Duben
ohodnotit

Obsah filmu Primal

 
Anja a její přítelé se vydávají s Dacem, který studuje antropologii hledat několik tisíc let staré kreslené obrazce. Vše ze začátku vypadalo, jako obyčejný výlet za poznáním, který se ale změní v boj o jejich životy poté, co se jeden z přátel rozhodne vykoupat ve vodě.

V hlavních rolích Krew Boylan, Lindsay Farris a další.

Autor: hledaseniki
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

FLA
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.6.2013
B horor s nezajímavou nebo spíše neproměněnou   zápletkou,tupé a divné dialogy,řada   divných-nelogických momentů.Nevím znovu již   šanci tomuto snímku nedám.   Podprůměrný,ničím zapamatovatelný film.
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.5.2012
Zubatá kámoška:)
Celkem slušný horor australské produkce,   určitě jeden z lepších, který jsem v   poslední době viděl. Trošku mi to   připomínalo typově "Pád do tmy", ale   jen maličko. Zubátá, vraždící blondýna,   zvířecí soulož a záběry jak z Matrixu, to   nemělo chybu. Chvikama jsem se bál a i smál.   Dávám 7:)
Albertosaurus
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.4.2011
Je až s podivem, jak se tvůrcům tohoto snímku   daří každou chvíli zabíjet a ničit   atmosféru, kterou tak pracně budovali. V   několika chvílích se jim opravdu daří a jedna   scéna se dá dokonce označit za geniální, jen   je škoda, že každý skvělý nápad zadupou do   země něčím naprosto směšným a debilním. Na   co film dojíždí nejvíc, jsou srandovní triky   a celková přeplácanost některých scén (ta   akční scéna, která by se hodila spíše do   Matrixu). Postavy jsou těžko uvěřitelné, což   je u podobných snímků jedno, ale tady už je to   trochu over the top a jen to podráží nohy té   atmosféře, která tu je a chvílemi pořádně   hustá. Tvůrci se ji však snaží všemi silami   rozfoukat do ztracena a to se jim nakonec i   podaří.


Hodnocení:n12345678910
Primal (2010)Primal (2010)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani