reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Ach, maestro

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2007
002
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.4.2009
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33218minih33218P.O.Hviezdoslav (1954) 
n
minih35180minih35180Chameleon (2001) 
Kameleon n
minih24278minih24278Železný orel 3 (1992) 
Aces: Iron Eagle III n
minih60193minih60193American Hardcore (2006) 
American Hardcore n
minih18329minih18329Říše slunce (1987) 
Empire of the Sun n
minih45064minih4506411. hodina (2007) 
The 11th Hour n
minih4173minih4173Bix (1991) 
Bix n
minih4638minih4638Brewster McCloud (1970) 
n
minih51511minih51511Pravěk útočí (2007) [TV seriál] 
Primeval n
minih16136minih16136Pohádky tisíce a jedné noci (1974) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
4   - Agostino
5   - Kuvik
8   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
10 - Grassel
7   - Alfpaseka
4   - 002
6   - jura1973
3   - hrncir20
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517418
Plakátů: 250466
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.521/0.5