reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu 51 kilohertz

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50.9% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.2.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.3.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.8.2008
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.11.2007
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.2.2009
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.12.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58743minih58743Moje bláznivá sestra (2007) [TV film] 
She Drives Me Crazy n
minih36812minih36812Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery (2004) 
Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed n
minih62990minih62990Mateřská posedlost (2008) [TV film] 
Her Only Child n
minih2631minih2631Sex v L.A. (1997) [TV film] 
L.A. Johns n
minih71592minih71592Šílený opičák kung-fu (1979) 
Feng hou n
minih5288minih5288Kontakt (1997) 
Contact n
minih44758minih44758Čas jeřabin (1997) [TV film] 
Čas jeřabin n
minih44026minih44026Slečna Marplová: Cukání v palci (2006) [TV film] 
Miss Marple: By the Pricking of My Thumbs n
minih20914minih20914Jak je důležité míti Filipa (2002) 
The importance of Being Earnest n
minih80008minih80008Nedotknutelní (2011) 
Intouchables n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50.9 %
4   - Kuvik
7   - fred.appl
6   - rosta12
6   - fingon
4   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
6   - karesm
10 - dr.obek
3   - Alfonc
4   - respiro
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517159
Plakátů: 250320
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.582/0.56