Duben
ohodnotit

8. Míle

8 Mile

Další název:
8. míľa (SK)
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
111 minut
Premiéra v ČR:
20.3.2003
„Každá chvíle je nová šance obrátit svůj život.“

Komentáře k filmu 8. Míle

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 54
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Eminema nijak moc nemusím,   ale právě píseň   "Loose Yourself" se   mi líbí, hlavně hudba v   ní. Proto jsem se taky na   film podíval, a jakžtakž to   šlo. Hlavně ta scéna, kdy   si z něj dělali srandu a on   udělal z nouze ctnost -   situaci plně využil.
MARi0
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.9.2009
8 Mile
Absolutně nezáživnej film.   Skoro nic se neděje, jen tu a   tam se poperou a pohádají.   Jediné dobré momenty jsou   battly, jelikož ale hip hop   neposlouchám, nemohu za ně   dát body navíc.
Obyčejný snímek, který   staví akorát na hlavní   hvězdě, Eminemovi. Navíc   má s jeho skutečným   životem pramálo   společného...
PROCESOR
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.9.2017
PROCESOR!
Z jeho muziky nejsem   odvařenej, ale jestli   vyrůstal v takovém   prostředí, tak už se   nedivím, že jeho image je   taková. Jak už bylo   řečeno, nejde o   autobiografii, ale i tak   prosadit se v čtvrti, kde   jste menšina chtělo určitě   víc než jen trochu štěstí   a za to má můj respekt.   Ocenění-Oskar za písen.
Prasoid
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.7.2008
Jen pro fandy. Eminem není   herec ani náhodou a   poloerotická scéna ho z něj   ještě neudělá. Co tím   chtěl světu říci mi není   jasné a ani po tom   netoužím.
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.7.2012
Nejsem zrovna příznivec   Rapu, nebo Hip Hopu. ale tento   film se mi velice líbil   ,Eminem v ní byl   přesvědčivý,zajímavý   příběh, opravdu dobrý   snímek
volam.sa.pistik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.4.2012
Hudobné začiatky sú väčšinou ťažké
Takže, ok je tá drsná   atmosféra, ťažké sociálne   podmienky, s ktorými treba   bojovať a prekvapivo Eminem   nie je úplne zlý. Ale to je   tak všetko. Totálna nuda,   nebavilo a chvíľami   utrpenie. Rapu moc nerozumiem,   našťastie. Ale každé   začiatky v hudbe sú   ťažké, my metalisti   (neskôr čiastočne   konvertujeme do   ambient/industrial/indie pop,   ale srdiečkom stále v   metalovom svete) o tom čosi   vieme, a úspech samozrejme   nikde, ale tak to v reálnom   živote chodí. Možno keby   sme vyrástali v tom Nórsku,   či všeobecne v Škandinávii
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2010
Dost dobré hudební drama   jeto velmi dobře natočeno  
a velmi dobře   zahráno.V první moment jsem   ani nepoznal skvělou herečku   Kim Basinger,parádní výkon   všech herců.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.9.2008
Hip Hop nemusim stejně tak i   Eminema, který se tímto   stylem hudby proslavil ale   tento autobiografický snímek   mě mile překvapil. Moc bych   nevěřil tomu, že vše co se   zde děje tak bylo i ve   skutečnosti ale film mě   bavil a Eminemův výkon   překvapil. A dokonce i   hlavní song se mi líbil.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.4.2011
Jak nejlépe lidem   přiblížit celebritu a   zároveň z nich vytřiskat   trošku peněz, než filmem.   Tenhle, ale musím uznat, že   se povedl. Eminem zahral   obstojně svou roli a   přiblížil že ne každá   dnešní hvěda to měla   lehké a musela se občas   životem probíjet. Zajímavý   snímek přibližující   tvrdou realitu z Detroitské   čtvrti, kde je život přeci   jen o něco těžší a   jediným fair bojem je   rap-souboj.
T2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.8.2018
║Rozpočet   $41miliónov║Tržby USA   $116,750,901║Tržby   Celosvetovo $242,875,078 ║   skúsil som to, dobojoval som   až do konca, no otras a   rozpočet $41miliónov tu bolo   ako na čo v tomto filme   minuté na tie rozpadnuté   barabizne, či na to publikum   v klube? sila
Mlapiska
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.11.2007
Dovolím si lehce nesouhlasit   s foxxem. Já rozhodně v   tomto případě nepatřím   mezi cílovou skupinu. Naopak   rap, hip hop a jak se to   všechno jmenuje, určitě   nepatří k mým oblíbeným   žánrům a Eminem v žádném   případě není mým idolem,   ale film se mi přesto líbil   a nepovažuji ho za   podprůměrný. Zaujala mě   ponurá a doslova až   znechucená atmosféra filmu a   prostředí těch raperských   soubojů, o kterých toho moc   nevím.
Zároveň si   nelze nevšimnout ani rasismu,   který jsme většinou zvyklí   vídat jen z jedné strany a   tady se nám zobrazuje i z té   opačné.
lucymat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.6.2010
Eminem je originál každým   coulem. A stejným způsobem   nám ukazuje svoje začátky,   které jsou všechno, jen ne   růžové. Běloch, co se   nekompromisně postaví před   černošské publikum a podá   jim rap tak, jak jej chápe   on. Hudbu coby Marshallův   fanda musím jedině   pochválit, příběh je taky   poutavý, jen ty herecké   výkony pokulhávají. Ale ta   syrovost vás prostě dostane.
