Duben
ohodnotit

A co když je to pravda?

Just Like Heaven

Další název:
Láska z nebies (SK); Solange du da bist
Rok:
2005
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
1.12.2005
„Život po životě je krásný.“

Komentáře k filmu A co když je to pravda?

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 48
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.9.2010
Tak trochu Duch úplně jinak.   Komičtější, s happy endem.   Některé scény jako z něj   opsané: vstoupení ducha do   těla jiné osoby, úmyslné   vřískání za účelem   dosažení nějakého cíle.  
Chtěl bych vidět,   jak by po 26 hodinách v   práci ještě běhala jako   fretka, i po X kávách...
Erkul
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.11.2012
Na podzimní promítačku jsem   si myslím vybral dobře.   Venku plno smogu, vynervovaní   spoluobčané, každý chce   něco, těkající političtí   činitelé a film plný   hlubokých citů a hledání   lisky a porozumění na   straně druhé. Ukolébání a   nabírání energie a   konečně proč se pořad   honit za filmy, které nám   ukazují společenské dno, a   film bez jakékolov myšlenky.   Tento film se přesně hodí   do podzimního rychlého   stmívání, tak trochu lék   proti depresím.
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.12.2008
Kupujete byt? Ano? Tak si   nejdřív zjistěte, kdo tam   bydlel před vámi a zda tam   nikdo nezemřel, nebo se vám   stane, že tam uvidíte jeho   ducha. Stejně jako Davidovi v   tomto filmu. Klasicky i zde je   to vše o lásce! A jak to,   že ji nevidí nikdo jiný   než on? Normálně, měli se   totiž v den její nehody   sejít na rande. Ani jeden z   nich ale nedorazil. A tak to   osud zařídil trochu jinak.
efCZa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.11.2006
poměrně jenoduchá a   přímočará romatika, která   staví na Reese   Witherspoonové, což he   dobrý th. Jinak ale nic moc.   Příliš si s dějem   nepohráli,,,a z mého   hlediska nebylo obsazení   Marka Ruffala do role   "milence" vůbec   chytrým tahem.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.11.2009
Just Like Heaven
Příjemně laděná   romantická komedie, která   mě bavila. Napodoběnina   Ducha, ale rozhodně se ho   nesnaží překonat, protože   kdyby ano tak to by byla   zásadní chyba.Hlavní   hrdinka v podání Reese   Witerspoon byla skvělá   ostatně jako vždy. Jen   dvojce Witherspoon a Ruffalo   no moc mi k sobě nešli.
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.12.2015
Duchařský romantický   příběh funguje pro   romantické duše vcelku   dobře a to i přes absenci   humoru a nějaké té   roztomilosti. Reese   Witherspoon je na poli   takovýchto snímků již   zavedenou hráčkou a tak   její výborný výkon nelze   upřít. Mark Ruffalo mi ale   chvílemi přišel poněkud   rozpačitý a hodně   sebejistý, ale ano, dá se   považovat za mládence i se   všemi těmi typickými   žánrovými klišé. Dojetí   ke konci bohužel krapet   vázne a tak ani slzu nikdo   neukápne. Jako odpočinkový   snímek toto může   posloužit, ale nic lecjakého   od toho nelze očekávat.
Justik66
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Další film co dakazuje že   láska je všemocná a   nezasahuje jen do normálního   života ale i do života   posmrtného :). Krásný film   u kterého skoro každý   uroní slzičku
petrusmev
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.11.2015
Krásná duchařská pohádka,   která je ze začátku trochu   protivná, ale od scény v   baru, kdy duch lékařky   Elisabeth napovídá Davidovi,   jak zachránit člověka,   nabere úžasné grády a   dospěje k velmi romantickému   konci.
Mackaku
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.3.2021
Trochu odvar Ducha z r.1990
