reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

A hvězdy mlčí

The Stars Look Down

Žánr:
Rok:
1940
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu A hvězdy mlčí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.5% (29 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.3.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.9.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2010
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.7.2009
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.3.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.5.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.6.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.8.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
do12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2010
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.11.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
anitram13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.1.2010
kakamil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
fillmfanatik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.11.2008
Imeil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18287minih18287Řeka (1933) 
Řeka n
minih39756minih39756Revolver (2005) 
Revolver n
minih39824minih39824Jeden den v New Yorku (2004) 
New York Minute n
minih40559minih40559Přineste mi hlavu Alfreda Garcii (1974) 
Bring Me the Head of Alfredo Garcia n
minih56293minih56293Mr.GS (2008) [TV pořad] 
Mr.GS n
minih4764minih4764Buffalo Bill (1944) 
n
minih45045minih45045Pět zlatých draků (1966) 
Five Golden Dragons n
minih5307minih5307Cotton Club (1984) 
The Cotton Club n
minih86565minih86565Zabít tiše (2012) 
Killing them Softly n
minih13666minih13666Návrat ztraceného syna (1966) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.5 %
7   - curil
7   - clara.bow
3   - Justik66
5   - pataamat
5   - Agostino
6   - Kuvik
1   - BinLADIN
1   - Out-Of-Way
4   - Rendys
8   - vo.truhlas
2   - T800
4   - Area
5   - kamil.ice
2   - stixman
3   - michaela11
8   - tvo
1   - deatdavid
5   - do12
3   - bajaw
6   - Grassel

TV Program

ČT1 - Zvon Lukáš (2003) [TV inscenac...

13:05 - 14:00

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

13:00 - 13:25

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

33 minut již uběhlo
92 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517150
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.619/1.588