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.6.2019
I když je Eminem dobrý   zpěvák a kupodivu i dobrý   herec, tak příběh byl   trošku slabší, i s ohledem   na to, že to má být osobní   příběh.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.8.2004
Aby jsem řekl pravdu, z   tohohle film jsem byl hodně   na rozpacích a měl bych k   němu mnoho výhrad.   Jednoduchý děj, propagace   americké víry atp. I když   film není určen pro   každého (hudba Enimena),   nakonec ho hodnotím s ohledem   na některé aspekty spíše   pozitivně.
Rocky4
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.5.2008
Tenhle film osloví   především fanoušky Eminema   nebo hip-hopu. Ani mezi jedno   se neřadím, ačkoliv pár   písniček od Eminema (asi 5)   se mi líbí. Film mně tedy   ani moc nezaujal a dávám   průměrnou známku.
wena
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.1.2010
Asi že nejsem zastáncem   tohoto stylu hudby tak my to   nic neříká.Nevím co je na   tom soupeřit v nadávání   ale co se jinému nelíbí to   ...............
johnny-rk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.1.2009
na to, ze rap moc   neposloucham, jsem byl mile   prekvapen. Mnoho jsem od   tohoto filmu necekal a tim to   asi bylo.Zivot rapera me   prekvapil.
Peykka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.7.2010
Hodně lidí čekalo, co se z   tohoto filmu vyklube,   zvláště když měl roli   hlavního hrdiny ztvárnit   Eminem. Překvapivě se dost   slušně předvedl. Perfektní   hudba, slušný herecký   výkon, i výkony dalších   herců, neopomenu Kim   Basinger. Když sám MM o   filmu mluvil, řekl, že to,   co film ukazuje, je pouze tak   jedna desetina skutečnosti, a   tomu bych teda věřila.   Nicméně, suprově natočené   drama.
matej69
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.10.2011
Podle mě hezkej film o   vzestupu   "nejčernějšího z   černejch" Eminema.   Zajímavý scénář, postavy   i battly - povedenej film...
Faustka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.4.2010
Tak jsem poznala svět rappu   trochu víc zblízka. A Eminem   to nezahrál zase tak   špatně. Nejvíc to určitě   osloví jeho fanoušky. Celkem   dobrej film.
Elementik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2007
1. Eminem je (překvapivě)   výborný herec, 2. Curtis   Hanson je (nepřekvapivě)   skvělý režisér a tohle   opravdu zvládl na jedničku a   3. Skladba která získala   Oscara je fakt vynikající a   (překvapivě) přesvědčila   i převážně konzervativní   akademii. Úhrnem - dobře   jsem se bavilA a dost mě to   překvapilo :)
Vídžej
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.11.2003
Co takhle pomaleji?
Proč to nejde v tom filmu   zvolna, říká drtivá   většina mých přátel   protože jak řekl kolega joss   je to moc americký jak jim   eminem na konci všem natrhne   zadky.Kdyby to šlo aspoň   trochu postupně měl by to   větší efekt a hlavně   bychom si užili víc   rapperskejch srandiček takhle   sme furt poslouchali jak tam   eminema drtěj ostatní   převážně černí kluci   což je pochopitelný protože   tohle oni uměj hodně dobře   a to neberte jako urážku ale   spíš poklonu protože já   nejsem žádnej rasista a kdo   mě zná tak ví že mezi mí   kamarády patří i pár (jak   se rádi sami nazývaj)   barevnejch. Takže jim se ten   film moc nelíbil ale mě   docela překvapil protože sem   si od něj moc nesliboval. Jen   s těma ženskejma to mohlo   bejt trochu lepší
Naki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2013
V mnoha lidech na světě se   skrývá talent, jen s ním   správně naložit. Ten kdo se   nebojí a vrhá se   přímočaře za svým cílem,   tak ten úspěchu může   dosáhnout, ale chce to   ohromnou vůli. Často se   cestou můžete pobodat,   poněvadž je dlouhá a   trnitá. Eminem se ukázal   nejen jako velký rapper, ale   i v dramatických scénách   přímo zářil. Ačkoliv   nejsem žádný velký rapper,   tak White Rabbit a dílo od   Curtise Hansona chvílemi   dojme a pobaví i člověka co   je totálně vychýlen mimo   mísu.. Režiséra Curtise   Hansona můžeme rozhodně   považovat za ty   zkušenější a nijak   rozhodně nezklamal. Samotný   příběh Eminema byla trochu   loterie.
luongovae
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.11.2007
Film 8 Mile jsem zhlédla   před pěti lety. Jako   bývalá fanynka Eminema jsem   si to nemohla nechat ujít...   Film se mi nelíbil a   ústřední postava takéž   ne.. Nedávno jsem film   viděla znovu, upravila jsem   si hodnoceni a došlo mi, že   8 Mile není skutečně   špatným filmem. Eminem byl   autentický, hudba dobrá a   scénář realistický.   Nezáleží na vašem   hudebním vkusu, lidé,   kteří tuhle hudbu   nepreferuji by mohli film   také ocenit.
Brikca
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.6.2009
