho Harryho   Pottera reznutého X- Menami   je to více >

Autor: bobo336 | Hodnocení: 7 / 10

Vinnetou - Poslední bitva (2016)...

Vinnetou - Poslední bitva
Dobrý díl - napínavý,   akční scény akorát,   pořádný padouch se svým   rozlézajícím se zlem   předurčujícím osud   Indiánů, Komančové jako více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Vinnetou - Poslední bitva (2016)...

Vinetou

Vinnetou - Poslední bitva
Maximální trapas. Předloze   z r. 1964 nes
ahá ani   po kotníky. Fuj. P. Brice a   L. Barker, ty nikdo   nenahradí. A nádherné   scenérie z Plitvických jezer   také ne.

Autor: koudy0007

Zánik samoty Berhof (1983)

Zánik samoty Berhof
Jeden z nejslabších filmů s   tématikou pohraničí vůbec.   Jana Brejchová v roli   řádové sestry naprosto   neztotožnitelná s rolí,   příběh více >

Autor: Dendy123 | Hodnocení: 3 / 10

Highlander (1986)

Highlander
V 80. letech se rodil jeden   filmový skvost za druhým a   mezi ně patří i tento   snímek. Highlander je takový   mix tří žánrů dohromady,   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.264/0.239