Duben
ohodnotit

7 trpaslíků

7 Zwerge

Další název:
Sedem trpaslíkov (SK)
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
95 minut

Obsah filmu 7 trpaslíků

 
Komedie plná nečekaných zvratů a velmi lechtivého humoru.
O ztopořených čepičkách, aneb na velikosti nezáleží.
Za sedmero horami, hluboko v začarovaném lese, žije 7 trpaslíků.
Tentokrát ale nejde o malé mužíčky se špičatými čapkami, nýbrž o dospělé muže, kteří se důsledně straní všech žen.
Když však do jejich životů vstoupí Sněhurka, která je na útěku před ďábelskou královnou, jsou ztraceni.
Královna u nich Sněhurku najde a unese.
Trpaslíci se musí vydat na záchrannou misi dříve, než bude pozdě.

Autor: mirvel
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
německá
 
 
Distribuční verze:
dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu 7 trpaslíků >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

mildaaxe
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.5.2014
Ano, viděl jsem i horší, ale…Tuhle věc jsem   si naivně pustil proto, že jsem myslel, že mi   zparodizovaná klasika třeba zvedne mou hodně   špatnou náladu. Nemohl jsem se mýlit více! S   německými parodiemi mám tuším, jenom jedinou,   značně pozitivní zkušenost – totiž   Manitouovu botu, kde až na nějaká ta   zaváhání a slabší fórky, jsem se opravdu   dobře bavil. Včetně tanečně – hudebních   čísel (reklama na superděrovačku?   Úžasná!).Tvůrčí tým, jest tady zcela jiný   a téma rovněž a…hmmm.
Asi takhle - opravdu   nemám rád všechny ty přiblblý americký   parodie (výjimky se najdou, ale…) Na tomhle   materiálu je znát, že ho stvořil nějaký   národnostně jiný (i když rovněž chorý :-D )   mozek. To je dobře. Nemusel jsem se tolik stydět   za autory, jako jsem zvyklej (u Velkýho či   Děsnýho bijáku, bo jak se to, probůh vlastně   jmenovalo, jsem se červenal snad celou stopáž)   ale že bych se bavil? Ehm.
Nepopírám, že   sem-tam se nějaký dobrý frk objeví,   jenže…je tak dlouho hnaný do extrému, až   přestane být vtipný (mlácení   nejretardovanějšího, společenské hry alá   trpajzlíci, osmý trpaslík atd.). Parodie na   LotRa fajn, obsazení místy sympatické (sexy   sněhurka, úděsný šašek/princ, fotr trpaslík   a i pár těch intelientnějších z nich).   Hudebně-taneční vložky? Ufff, hrůza.   Příběh? Záblesky geniality se objeví   (Inzerát!), včetně překvapivého dějového   zvratu, ale jinak spíš nedůležitý. Stopáž?   Přežitelná. Kultovka? Nikdy. Po skončení jsem   si otevřel flašku vodky. Tenhle film tomu měl   zabránit, ale místo toho mě jenom utvrdil v   tom, že je to nezbytné. Možná taky dobře :-D.
Omnibus
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.10.2012
HOLKY SE NEBIJOU !
Mě při hlášce Bílého Helgeho „ Tak hoďte   do ohně Sněhurku!“ zaskočil kešu oříšek   do dýchací trubice, lehce jsem zfialověl a kus   filmu prochrčel... Ale nejen kvůli dobrým   gagům mám tuhle sice blbounkou, ale místy   docela vtipnou komedii, zařazenu v šuplíku Mít   po ruce. Je to hlavně za HOLKY SE NEBIJOU !  

Totiž, já byl mámou vychovaný jako rytíř   (na bílém koni, jak jinak)... A za jednu etudu s   prknem (na téma konkrétní problémy trpaslíků   se ženami, které je dostaly do vyhnanství v   chaloupce), bych rád udělil Zlatou desku - za   geniální scénku s mravním přesahem.  

Šilhoun: „K čemu by mi byla kouzelná   lampa? Můj problém je, že NEDOKÁŽU UHODIT   ŽENSKOU, prostě to nedokážu!“ A tak ho celý   jeho život ženské ponižovaly a tloukly, a on   se tomu nemohl bránit. To, jak ho Sněhurka   vyléčila, to mě upřímně dojalo. Tak dlouho   Šilhouna schválně mlátila deskou do hlavy a   posmívala se mu „Prohrál..! Prohráál... !   Prohrááál... !“ až_____ BUM !!! Koupila   pumelici a šla pod stůl... Hned bych jí dal   pusu, kočce jedné černovlasé, dojemně   obětavé :-) A Šilhoun výskal radostí   „Kluci, já jsem praštil ženskou! To je   úžasný! Dokázal jsem to !“ A já zase jednou   dojetím brečel jako vůl... nad obětavostí   Sněhurky, nad Šilhounem, i nad sebou...

