reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Abrakadabra

Les braqueuses

Žánr:
Země:
Rok:
1994
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Abrakadabra

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.6% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2010
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2006
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2007
Roman14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.12.2008
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41585minih41585Satan přichází (2006) 
The Omen n
minih21567minih21567U pokladny stál (1939) 
U pokladny stál n
minih3131minih3131Teror v Římě (1976) 
I violenti di Roma bene n
minih24975minih24975Spice World (1997) 
Spice World n
minih2497minih2497ABBA ve filmu (1977) 
ABBA - The Movie n
minih3116minih3116Anna Karenina (1997) 
Anna Karenina n
minih7855minih7855Velký klam (1957) 
Le grand bluff n
minih28114minih28114El Dorado (1966) 
El Dorado n
minih7248minih7248Deset malých černoušků (1974) 
Ein Unbekannter rechnet ab n
minih30482minih30482Mackennovo zlato (1969) 
Mackenna's Gold n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.6 %
5   - Agostino
4   - Kuvik
7   - Dex
8   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
10 - michaela11
5   - Grassel
6   - Alfpaseka
8   - Roman14
4   - jura1973
3   - CESTA11573
7   - hrncir20

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

18:00 - 18:25

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Naše tradice: Mikuláš

18:15 - 18:45

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

35 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139580
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250397
Obsahů a biografií: 128909

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.536/0.511