reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 30.9.2016 a svátek má Jeroným. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

A zavolá sokol

Uomo avvisato mezzo ammazzato... Parola di Spirito Santo

Další název:
Halcón de Sierra Madre, El; His Name Was Holy Ghost; Blazing Guns; ...y le llamaban El Halcón;
Žánr:
Rok:
1971
Délka:
81 minut

Celkové hodnocení filmu A zavolá sokol

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.9% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.1.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.6.2012
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.10.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih63754minih63754Symfonie k jednomu masakru (1963) 
Symphonie pour une massacre n
minih29654minih29654Angličan (1999) 
The Limey n
minih42588minih42588Pan Kotřasa (1970) 
n
minih82260minih82260Jeseň vyšetrujúceho sudcu (1985) [TV inscenace] 
Jeseň vyšetrujúceho sudcu n
minih6809minih6809Dovolená s Andělem (1952) 
Dovolená s Andělem n
minih8640minih8640Hra o jablko (1976) 
Hra o jablko n
minih29733minih29733Frajer Luke (1967) 
Cool Hand Luke n
minih29884minih29884Hodiny (2002) 
The Hours n
minih12616minih12616Mizerové (1995) 
Bad Boys n
minih18240minih18240Ryba jménem Wanda (1988) 
A Fish Called Wanda n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.9 %
6   - Agostino
5   - Kuvik
9   - dederon
2   - Rendys
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
10 - michaela11
7   - tvo
5   - pepa123
6   - Grassel
5   - Alfpaseka
6   - respiro
4   - jura1973
4   - CESTA11573
7   - hrncir20
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138073
Osobností: 595609
Fotografií: 513290
Plakátů: 248514
Obsahů a biografií: 127643

Poslední komentáře

Díky za každé nové ráno (1994)

Díky za každé nové ráno
Bohužel Halina si strašně   vymýšlí a její příběhy   jsou podávané "na jedno   kopyto". I tak, hlavně díky   Gustíkovi, má tenhle film   spád a vtip.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

Frasier (1993) [TV seriál]

velkomesto

Frasier
život vo velkom meste ma   svoje jemne odtienky a je plny   snobskych predsudkov, z   ktorych sa da vytazit vela   humoru...

Autor: ondrink | Hodnocení: 9 / 10

Simpsonovi (1989) [TV seriál]

je nieco lepsieho

Simpsonovi
animovaný seriál lepší   nenájdete...čo sa týka   komeialnych serialov, tak ho   porazí mozno len Fraiser,   alebo Priatelia... Simpsonovci   su zrkadlom dnesneho sveta.

Autor: ondrink | Hodnocení: 9 / 10

Tábor padlých žen (1997)

Tábor padlých žen
Přiznám se, že mi několik   věcí uniklo. Tím nemyslím   jen hierarchii hlídačů, ale   jiných scén. Celkově jde o   klasiku, nepřináší nic   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Revenant Zmrtvýchvstání (2015)

Revenant Zmrtvýchvstání
Koukám a hledím, že   zdejší publikum sežere   naprosto všechno. Tedy i   autencitu příběhu jako   takovou. Meresjev je proti   DiKaprovi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 2.651/2.627