Ale   teď už musím končit, jsem pozvaný k   přátelům na večírek, budeme hrát DESKOVÉ   HRY : Na slepou bábu, Trpaslíku nezlob se, ale   nejvíc se těším na mnohem složitější hru   – na Dvojitou hlavu !
Frolíček
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.6.2012
Trpaslíci na mě omylem vypadli při   poslouchání písniček na youtube. Vidět se to   dá, sice jenom jednou, ale dá se. Mě bavil   český dabing, snažila jsem se rozpoznat   všechny herce a vsuvky s LOTRem - hoďte prsten   do ohně, my nemáme prsten, ale máme Sněhurku.   Tak jí hoďte do ohně. To nemůžeme. Tak to   máte problém.
A pak dokážu ocenit, že i   Němci dokážou vymyslet bláznivou parodii,   nejen Adam Sandler.
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.3.2012
Tto komedie mě opravdu moc překvapila. Na to,   že je to německý, mě to opravdu moc pobavio.   Vtipný a tak trochu předělaný příběh o   Sněhurce byl fakt zábavnej. Herci se mi zdáli   dobří, ale bez dabingu bych si je asi   neoblíbila.
azenka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.6.2011
7 trpaslíkům dávám (jak jinak) 7 bodů. Tento   film mě po prvním shlédnutí naprosto dostal,   něco podobného se často nevidí. Je to,   podobně jako třeba Shrek, pohádka nejen pro   děti. Úplně nejlepší je sledovat tento film v   originálu, v němčině, většina vtipných   situací tak vynikne lépe, i když český dabing   samozřejmě dělá co může a je v tom   brilantní. Hey, Zwerge, go go go!!! :))
BinLADIN
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.9.2009
Podle mně nic moc roztahaní děj  
žádná velká zábava mně   nečekala velké zklamání aspon pro mně
JanaOss
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.3.2009
Pro někoho velká zábava, pro jiného trapná   karikatura pohádky o Sněhurce. Jako parodie   dobrý, trochu extravagantní, ale dá se na to   koukat, ovšem poouze jednou.
Normální muži si   říkají, že jsou trpaslíci a je jich sedm.   Jeden z nich je král a nikdo na to nepřijde, až   Sněhurka, která s nimi nakonec také žije v   jejich domku. Krutá královna tady také   nechybí, ani kouzelné zrcadlo. Film plný   rádoby dobrých gegů- osobně se mi nelíbí,   ale příznivcům bláznivých parodií bude   jistě plně vyhovovat (já raději klasické   pohádky a komedie)
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.12.2008
německé parodované filmy mám opravdu moc   ráda. k nim patří i sedm trpaslíků v pozádí   pokud si někdo všimla jako já :-) hraje   Christian Tramitz myslivce potom, až si oholí   plnovous tak ho snad pozná každý kdo vidět   alespon jeden film Bullyho..
lynn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.2.2008
Já jsem asi nepochopila smysl nebo skryté   poslání tohoto filmu, ale přišel mi naprosto   hloupý a vtipy nebyly ani FTIPNÉ, natož   vtipné. Pro mě ztráta času.
karel.volny
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.12.2007
docela nuda..pohadka pro deti určite ne a me to   teda vubec nenadchlo..prišlo mi to docela   pritaženy za vlasy..jako by meli malej   rozpočet..nikomu neberu,jestli se mu to   líbí,ale me teda nee..
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih43183minih43183Dr. House (2004) [TV seriál] 
House M.D. n
minih46261minih46261Hrob světlušek (1988) 
Hotaru no haka n
minih9841minih9841Kačenka a zase ta strašidla (1992) 
Kačenka a zase ta strašidla n
minih33472minih33472Ararat (2002) 
Ararat n
minih26693minih26693Polnočná omša (1962) 
Polnočná omša n
minih136696minih136696Barely Lethal (2015) 
Barely Lethal n
minih41418minih41418Špína (2005) 
Dirty n
minih11920minih11920Malý partyzán (1950) 
n
minih46556minih46556Nosáček / Malý nosáček (2003) 
Karlik nos n
minih14263minih14263Něžní zmatkáři 2 (1988) 
Zärtliche Chaoten II n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Images copyright © TelepoolImages copyright © TelepoolImages copyright © TelepoolImages copyright © Telepool
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190548
Osobností: 697848
Fotografií: 763972
Plakátů: 376575
Obsahů a biografií: 178276

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10