reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

... a zítra půjdete do pekla

Dalle ardenne all'inferno

Další název:
Dirty Heroes
Žánr:
Země:
Rok:
1967
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu ... a zítra půjdete do pekla

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.9.2012
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3271minih3271Asfaltové peklo (1984) 
L'arbalète n
minih2739minih2739Alabama (1984) 
n
minih72103minih72103Den samých začátků (1980) 
Den samých začátků n
minih18266minih18266Dangerous Exile (1956) 
Dangerous Exile n
minih49953minih49953Jako anděl (1990) 
Almost an Angel n
minih45043minih45043Dynastie (1981) [TV seriál] 
Dynasty n
minih3416minih3416Babe (1995) 
Babe n
minih36678minih36678Andělé (2003) 
n
minih82252minih82252Ledová víla (1968) 
Sněguročka n
minih81950minih81950Bez zpáteční jízdenky (1971) 
Un aller simple n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
10 - dederon
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
7   - Grassel

TV Program

ČT1 - Četníci z Luhačovic (2016) [TV...

10:30 - 12:00

86 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Obrázky z Francie: Alsasko

11:55 - 12:10

1 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:50 - 12:00

6 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Láska ve hře (2004) [TV film]

10:05 - 12:00

111 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252270
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.161/0.141