reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

A vášeň vítězí

Další název:
And Passion Triuphs
Žánr:
Rok:
1918
Premiéra v ČR:
18.2.1919
„Nudící se bankéřova manželka Suzanne se v přestrojení vydá na taneční zábavu do krčmy navštěvované příslušníky podsvětí. Z náhodného seznámení s apačem Fredem, který má přezdívku Plavý ďábel, vznikne vášnivý milostný vztah, pro který je zamilovaná žena ochotná opustit svoje společenské postavení a majetek.“

Celkové hodnocení filmu A vášeň vítězí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50.7% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.7.2009
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.10.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36751minih36751Brouk (2002) 
Bug n
minih47299minih47299Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona - Krvavý nadpis (1979) [TV film] 
Šerlok Cholms i doktor Vatson - Krovavaja nadpis n
minih28465minih28465Divoké kočky (2000) 
Coyote Ugly n
minih41561minih41561Král, kejklíř a hvězdář (1971) [TV inscenace] 
n
minih3532minih3532Banánová slupka (1963) 
Peau de banane n
minih3506minih3506Balada o Narajamě (1982) 
Narayama Bushiko n
minih2769minih2769Aleluja (1929) 
Hallelujah! n
minih30396minih30396Gentlemanské manýry (2000) 
Gentlemen's Relish n
minih50177minih50177Carnevale di Venezia (1995) 
n
minih36454minih36454Who is Willy ? (1994) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50.7 %
4   - Agostino
3   - Rendys
7   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
10 - michaela11
9   - tvo
4   - pepa123
4   - Grassel
5   - Alfpaseka
4   - respiro
4   - jura1973
4   - CESTA11573
6   - hrncir20

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

36 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

116 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Karolína, domácí kuchařka (201...

17:00 - 17:35

16 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.255/1.224