Rap neposlouchám, ale ze   zvědavosti jsem na film   koukla. Myslím si, že film   je určen právě vyznavačům   této muziky a to já nejsem.   Dle mého se jedná o   nadprůměrný film s   tuctovým dějem.
sylwikk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.6.2009
Film sem viděla v době, kdy   sem Eminema vyloženě žrala   a možná i proto se mi   líbil. Dneska už ho   neposlouchám, tak je otázka,   jak by to na mě zapůsobilo   teď...
bouncer
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.9.2003
Eminem?
Dobrá hudba, nudný příběh   a Eminem, který není herec   (přesto spíše kladný   výkon...)
Warrior7
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.2.2010
Tento film není určen zrovna   všem divákům. Podle mého   názoru jen těm, kteří jsou   více zasvěceni nejenom do   Hip-hopové nebo Raperské   hudby, ale také do života   samotného Eminema. Co se   týče filmu jako takového,   nebudu ho hodnoti nějak   zvlášť špatně. Většina   herců zvládla své role na   výbornou, stejně jako   Eminem, což mě docela   překvapilo. Nějaké ty   hudební výstupy se taky   daly, takže pro mě je to   takový nadprůměrný   pohodový snímek...
Wish
Hodnocení:
Přidáno: 13.8.2008
tenhle film jsem si koupila   hlavně kvůli Eminemovi (i   když ho nijak neposlouchám),   protože mě zajímal jeho   herecký výkon:) v celkovým   dojmu to není špatnej film,   ale myslím, že víc se bude   líbit hip-hoperům a   příznivcům Eminema:)
artcrime
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.2.2005
stejne je u me eminem porad   posuk ale jeho zivotni story   peknoucky muvi.a ty songy.a   rep musej delat jen   genialove.kam se hrabe sajfrt   a topol
Shadow
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.7.2004
Pro mě je to průměrný   americký film. Eminem v tomto   poměrně autobiografickém   snímku podává dobrý výkon   v postavě kluka, který si   dlouho nevěří, ale nakonec   sebevědomí přeci jen   získá. Příběh je ale   jinak také dost průměrný.   Postavy jsou černobílé a   neprokreslené. Snad jedno   velké plus je výběr   Eminemových písniček.
foxx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.11.2007
Velmi nerad bývám kritický,   daleko raději chválím a   hodnotím pozitivně,   tentokrát ale nemůžu. I   když rap mezi mé oblíbené   hudební žánry rozhodně   nepatří, snažím se to   přejít a nezávisle   okomentovat film. Nemůžu si   pomoct, snímek je rozhodně   podprůměrný. Nevyniká ani   obsazením pokud pominu   Eminema, ani dějem. Pokud   někoho nadchl, nebo nedchne,   bude to opět pouze úzká   skupina diváků, kteří k   rapu inklinují a Eminema   uctívají jako svou hvězdu.
tuwanakha
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.1.2005
RAP jako filozofie
Tento film jsem viděl se   značným zpožděním. RAP   nemám rád a o zpěváku   Eminemovi jsem slyšel pouze   pokud šlo o nějakou aféru.   Jednou jsem neměl na co   koukat a tak jsem si pustil 8   Mile. Šok! Ono se na to dá   dívat, má to celkem i   nějakou myšlenku a ten   Eminem umí i hrát! Člověk   se stále učí, a já se   naučil neodsuzovat něco   dopředu. Po shlédnutí filmu   jsem i pochopil proč Eminema   zbožňují davy. Má   schopnost oslovit a zaujmout.   Stejně jako tento film. Na   Oscara to rozhodně není, ale   pokud bude ještě Eminem v   něčem hrát, už se na to   mrknu hned.
kaylin
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Eminem stále rapuje
Eminem natočil film, a o čem   jiném by měl být než o   rapu. A rap tu je a je   skvělý. Ani se nedivím, že   titulní píseň dostala   Oscara. Příběh není   nejoriginálnější, trochu   mi to připomíná Flashdance,   jen malinko drsnější a v   určitém smyslu také   temnější (za tímhle   nehledejte žádný   rasistický podtext, tak jsem   to ani náhodou nemyslel).   Americký rap mám rád a   tenhle film je jeho poctou,   poctou tomu, že i běloch se   může v čistě černošském   stylu hudby prosadit, i když   to vůbec není jednoduché. A   Kim Basinger jako alkoholička   a ztroskotaná matka,   výborně!
Ziidgaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.10.2004
Většina lidí na film šla   asi kvůli Eminemovi - chtěli   vidět, co že je zač, ten   kluk, že fušuje i do filmu.   A povedlo se mu velmi dobře   zahrát svou roli, z části   to bude i tím, že je to   trochu biografický snímek -   to dodalo jeho výkonu na   věrohodnosti.
L4cost3
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.8.2009
Jakozto posluchac rapu tento   film zboznuju, ale i mnozi co   rap nemaji radi tak by se na   tento film meli podivat je   fakt vybornej, proste pribeh   ze zivota cloveka kterej si   nehraje na buhvi co.
Angelitos
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.9.2008
Dějová linka filmu byla   chvílemi zdlouhavá. Eminem   jako herec nebyl nějak   špatný, a myslím si, že   svou roli zvládl dobře.   Hudba byla fajn. Myslím že   pro fanoušky je povinnost   tento film vidět, a pro   nefanoušky pohodovka do nudy   :)
Michal1667
