reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

800 kulek

800 balas

Další název:
800 kulí; 800 bullets
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
124 minut

Celkové hodnocení filmu 800 kulek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.4% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.2.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.3.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.7.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.6.2008
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.6.2013
Jaaanika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.5.2008
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.7.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.3.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
31.10.2007
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.2.2010
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.6.2012
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2009
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Alukim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.1.2010
fellinik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.2.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43442minih43442Hollywoodland (2006) 
Hollywoodland n
minih58347minih58347Mladý Andersen (2005) 
Unge Andersen n
minih18533minih18533Scooby-Doo:"Psí pohádky" (1989) 
n
minih60032minih60032M*A*S*H: Nashledanou, sbohem a amen (1983) [TV film] 
M*A*S*H: Goodbye, Farewell and Amen n
minih33961minih33961Váha vody (2000) 
The Weight of Water n
minih14070minih14070Nepřítel pod hladinou (1957) 
The Enemy Below n
minih27322minih27322Casper a Wendy (1998) [TV film] 
Casper Meets Wendy n
minih53128minih53128Tango s komáry (2009) 
Tango s komármi n
minih18228minih18228Růžový panter (1963) 
The Pink Panther n
minih3496minih3496Balabánci (1993) [TV seriál] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.4 %
5   - curil
5   - Agostino
4   - ignac1
4   - Kuvik
6   - Bara.40
2   - mat.ilda
5   - Jaaanika
4   - Rendys
7   - Area
5   - kamil.ice
1   - stixman
1   - iris
4   - kreator23
6   - Extraktor
5   - dr.obek
7   - kata18
6   - respiro
6   - Alukim
9   - fellinik

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných (2007) [Betac...

15:45 - 16:40

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

76 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

106 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.506/0.482