Zari
ohodnotit

Obsah filmu Kličko

 
Jedno meno – dvaja bratia. Vitalij a Vladimir Kličkovci – profesionálni boxerskí majstri sveta v ťažkej váhe. Obaja majú titul univerzitných doktorov, ale do ringu proti sebe nikdy nevstúpia. Komplexný dokument súrodencov z Ukrajiny, z ktorých sa stali obdivované medzinárodné športové ikony.
Film predstavuje úprimné rozhovory s rodičmi, ktoré osvetľujú ich detstvo
strávené na sovietskej vojenskej základni počas studenej vojny, ich prísny
každodenný život, ako sa dostali k boxu, ako ich ovplyvnil Černobyľ. Štýlový, ilustratívny portrét dvoch bratov, ktorý prostredníctvom archívnych záberov a rozhovorov s inými boxerskými osobnosťami...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Oficiální stránka:
www.klitschko-film.de/
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Kličko >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.11.2014
Skvěle odvyprávěný příběh dvou   neskutečných legend. Chvílema jsem měl husinu,   box miluju a u Klitschků je zajímavé že jsou   to i velice inteligentní lidi. Neutáhl je Don   King na vařený nudli a dnes jsou miliardáři. A   kdo si myslí že měli na růžích ustláno ať   si to pustí
karlosphonic
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.8.2012
Svižný a přesto inteligentní dokument
Ikdyž vás box zajímá jen okrajově (jako mě)a   o bratrech Kličkových víte jen to,že   momentálně nemají v boxu konkurenci,tak   dokument Kličko vás stejně pohltí a nepustí   ani na okamžik.Snímek vypráví o obou bratrech   od samého dětství až po současnost.Vše je   velmi zajímavé,sledujete je již jako děti,i   jejich rodinu a pozdější nejbližší   přátele,ale také jejich protivníky.Zajímavý   je i pohled jejich vývoje v bývalém Sovětském   svazu,jejich první přílet do USA jako   nepřátelské velmoci (moc vtipná pasáž)a   další nepřeberné zajímavosti.
Dokument vám   předkládá každý detail a zodpoví každou   otázku ohledně Vitalije a Vladimíra,která vás   kdy napadla.Vše je zfilmováno velmi   působivě,svižně a především krásně   zajímavě.Musím hodnotit nejvýše.
luan66
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.4.2012
-
Perfektný športový dokument s nadhľadom do ich   súkromia. Bavilo ma to od začiatku až po   koniec. Tí Ukrajinský bratia majú u mňa   REŠPEKT!!!


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Kličko (2011)Kličko (2011)Kličko (2011)Kličko (2011)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Hellraiser

Hellraiser
Hellraiser

Naposled navštívené:
Hellraiser

Hellraiser
Hellraiser