reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

7 pagod, lidé a moře

Další název:
Seven Pagodas, People and Sea
Žánr:
Rok:
1961

Celkové hodnocení filmu 7 pagod, lidé a moře

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.2.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.2.2009
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36833minih36833Cypher (2002) 
Cypher n
minih52849minih52849Bratranci (1959) 
Les cousins n
minih2774minih2774Alenka v říši divů (1989) 
Alice in Woonderland n
minih52988minih52988Celý život před sebou (2008) 
Tutta la vita davanti n
minih5619minih5619Četník ze Saint Tropez (1964) 
Le Gendarme de Saint-Tropez n
minih41923minih41923Cry Wolf (2005) 
Cry Wolf n
minih35394minih35394Žít po svém (2004) 
An Unfinished Life n
minih27196minih27196Buena Vista Social Club (1998) 
Buena Vista Social Club n
minih38021minih38021Blízcí příbuzní (1979) 
The In - Laws n
minih5504minih5504Černé na bílém (1973) [TV inscenace] 
Černé na bílém n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.7 %
4   - Kuvik
5   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
10 - dr.obek
3   - respiro

TV Program

ČT1 - Ztracená brána (2/3) (2012) [T...

20:05 - 21:20

15 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Ve znamení Uranu

20:00 - 21:00

20 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Únos (2014/1) [TV epizoda]

20:20 - 21:35

0 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

5 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599566
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128916

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.406/0.375