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.2.2006
Z pohledu člověka který má   rád zcela jinou hudbu (rock,   metal) jsem k tomuto filmu   přistupoval s lehkou   nedůvěrou. Ale vše nakonec   bylo jinak. Eminem dokazuje   že do showbyzu patří celým   svým tělem i duší. Film   mě zaujal protože ukazuje   že život v USA není   jednoduchý pro nás   obyčejné lidi a mladé bez   zazobaných rodičů. Takové   ulice a scény neuvidíte v   98% amerických filmů. Tvrdá   práce v továrně, život v   rap (hip-hop) undergroundu v   Detroitu. Kvalitní film s   vlastním poselstvím, který   opravdu něco dá i člověku   který nejí EMINEMA   hudebně...
power
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.5.2005
dej filmu nebyl az tak moc   zlej ale nepatri ani k   nejlepsim .
charlie
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.2.2005
Není to tak špatné a ani   Eminem nepatří mezi   podřadné herce. Ani ten rap   není k zahození, docela   dobrá, i když jednoduchá   zápletka. ta jeho holka tam   však byla úplně zbytečně.   To vše se dá přehlídnout   pro kladné hodnocení, jen   kdbyy to celé nepokazil   konec!!!
Rumenka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.7.2008
Nic pro ty, co nefandí hip   hopu a konkr=étně asi i   eminemovi. Film o tom jak   tenhle život je krutej,   těžkej a hroznej ikdyž   závěrečnej song se mi   líbil :)
lidri10
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.7.2009
8 Mile
Autobiografie slavného rapera   Eminema! Film pojednává o   tom, jak se mezi drsnou   černoškou populací   probojoval na vrchol a všem   ukázal, že i běloh má co   říct! BombA
sussy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.8.2005
JIž stokrát omílané téma   - jak chudý k bohatství   přišel. Nicméně pokud jste   fanoušek rapu, tak se vám   bude líbit. btw... Eminem   ukázal, že umí nejenom   rapovat, ale také hrát a to   docela slušně.
slajd
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.5.2011
Úžasné hudební drama o   začátcích rappera Eminema.   Velmi kvalitní muzika s velmi   dobrými hereckými výkony
LordPagi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.5.2004
313
Myslel jsemže to bude   horší. Opravdu mě to   překvapilo SUPER...
Fugas16
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.7.2008
Dobrej film
Celkem dobrej film dobrej děj   celkem i dojemný a ma to že   eminema furt poslouchám to   nebylo špatný...
Fox
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.11.2003
Něco od všecho
Hold neholduju rapu, Eminema   nemusím, ale můžete mi   říct, kde měl film smysl???   Respektuji však názory   kolegů...
Šolc
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.5.2011
Velice dobrý film s   obsazením začínajícího   Rapera Eminema vypadá opravdu   dobře uvěřitelné scény z   ulice Detroitu i z Domácího   prostředí
michaelka.m
Hodnocení:
Přidáno: 10.4.2007
:-)
Musím uznat že Eminem co by   nový americký herec svůj   výkon zvládl na 1.. scény,   kdy se hádá s matkou jsou   důvěryhodný, ale za to taky   může ostřílená Kim!
Dexfree
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.4.2007
je to fajn film. Eminem to   zvládl dobře. Příběh   chytne a člověk se proště   musí dokoukat. Jen to mohli   ještě trochu natáhnout, aby   si člověk u toho   nepřipadal, jako by měl   stihnout vlak.
Celkově: Eminem ukázal,   že hraní hravě zvládne.   Hudba byla dobrá a Kim to   šlo taky dobře.
Italiano
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.8.2005
Jelikož se mi líbí HIP-HOP   a Eminem je u mě celkem   dobrý Raperem, vyslouží si   u mě film 8 Mile kladný   komentář.Každý kdo tento   film viděl, viděl tvrdou   Ameriku, viděl nespoutané   boje na Hip-Hopové   scéně...Film mě zaujal:o)
Sonney
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.7.2007
Když jsem tenhle film viděla   poprvé, bylo mi třináct,   líbil se mi. Když jsem ho   viděla podruhé, bylo mi   patnáct, stále se mi líbil   a když jsem ho viděla   naposledy, je mi skoro 18,   stále se mi líbí. Co z toho   plyne? Něco na něm asi bude.   Že by chytlavý příběh?   Nebo kvalitní herecký výkon   Eminema i ostatních herců?   Nebo třeba docela kvalitní   hudba? Nevím, nejspíš   všechno dohromady. Jo, tenhle   film mě chytl.
janitchka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.11.2007
Jediné, co mi tento film dal,   bylo setkání s tzv. beefem,   o kterým jsem doposud neměla   tucha, o němž jsem se však   dozvěděla více v dnešních   novinách. Film byl pro mne   příjemným odpočinkem,   udržel si mou pozornost, ale   vícekráte jej vidět   nemusím. Jednoduchý   scénář, lehce   předvídatelný sled   událostí a charaktery   postav..
joss
Hodnocení:
Přidáno: 18.10.2003
bullshit?
eminemovi to jde myslim velice   dobre i jako herci, velice   zajimavy a celkem slusny film   (byl jsem prijemne   prekvapen)
akorat jedna   vytka:ke konci eminem vsem   ukaze,jakej je rapper behem   5ti minut... trosku   americky,ne?!Joss