Ale proč ne, když to diváci   žádají. Jenom Reese museli   přidat punc vzdělanosti   oproti Demi, jinak by její   herecký projev byl docela   plytký.A jak říkal Chaplin,   "Není umění být   mladý, když je nám   27". I tak vidím její   další působení.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.10.2014
Zajímavý film a i když   téma mi úplně nesedělo tak   způsob provedení, děj i   scénář fajn... herecké   obsazení vyhovující.   Celkový dojem slušný :-)
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.1.2013
A co když je to pravda?
Zajímavá komedie, která   přinese poměrně nevídanou   zápletku. Je pravda, že děj   je značně předvídatelný,   na druhou stranu film je   přijemně vtipný a   pohodový. A nutno uznat, že   se mi tento film zrovna ten   večer trefil do vkusu,   protože na konci jsem měl   velkou radost, což normálně   u těchto romantických   komedií nevívám.
Snura
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.12.2008
Na žánr, od kterého se   nedá čekat nic převratného   je to docela příjemné   překvapení, poskytující   solidní várku zábavy.
Jistě, vyskytne se tam   několik malých logických   nedostatků, ale dá se nad   nima přimhouřit oko. Konec   konců, vždyť je to jen   romantická fantasy. A Reese   Witherspoon to má docela   těžké, vizáží se hodí   do rolí naivních ne moc   chytrých blondýnek a tady by   si ji klidně střihnout   mohla, ale ona svou Lizzie   představila jako sympatickou   inteligentní holku a sluší   ji to takhle mnohem víc.
Yontalcar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.2.2013
V podstatě je to milý film,   který by se s přehledem dal   zařadit mezi ostatní typu   "neurazí, ani   nenadchne". Krásná   Reese Witherspoon a zatím   neokoukaný Mark Ruffalo jsou   podle mě dobře zvolení   herci do titulních rolí, ale   celkové pojetí snímku   nepřináší nic nového,   nic, co by přineslo   oživení. Tahle variace na   film Duch je sice neškodná,   avšak chybí tu ta pomyslná   jiskra, která by diváka   dokázala silněji propojit s   hlavními hrdiny. Takhle se   nám z toho vylíhla jen   další romantická komedie s   mírnou příměsí   duchařiny. A to je poněkud   málo.
mildaaxe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.5.2014
Kéž by byla...život by pak   byl o mnoho   jednodušší...nebo   složitější? Jako   antiromantik (co se týče   filmové tvorby) nejsem   příliš vděčným   fanouškem Reese Witherspoon,   ale na druhou stranu ji mám   docela rád, hlavně kvůli   Maniakovi (a v druhé řadě   je to kočka).Ruffalo je   netypický sympaťák a John   Heder je naprosto super. Jinak   jako obvykle, romantická   komedie znamená romantickej   film s občasným,   povětšinou jenom marným   pokusem o humor.
Takže proč vlastně ta   sedmička? Protože proto.   Dokážu ocenit dobrý nápad   v čemkoliv a i když jsem i   já zaslechl, že tak trochu   kopírují známého Ducha,   já s ním dosud neměl tu   čest. V řadě ostatních   věci už je to tak trochu   klasika, až na...vždyť ti   dva spolu vlastně vůbec   nerandí, ani si spolu   nepovídají, jenom se snaží   zjistit, kdo Elizabeth   vlastně je a když to   zjistí, tak jak jí   zachránit. A během těchto   sporadickych dialogů a   hledání pravdy se do sebe   bůhvíproč vlastně   zamilují...
Takže   znova - proč se mi to sakra   líbilo? Protože proto. Oni k   sobě docela pasují a   happyend na střeše mě skoro   až zvedl...náladu. Proč   nemám rád romantický filmy?   Kvůli tý přehnaný   romantičnosti, která   málokdy nepůsobí jako kýč   a tady jí je dost   málo...potažmo ani toho   děje není moc a vtipnej je   jenom Heder...
Takže   proč jsem byl tedy spokojen?   Protože proto. Mám rád   pohádky, přestože jim   dávno nevěřím a tenhle   film není nic jiného.   Řemeslně i herecky je   zvládnut.a příjemné uteče   a má zajimavej nápad. A je   tam cosi takového...a co   když je to vážně pravda?!   Takže proto...
