Zari
ohodnotit

Obsah filmu Pirát divoký Jack

 
Bláznivý bandita, pirát Divoký Jack, se vydal do prapodivného světa jménem Slab, aby v něm zkusil najít zlato, šperky a zakopaný poklad. Musí se však ve svém životě vyrovnat s poněkud trapnými situacemi - většinu času totiž tráví tím, že se snaží vyhýbat problémům a nepříjemným setkáním. Na cestě za bohatstvím jej doprovází nenapravitelný optimista, naivní, nicméně mimořádně oddaný potkan Snuk. Jack a Snuk vyplují z přístavu na své lodi Mořské kuře a o něco později objeví podivné země s poněkud nebezpečnými klimatickými podmínkami a prazvláštními obyvateli. Náš pirát a jeho kamarád se setkají například s mořským drakem, čarodějem, rakem...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Bill KoppBill Kopp  
Jeff DeGrandisJeff DeGrandis  
mluví:
Bill KoppBill Kopp.....Mad Jack   
Jess HarnellJess Harnell.....Snuck   
Cam ClarkeCam Clarke.....Fuzzy   
scénář:
Tracy BernaTracy Berna  
Bill KoppBill Kopp  
Steve OchsSteve Ochs  
Martin OlsonMartin Olson  
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Showcase Entertainment
 
 
Typ:
[TV seriál]
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Pirát divoký Jack >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.3.2012
Mad Jack the Pirate
Pirát divoký Jack jako seriál neměl opravdu   chybu, když bylo ještě Foxkids tak jsem tenhle   snímek hltala jedna báseň, a vždy se bylo na   co koukat. Nedávno jsem na něj narazila na   internetu a neodolala jsem a musela jsem si   nějaký ten díl pustit, a můžu říct, že se   mi to líbí pořád. Jack a Snuck to je ale   dvojka, která zaručeně pobaví.
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.4.2010
NEJLEPŠÍ kreslený film či seriál všech dob!!!!!!!!
Tento seriál na mě hodně zapůsobil když jsem   ho viděl poprvé. Výborná komedie pro děti,   Jack a potkan Snuck společně dovedou dost   legrácek a taškařic, např. Jacka budou   požírat žraloci, dinosaurus ho bude žvýkat v   puse, bude hořet, topit se atd. Dále seriál   obsahuje zajímavě udělané barvy postav a   krajiny. Pirát divoký Jack pobaví snad i   dospělou osobu, nejen dítě.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Pirát divoký Jack (1998) [TV seriál]
Reklama