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih36027minih36027Milionářský expres (1986) 
Fu gui lie che n
minih24691minih24691Stav ztroskotání (1983) 
Stav ztroskotání n
minih66486minih66486Česko Slovensko má talent (2010) [TV pořad] 
Česko Slovensko má talent n
minih158286minih158286Děsivé dědictví (2018) 
Hereditary n
minih51344minih51344Útok lehké kavalerie (1968) 
The Charge of the Light Brigade n
minih10872minih10872Krvavé slunce (1971) 
Soleil rouge n
minih22661minih22661Vnitřní vesmír (1987) 
Inner space n
minih25541minih25541Smrtonosná zbraň 4 (1998) 
Lethal Weapon 4 n
minih27548minih27548Útok z hlubin (1999) 
Deep Blue Sea n
minih13246minih13246Muži v černém (1997) 
Men in Black n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

16:00 - 16:45

3 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy divočiny

15:25 - 16:20

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

33 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

28 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190545
Osobností: 697835
Fotografií: 763956
Plakátů: 376533
Obsahů a biografií: 178274

Poslední komentáře

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Studené štěstí (1992)

Studené štěstí
Nečekejte žádný filmový   skvost, ale když na tenhle   titul narazíte, uvidíte   docela zajímavý film,   natočený podle velmi   solidní více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10