reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Abbott a Costello se setkávají s Frankensteinem

Abbott and Costello Meet Frankenstein

Žánr:
Rok:
1948
Délka:
83 minut
Premiéra v ČR:
1948

Celkové hodnocení filmu Abbott a Costello se setkávají s Frankensteinem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 34% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.9.2008
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.7.2009
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.7.2015
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.4.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
2tom0
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih74381minih74381Císařský pochod (1955) 
Die Deutschmeister n
minih13211minih13211Muž ze západu (1940) 
The Westerner n
minih30785minih30785Baby Doll (1956) 
Baby Doll n
minih41852minih41852Medvídek (2007) 
Medvídek n
minih50694minih50694Krásná Luretta (1960) 
Die schöne Lurette n
minih37248minih37248Nikdy nezbohatneš (1941) 
Youll Never Got Rich n
minih42152minih42152Clerks 2: Muži za pultem (2006) 
Clerks II n
minih69936minih69936Lydia (1941) 
n
minih126239minih126239Labužníci (2013) 
Omnívoros n
minih111211minih111211Muž v sedle (1951) 
Man in the Saddle n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

34 %
5   - clara.bow
1   - BinLADIN
1   - radegaster
4   - Rendys
1   - miroslav22
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
10 - michaela11
5   - Grassel
5   - Alfpaseka
3   - jura1973
3   - CESTA11573
3   - hrncir20
1   - 2tom0
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517159
Plakátů: 250320
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.187/0.161