reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

66 sezón

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
12.5.2003
„O plovárně, kam se chodily koupat dějiny.“

Celkové hodnocení filmu 66 sezón

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.11.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.2.2009
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Kunajzz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49852minih49852Bakaláři 1997 (1997) [TV cyklus] 
Bakaláři 1997 n
minih42062minih42062Muž s mečem (1993) 
The Swordsman n
minih11415minih11415Lhář, lhář (1997) 
Liar, Liar n
minih32960minih32960Štipku soli (1976) [TV minisérie] 
Štipku soli n
minih33320minih33320Láska s výstrahou (2002) 
Two Weeks Notice n
minih61273minih61273Lékař z Wörthersee (2006) [TV seriál] 
Der Arzt vom Wörthersee n
minih34109minih34109Loď duchů (2002) 
Ghost Ship n
minih4466minih4466Bonnie a Clyde (1967) 
Bonnie and Clyde n
minih52516minih52516Ukradená nevinnost (2007) [TV film] 
My Baby Is Missing n
minih36583minih36583Život za život - Maxmilián Kolbe (1990) 
Źycie za źycie. Maksymilian Kolbe n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.8 %
4   - Kuvik
6   - rosta12
5   - Rendys
7   - kamil.ice
1   - stixman
10 - dr.obek
3   - respiro
7   - Kunajzz

TV Program

ČT1 - Johančino tajemství (2015) [TV...

20:05 - 21:30

47 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Zvířecí mazl...

20:00 - 21:00

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoční Kameňák (2015)

20:20 - 22:00

32 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:40

37 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139520
Osobností: 599362
Fotografií: 517118
Plakátů: 250296
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.395/1.362