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.12.2011
I když romantické filmy   zrovna nemusím, tento je   celkem příjemně natočený,   herci podali standardní   výkon a i trochu té zábavy   se tam najde.
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.12.2011
Další z nekonečné řady   romantických komedií.   Tentokrát to není   nejoblíbenější model alá   Popelka, ale trochu méně   zprofanovaná Šípková   Růženka (Reese Witherspoon)   a ovdovělý princ (Mark   Ruffalo). Ještě nám chybí   dvorní šašek (Donal Logue)   a Růženky sestra její dvě   neteřinky a sestava je   víceméně kompletní. Reese   je sladká, ale trochu   topornější (aby ne, když   95% filmu proleží v komatu),   podobně jako její   nešťastný princ, jehož   temnou auru Růženka   rozfouká líp, než by to   zvládla Meluzína. Zkrátka a   dobře jde o pokus o   originalitu, ze kterého   nevylezl žádný zázrak, ale   z jedno zkouknutí to stojí.
Rocky4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2008
Typický romantický americký   slaďák. Film nehodnotím   celý, protože jsem ho viděl   asi až od druhé poloviny. Je   to hodně podobné filmu Duch.   Docela se mi to líbilo,   takový trochu pitomoučký   konec, ale ten asi do těchto   filmů patří. Ani herci   nebyli špatní.
johnny-rk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.3.2009
Odpocinkova romanticka komedie   o duchu ktery vas porad   sekyruj... mezi nami   ne-devcaty. Kazdy z nas by   takoveho ducha doma potreboval   :-D treba bysme meli vetsi   poradek po pokojich...   doporucuji hlavne pro vecery   ve dvou.. urcite se zasmejete   a romantickou atmosferu snad   take nahodite... :-)
Brikca
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.6.2009
Příjemný film pro   nenáročného diváka. Díky   obsazení a pěkný konec,   který film zachránil   hodnotím takto vysoko.
BlackElvis
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.1.2009
Myslel jsem, že to bude jen   další průměrná komedie,   ale byl jsem mile překvapen.   Není to moc zábavné, ale   velmi příjemné.
Rendys
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.10.2007
Reese Witherspoon má skvělé   filmy tenhle film mě velmi   pobavil i zaujal je to pěkná   romantická komedie je to   trošku smutné ale pěkné
Honey0105
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.4.2011
Já se na film koukala hlavně   kvůli Reese Witherspoon. ta   mě opravdu nezklamala a ani   Mark Ruffalo rozhodně nebyl k   zahození.
Od filmu   jsem nic moc neočekávala.   Hlavně jsem nevěděla o co   půjde. Začátek byl dost   zajímavý a opravdu by mě   nenapadlo, co bude   následovat! Musím ale   říct, že se mi to líbilo.   Jde o velice zajímavý   nápad, který je dobře   natočený.
Najde se   samozřejmě pár zdlouhavých   a nebo poměrně nudných   momentů. To musím přiznat,   že jsem je tam opravdu   zažila, ale pak se to zase   vrátí do těch pohodových   kolejí a člověk se   poměrně baví.
Určitě nejde o film,   který si člověk musí   pouštět každý večer, ale   je to snímek, který   rozhodně neurazí. Aspoň   dívky ne.. Pánům by to   mohlo přijít trochu   uhozené, to je pravda.
Tady jsem ani moc   nehledala chyby. Opravdu jsem   jen seděla a čekala. Nešlo   o zázrak, ale na druhou   stranu jsem rozhodně nebyla   zklamána. I muzika se mi ve   filmu líbila. Také mám   ráda ten moment, kdy si   Ruffalo přivede dámskou   návštěvu a Reese mu   objasňuje, co jeho   návštěva dělá. Přitom se   vždycky aspoň trochu   nasměju.
Myslím si,   že moje hodnocení je pro   tento film ušité na míru.
vernom
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.12.2011
10/10
opravdu jsem si tento film   užila od začátku do konce,   hrozně mě bavil. Romantický   filmíček, který stojí za   zhlédnutí.
matushome
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.1.2012
