Zari
ohodnotit

Retreat

Žánr:
Rok:
2011
Délka:
90 minut
„Svět daleko od toho, co znáte.“

Obsah filmu Retreat

 
Mladý manželský pár, který prochází obdobím problémů, se rozhodne vydat na místo,kde byli dříve štastni, na ostrov Retreat. Po problémech s generátorem naleznou zraněného vojáka, kterého přivedu domů. Voják jim po svém probuzení oznámuje hroznou zprávu, že se šíří virus, a proto musí zabezpečit dům jak před lidmi, tak před virem. Otázkou je, jestli se mladý pár má bát toho, koho pustili do domu nebo toho, co je venku. A proto se rozhodnou zjistit pravdu.

V hlavních rolích thrilleru uvidíte Cilliana Murphyho, Thandie Newton a Jamie Bell.

Autor: hledaseniki
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Carl TibbettsCarl Tibbetts  
hraje:
Jamie BellJamie Bell.....Jack [25]   
Cillian MurphyCillian Murphy.....Martin [35]   
Thandie NewtonThandie Newton.....Kate [38]   
Jimmy YuillJimmy Yuill.....Doug [52]   
Marilyn MantleMarilyn Mantle.....Dougova žena   
scénář:
Janice HallettJanice Hallett  
Carl TibbettsCarl Tibbetts  
hudba:
Ilan EshkeriIlan Eshkeri  
kamera:
Chris SeagerChris Seager  
střih:
Jamie TrevillJamie Trevill  
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Retreat >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.4.2013
Moc jsem si přála, aby se mi Retreat líbil, ale   hned první zklamání přišlo s obsazením   permanentně vypruzené Thandie Newton s   cirhózní barvou pleti a herectvím jednoho   výrazu, oblíbenci však byli v přesile, takže   jsem se v dychtivém thrillerovém očekávání   dokázala nad překážku lehce povznést. Dlouho   jsem se ale nevznášela, ačkoliv jsem měla již   nad úvodní scénou silou přihmouřené zraky,   už brzy se jim mělo ulevit, neboť po Martinově   použití inhalátoru na astma, nezbytné to   rekvizity všech hrůzu vzbuzujících snímků,   jsem přepla do polohy "v sloup", abych   tak setrvala víceméně do konce. Koulení   očima, počítání starých fórů a   podezírání z nejhorší pointy z možných   vedlo ke strmému stupňování mojí zlosti s   pomstychtivým promítáním hodnocení   "hrůza!" do obrazu (jedoucího stále   dokola v lajně, jak při přehledu zpráv),   kterým ty béčkaře po projekci s radostí   označím ... Jenže, nakonec jsem to nebyla já,   kdo se smál naposled a díky přesvědčivému   výkonu Jamie Bella a promyšlené roli pro   inhalátor (konečně!) přistupuji k udělení   60%, z nichž část je za tu úúúžasnou   cottage.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.2.2012
Retreat
Musím říct, že začítek filmu mě moc   nepřesvědčil a řikala jsem si, co jsem si to   jen pustila, další obyčejný film s hloupou   zápletkou, ale omyl, Retreat mě opravdu   překvapil a to hodně mile. Cilliana Murphyho   mám moc ráda, i když tady dostatečně   neukázal co v něm vlastně je, co se týče jeho   herecké partnerky, T. Newton tu jsem nikde   neviděla a doufám, že ani neuvidím,byla   otřesná. A Jamie Bell si rozhodně zaslouží   jedničku s hvězdičkou. Jinak konec mě   překvapil a řekla bych že i mile. Filmu   nechyběla šťáva to není o čem. Normálně   bych hodnotila o něco méně, ale film mě   dostal.
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.1.2012
Film se odehravá na opuštěném ostrově,kam   příjíždí manželská dvojice(Murphy a   Newton)nemají zde žadné spojení s   pevninou.Jednoho dne najdou polomrtvého vojaka   který jim řekne šokující zprávu.Celke   slušně ubíhající thriller který graduje do   závěrečného dramatu.Ten konec mohl být jinej   a dal bych o hvězdičku víc.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama