Zari
ohodnotit

Prokletí domu Winchesterů [Video]

Haunting of Winchester House

Žánr:
Rok:
2009
Délka:
86 minut
„Nejstrašidelnější dům v Americe. Šokující a pravdivý příběh.“

Obsah filmu Prokletí domu Winchesterů

 
Rodina se nastěhuje do starého domu, kde mají v plánu vést poklidný život. Nedbají varování jednoho spisovatele, který jim chce pomoci s nevysvětlitelnými událostmi, které se v domě odehrávají. Když ale zlé síly začnou přitahovat jejich dceru, pochopí proč měl dům pověst nejstrašidelnějšího místa v Americe. Povolají zpět onoho muže a společně odkrývají děsivá tajemství duchů v tomto starém domě. Film Prokletí domu Winchesterů je klasickým duchařským hororem, který Vás nezklame a přinese vše, co od tohoto žánru divák očekává.

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.10.2017
Mezi duchařskými filmy se jedná o slabší   průměr. Nepřináší nic originálního,   překvapivý závěr je jen pro toho, kdo si   nepřečetl např. předchozí komentář anebo   ještě neviděl podobný horor. Převážná   část příběhu probíhá ve tmě, což je u   tohoto žánru pochopitelné, ale tentokrát   nejsou zřetelné postavy ani živých   účastníků této temné show. Z podobných   filmů bych doporučil výborný "Smrt   přichází v bílém" (2003), který má   podobný konec.
gabikazavacka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.10.2010
Veľmi sa mi páčil film. Je podľa môjho gusta.   A prekvapilo ma podobne ako vo filme Tí druhí s   Nicol Kidmanovou, že rodinka bola duchovia.
Faustka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.9.2010
Niterný neklid, vibrace pulsující tajemným   domem.. Stačí mít otevřené oči. Duchové   jsou všude kolem nás. Někdy je můžete cítit   jako vítr, jako chlad, jako vlhkou skvrnu na zdi.   Takovými a jinými způsoby, o sobě dávají   vědět; chápete…


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Prokletí domu Winchesterů (2009) [Video]Prokletí domu Winchesterů (2009) [Video]Prokletí domu Winchesterů (2009) [Video]Prokletí domu Winchesterů (2009) [Video]
Reklama