V celku dobrý pohodový   film...ktorý neomrzí.
Aj keď neobľubujem filmy   tohto typu, tento sa mi   páčil.
Humor,   romantika.... fakt slušný
Stegr
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.6.2008
Neuvěřitelně přeslazené,   chvílemi jsem myslel, že se   na to ani dívat nezvládnu.   Nějaké scény však byly   fajn, takže nakonec lehce   podprůměrný zážitek...
Lucelka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.3.2013
Příjemná romantická   komendie u které se dobře   relaxuje. Romantické filmy   jsou většinou pro mě   odpady,ale tohle špatné   nebylo ikdyž film je trochu   predvidatelný rozhodně není   trapný nebo hloupý jak to   většinou u romantických   komedii bývá
suil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Film mě mile překvapil.   Reese byla opravdu protivným   duchem, který se ne a ne   uvědomit, že je po smrti..A   ten maník z toho obchůdku   byl fakt zvláštní, i když   poradit dovedl.
vratik7
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.6.2008
Docela povedená romantická   komedie. Líbili se mi jak   obazení herci, tak i samotný   příběh. I když ten konec   byl trochu moc nereálný.
kllatenka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.12.2008
Na tenhle film jsem se hodně   těšila a nezklamal mě.
Romantika, tajemno,   napětí ... Reese Witherspoon   byla úžasná a s Markem   Ruffalem se skvěle   doplňovali.
Očekávala jsem   romantiku, možná něco ve   stylu Ducha, kdy dívka je   doopravdy mrtvá a končí to   jakoby špatně, že ona   odchází do jinéh světa,   ale o to příjemnější bylo   překvapení šťastným   koncem.
Issabellkaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.5.2008
Moc hezká romantická   komedie. Vřele doporučuji,   hodí se jak na večer s   kamarády,tak s   přítelem/přítelkyní.   Tento film vás jistě   příjemně naladí tak jako   mě.
Renie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.5.2008
Mám ráda filmy z tzv.   duchařským pojetím. Je na   nich něco záhadného,   neuvěřitelného a když to   je navíc romantická komedie,   tak to je kombinace, které   neodolám. I když se mi   zdálo, že to moc dobře   nedopadne, ale nakonec to   dopadlo tak, jak v každé   romantické komedii. Vřele   doporučuju ke zhlédnutí.
blest
Hodnocení:
Přidáno: 24.11.2007
Opravdu velmi dobře udělaný   film který si neklde za cíl   poodhalit roušku mezi   životem a smrtí, ale   využívá jí, aby s trochou   nadsázky nejen pobavil, ale   také dal prostor k   přemýšlení o smyslu   života.
bobak11
Hodnocení:
Přidáno: 7.7.2006
Romantická komedie A co když   je to pravda? vypráví   příběh dvou lidí, kteří   dokázali, že láska je   opravdu nesmrtelná.   Renomovaný komediální   režisér Mark Waters   (Protivný sprostý holky,   Mezi námi děvčaty) svedl   dohromady Reese Witherspoon   (Pravá blondýnka, Holka na   roztrhání) a Marka Ruffala   (Collateral, Piková trojka)   ve filmu natočeném podle   stejnojmenného bestselleru.   Když si David (Mark Ruffalo)   pronajal byt v San Francisku,   poslední věc, kterou ve   svém novém domově   očekával, byla   spolubydlící. Poněkud   hysterická mladá dáma   jménem Elizabeth (Reese   Witherspoon) se totiž před   ním najednou zjeví jako duch   a začne tvrdit, že Davidův   nový byt ve skutečnosti   patří jí. David to   pokládá za obrovské   nedorozumění, ovšem jen do   chvíle, než se Elizabeth   vypaří stejně záhadně,   jako se objevila. Ne nadlouho.   Začne se Davidovi naprosto   nevyzpytatelně zjevovat,   dokud si on neuvědomí   šílenou "pravdu" -   nastěhoval se do bytu po   duchovi, který odmítá uznat   svou smrtelnost. Ve snaze   donutit Elizabeth, aby   konečně odpočívala v   pokoji, k sobě postupně   najdou cestu a nakonec se do   sebe zamilují. Může mít   takový vztah budoucnost?

