reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.10.2016 a svátek má Igor. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

A kdo ji zabije teď ?

I Wonder Who's Killing Her Now?

Žánr:
Rok:
1975
Délka:
81 minut

Celkové hodnocení filmu A kdo ji zabije teď ?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.5% (22 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.5.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.6.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.11.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
jarro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
anitram13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.1.2010
kakamil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
fillmfanatik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
15.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11313minih11313Leo poslední (1970) 
Leo the Last n
minih32468minih32468Mr. Bean / Úžasná dobrodružství (1989) 
The Amazing Adventures Of Mr. Bean 1 n
minih24765minih24765Tvář pod maskou (1970) 
Tvář pod maskou n
minih49100minih49100Loudilové (2009) 
Fired Up n
minih13260minih13260My dva (2000) 
Two of us n
minih2809minih2809Alice Cooper: Welcome to my Nightmare (1975) [TV koncert] 
Alice Cooper: Welcome to my Nightmare n
minih75852minih75852Vetřelci dávnověku (2009) [TV seriál] 
Ancient Aliens n
minih122525minih122525Aukmen (2009) [Video] 
Aukmen n
minih49389minih49389Sršeň (1998) 
Stršljen n
minih44549minih44549Tenká modrá linie (1995) [TV seriál] 
The Thin Blue Line n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.5 %
5   - curil
3   - pataamat
3   - Agostino
5   - Kuvik
4   - Rendys
7   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
10 - michaela11
1   - deatdavid
2   - bajaw
6   - Grassel
5   - Alfpaseka
8   - respiro
7   - jura1973
3   - jarro
8   - CESTA11573
6   - hrncir20
2   - anitram13

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138085
Osobností: 595633
Fotografií: 513308
Plakátů: 248544
Obsahů a biografií: 127654

Poslední komentáře

Příklady táhnou (1939)

Příklady táhnou
Milá oddechovka s perfektním   hereckým obsazením, ovšem s   ne moc dobrým scénářem.   Chybí tomu celistvost a   závěr s Kolářem mohl být   také jiný.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Návrat do Modré laguny (1991)

Návrat do Modré laguny
Pro mne je toto pokračování   Modré laguny o stupínek   lepší a asi na tom má i   podíl obsazení Mili Jovovich   a Briana Krause do hlavních   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Modrá laguna (1980)

Modrá laguna
Nic pro realistické a tvrdé   chlapy, ale kdo si chce   dopřát trochu romantiky a   tropického slunce, přijde si   na své. Ve své době to byl   více >

Autor: collen | Hodnocení: 7 / 10

Muž a žena (1966)

Muž a žena
Nádherný film s nádhernou   hudbou a skvělými   herci.Jedinečná je na tomto   snímku absence patosu a   nepodstatných dialogů, proto   si více >

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Pandemic (2016)

Pandemic
Mám rád filmy na tohle   téma, ale zde je několik   nedostatků, které mi   nedovolují udělit více   bodů. Bohužel film je   levnějšího ražení, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.531/0.499