"Dobrá   romantická komedie musí mít   nějakou zásadní překážku   a ta naše patří k těm   nejlepším. Jeden z milenců   žije v normálním světě a   druhý je zřejmě mrtvý. I   když se nemůžou jeden   druhého ani dotknout, funguje   to mezi nimi skvěle,"   říká režisér Waters.   Skvěle to podle něj   fungovalo i mezi hereckými   představiteli Davida a   Elizabeth během natáčení.   "Reese je krásná a   chytrá holka, navíc má ten   správný komediální talent,   který jí umožňuje říkat   všechny dialogy tak, že   vyznívají přirozeně   vtipně," tvrdí   režisér. Podobně mluví   producent filmu Walter Parkes   o Markovi Ruffalovi. "U   Marka máte pocit, že snad   ani nehraje, což je   základní poznávací   znamení skvělého   herce."

Aby scény s Elizabeth,   kterou může vidět jenom   David, dopadly co nejlépe,   točily se vždycky nadvakrát   - s Reese a bez ní. Ta si   svou roli mimořádně   užívala. "Nesměla jsem   se ničeho dotýkat, nic   nosit, do ničeho narazit,   vlastně jsem neměla šanci   něco zkazit," říká   herečka. (oficiální text
Leeslie
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.5.2008
Je to docela vtipná   podívaná,která je trochu   zkažena závěrem.Ten   konec,jak si najednou všechno   Elisabeth uvědomí a to,že   spolu žili šťastně až do   smrti bije hodně do   očí.Nicméně i tak je to   zajímavé.Podobné filmu   Duch(1991) a nikoho to   neurazí.Reese je skvělá   herečka a Mark to dokazuje ve   filmu také.Můj celkový   dojem-62%(kdyby nebylo tolik   ohraného šťastného   konce,tak bych dal 70%).
bajaw
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Tento fil mse mi moc   líbil,protože mi to přišlo   zajímavé a hodně   napínavé,jako co se teď   stane:)Můžu se na něho   dívat pořád
xCindy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Milé
Milá a vtipná romantická   komedie, i když s lehce   morbidním nádechem, která   potěší a slabší jedince   (mezi něž se řadím i já)   nakonec i rozpláče. Film   jsem viděla už několikrát,   protože i když to tak   vypadá, tak se nejedná o   klasickou romanťárnu, ale   díky skvělému nápadu Vás   zápletka vtáhne a už   nepustí. Příjemnou zábavu   :-)
Seducinka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.3.2009
Moc hezký film, sice je hned   od začátku jasné jak to   dopadne. Ale je to příjemná   oddychovka. Oba hlavní herci   jsou skvělí.
ninus1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.3.2008
krásný romantický film s   prvky duchařiny, tenhle film   se mi moc líbil. a kdykoliv   se na něj znovu ráda   podívám
janaetz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.4.2007
film a co když je to pravda   sice svým názven moc   nenadchle ale chyba lávky,   strhující děj, postupně   rozuzlen v romantickém filmu   má nejen hlavu a patu ale i   krásné zpracování a dobré   herecké obsazení. Dávám   tomuto filmu 1 a kdo má rád   romantické filmy a krásné   zahrady tak si určitě   příjde na své.
popcorn_cola
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2008
Dobrý spôsob ako zabiť   sobotný večer:) Film je   plný úsmevných aj smutných   momentov. Halvná dvojica k   sebe celkom pasuje, funguje to   medzi nimi. Rozhodne tento   film radím k tomu naj, čo   som z romantických komédií   videla.
mss
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2010
krásný romantický   film..dobré obsazení   herců..poutavý   příběh..láska, romantika i   v komatu..můžu jen   doporučit:)
Merito
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2007
Podle mého názoru je toto ta   nejzajímavější romantická   komedie. Nebudete si po   zkouknutí asi myslet, že by   se to mohlo stát i Vám, ale   nádech romantična ve vzduchu   zůstane ještě dlouho.
Pokud jste povahy plné   socitu určitě se při jedné   scéně rozbrečíte   (původně to mělo touto   scénou zkončit, ale tvůrci   se zželelo zamilovaných   hrdinů a ještě něco   přimyslel).
Cappy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Krásný film
Tento film jsem viděla asi   stokrát. Je to velmi krásný   film. Smutný, ale zasměju se   u něj. Resee zahrála   krásně svou roly a Mark,   kterého jsem poprvé hrát   viděla právě zde, se mi   taky svým hereckým výstupem   zalíbil. Film má opravdu   děj a je velice krásný.
Hídinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2009
velmi povedena komedie krasny   konec ktery sem si 2x prehrala   jak se mi libyl
BLANKA49
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.10.2009
DUCHAŘINA ANO NEBO NE
KAŽDÝ Z NÁS JIŽ NĚKOHO   DRAHÉHO ZTRATIL. U TOHOTO   FILMU SI MOC PŘEJE BÝTR   HRDINKOU PŘÍBĚHU, MOCI   OPĚT SEVŘÍT MILOVANOU OSOBU   DO NÁRUČE, NEBO JÍ ALESPOŇ   ŘÍCI, CO JSME ZAPOMNĚLI   UDĚLAT, KDYŽ NA TO BYL   JEŠTĚ ČAS.
the5013thing
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2008
Můj oblíbený romantický   film, nejen díky tomu že tam   hraje moje oblíbená herečka   Reese a pravá blondýna Reese   Witherspoon...
mefiska
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.5.2007
Tento film jsem viděla asi   před rokem a půl v kině.   Šli jsme na nenáročnou   romantickou komedii s   přáteli (musím dodat že   toto není můj oblíbený   žánr filmů). Nakonec jsem   byla z tohoto filmu tak   unešená, že ho doposavaď   dále doporučuji. Byl to   první film u kterého mi   ukápla i slžička. Reese   Witherspoon je jedna z mých   oblíbených hereček tak i to   k tomu možná přidává.   Tento film má v sobě opravdu   vše. Baví od začátku do   konce, člověk si u něho   také trošku zasní a   určitě mu po shlédnutí jen   tak nesejde z mysli. Vytkla   bych mu akorát Happy End,   který už mě někdy   začíná nudit.
Navajo
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.5.2008
S přítelkyní jsme se   společně u tohoto filmečku   jen blaženě usmívali a   objímali.Tak všem   romantickým duším jen   vřele DOPORUČUJI!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih16612minih16612Poslední skaut (1991) 
The Last Boy Scout n
minih45177minih45177Nesahejme psům na párky (2006) 
Stay n
minih5047minih5047Cesta draka (1972) 
Meng long guojiang n
minih57820minih57820Císařovna a bojovníci (2008) 
Ťiang šan mej žen n
minih43729minih43729Inkvizitor (2005) 
The Mechanik n
minih25353minih25353Příběhy včelích medvídků (1984) [TV seriál] 
Příběhy včelích medvídků n
minih10444minih10444Komik (1960) 
The Entertainer n
minih2780minih2780Alexander Něvský (1938) 
Alexander Nevskij n
minih5539minih5539Černý orel (1988) 
Black Eagle n
minih60725minih60725Sexy dívky od vedle (2000) [TV pořad] 
Sexy Girls Next Door n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzlo Velké Británie

17:15 - 18:00

42 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

2 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376382
Obsahů a biografií: 178212

Poslední komentáře

In Nacht und Eis (1912)

In Nacht und Eis
První filmové   převyprávění   katastrofální události   Titaniku, na kterém se prý   začalo pracovat pouhé dva   měsíce poté, tedy v době, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann