Duben
ohodnotit

50x a stále poprvé

50 First Dates

Další název:
50x a stále po prvý raz; 50 erste Dates
Rok:
2004
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
17.6.2004
„Představte si, že svou dívku musíte získávat každý den znovu a znovu….“

Komentáře k filmu 50x a stále poprvé

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 80
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.10.2020
Celkem
povedená komedie se   zajímavým námětem. Adam   zahrál svou standardní   kvalitu, Drew byla tradičně   roztomilá, takže to klapalo.   Ostatní postavy se také   povedly. Bylo to vtipné a   romantické zároveň...   Škoda pár nelogických   věcí, ale člověk nemůže   chtít všechno:-)
charlie1612
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.12.2019
Odpočinkový film, který   skutečně pobaví. Skvělý   příběh a skvělé hlášky.   Určité logické kličky u   tohoto filmu není třeba   hledat, jeho síla je jinde.   Všichni aktéři i ve   vedlejších rolích si   zaslouží uznání. Rád se k   tomuto filmu vracím.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.5.2019
Adam Sandler moc dobrých   filmů nemá, ale tenhle   patří k těm dobrým.   Vtipné hlášky, exotické   prostředí...fakt prdel. Jen   tu mužatku mohli vynechat. Je   dost přehnaná. Zato Rob   Schneider jako šílený otec   početné rodiny perlil :-)
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.3.2019
Povedený romantický film.   Nenásilný humor, příjemné   prostředí a příběh,   který nenudí. Jako   romantická komedie velmi   povedené.
FuriousG
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.7.2018
50x a stále poprvé
Klasická Sandlerovka která   nikdy nezklame. Na   Sandlerových filmech mám   nejraději, že má svoji   partu skvělých herců, ze   které vždy někoho do svého   filmu obsadí, zde viz. Rob   Schneider.
mikee007
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.11.2017
Filmy Adama Sandlera
mají dost kolísavou   úroveň. Od třeskutě   vtipných, až po ty   megatrapné.
Toto je   ten první případ. Tvůrci   si sice půjčili pro   zvýšení komediálnosti   příběhu řadu lidských   postižení, takže je   scénář trošičku   nekorektní. Na druhou stranu,   trocha černého humoru   ještě nikoho nezabila a tady   to opravdu funguje.
Krom toho, hlavním   postavám v podání   zmíněného Adama Sandlera a   Drew Barrymore to spolu   opravdu sluší.
Vtipné svěží dílko,   na dlouhé zimní večery.
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.5.2015
Lehce ujetá komediální   romanťárna s neotřelým   námětem a originální   pointou. Má to vtip, má to   spád a má to - kupodivu - i   docela inteligentní   myšlenku. K dobré pohodě   navíc přispívají také   scénky s Henryho mrožími   kamarády (pokud zrovna   neblinkají) a roztomilým   tučňáčkem.
Alix
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.5.2015
Hezké!
Milý, odpočinkový a   dojemný film o lásce a o   tom, že když se chce,   všechno jde! Kde je vůle,   tam je i cesta, i když v   tomto případě poněkud   krkolomná...
cerfik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.10.2014
50x a stále poprvé, ač jsem   si původně myslel, že se   kouknu na americkou komedii na   jedno shlédnutí a dost, mě   dostalo a já si oba hlavní   hrdiny zamiloval a vlastně   ani dost dobře nevím proč,   ale celé to tak nějak   funguje, že jsem se nasmál a   ještě dojal. Vřele   doporučuju. Adam Sandler a   Drew Barrymore se zde opravdu   vyšvihly.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.3.2013
Od tohoto kousku   "žeru" Drew   Barrymore :-).Tady se mi   skutečně moc líbila.

Ovšem ten kdo   vymyslel námět na tento   film, tak tomu bych nechal   pozlatit ruce - výborný   nápad.Od prvního shlédnutí   až dodnes se mi to pořád   zamlouvá.
Je to sice (   u mně ) zvláštní, ale i   Rob S. se mi tu dost líbil.
Naki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.1.2013
Jednoznačně jeden z   nejlepších filmů s Adamem   Sandlerem. Pomalu a jistě   začíná tento herec zrát a   je to dobře... Dobrejch   komiků a nejen komiků ale i   lidí jako je on vidím v   Hollywoodu velmi málo. Film   patří mezi mé oblíbené i   když jsme to viděli 50x, ale   bylo to vážně jako poprvé.   :)) Pro nás to každý den   opakující určitě nebyl.   Sandler tu zvládl dvě role s   neuvěřitelným přehledem...   Na jedné straně klasický   vtipkař a na druhé velký   romantik... klobouk dolů jen   tak dál...
tunty.punta
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.7.2012
Perfektně vymyšlený   příběh a skvěle vybraní   herci. Sandler a Barrymore se   v tomto filmu naprosto   úžasně doplňují. On   především baví divácké   publikum a ona tomu hlavně   dodává šťávu, takže   dohromady tvoří perfektní   filmový pár. Sandler se   stoprocentně do téhle role   vžil nejvíc jak mohl ať už   co se týče jeho   okouzlujícímu vzhledu a   přitažlivosti co přitáhlo   k tomuto snímku myslím   minimálně polovinu   ženských diváků nebo i   jeho propracovaná a   perfektně zahraná role.
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.11.2011
pro me jasnych deset. neznam   nikoho komu by se film nelibil   i kdyz neni zrovna fanda   Sandlera, nebo komedii vubec   tohle stoji za to. nebudu se   tu rozepisovat o deji ,protoze   by to byla skoda, kkdo jest   enevidel at si pusti. urcite   ho to nezklame
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.10.2011
Ne že pro mě by byl Adam   Sandler právě zárukou   kvality, ale v tomhle filmu   prostě šlape! Nejdříve   vás Hawaj hodí do pohody a   pak vás ošplouchne vlna   příjemně osvěžující   romantiky, zabalená v   jednoduchém, ale fungujícím   humoru.
Odpočinková   záležitost, kterou nelze   nedoporučit!
Kaaza
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.9.2011
Klasická kravina v dobrém   slova smyslu, co by jste také   čekali od Adama Sandlera.   Děj to má, ale ty emoce! Mě   přišli celkem tak trošku   profláklé a dost   neprocítěné, jinak   doporučuju shlédnout.. pro   zlepšení nálady nebo jen   tak pro pobavení. 8/10
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.9.2011
Pohodový film u kterého se   pobavíte a jemnější duše   i popláčou. Plusem je i na   žánr romantického filmu   trochu neotřelí příběh a   dobré herecké výkony.
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.8.2011
Znova a znova se začít   seznamovat s vytouženou   dívkou, která trpí poruchou   paměti. Sandler tu sice   neexsceluje svým vtipem - ale   jinak je to podařená   komedie.
slajd
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.5.2011
Skvělý příběh, skvělí   film a skvělí Adam Sandler.   Jedna z velmi mála   amerických komedií která   mne zaujala, zalíbila se mi a   i mě pobavila
Pecik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.3.2011
Výbornej snímek založen   především na skvělém   ději, kdy nenapravitelný   lamač dívčích srdcí a   zároveň ošetřovatel   vodních zvířat má před   sebou nelehkou výzvu donutit   k zamilování každý den   stejnou dívku, a druhý   pilíř je herecké   představení dua Adama a   Drew. Jeden z mála   romanťáků u kterého jsem   se v jednom kuse smál a vždy   se k němu rád vrátim.
wenndynnka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2011
Tenhle film mě velice zaujal,   je vtipný, romantický a   praštěný. No už jsem ho   viděla asi 50x, ale stále   jako bych ho viděla poprvé.
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.12.2010
Ať nad tim přemejšlim ze   všech stran, tý desítce se   prostě neubránim :) Henry je   nehoráznej děvkař, kterej   vždy sbalí slečnu, který   nakecá spoustu nesmyslů a   následně jí odkopne. Proti   svýmu přesvědčení se ale   jednoho dne doopravdy   zamiluje. Jaký je však jeho   překvapení, když si ho jeho   vyvolená druhej den vůbec   nepamatuje... Moc pěkná   romantická komedie s velice   originálnim příběhem mě   příjemně překvapila.   Líbili se mi nádherný (a   velmi talentovaný :) výkony   krásnejch zvířat, hezky se   mě koukalo na mý oblíbence   Drew i Adama, všecko krásně   zapadalo do nádherný   krajiny. Nejde samozřejmě   nezmínit předevšim   zajímavej děj. Ostatní   vedlejší role taky neměly   chybu. Určitě to ještě   někdy zkouknu, stojí to za   to :)
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.11.2010
Henry žije na Havaji a kromě   toho, že pracuje jako   ošetřovatel zvířat je jeho   hlavním koníčkem lámat   srdce ženám. Vzhledem k   tomu, že každá ho baví   jenom pár hodin, jsou pro   něj úplně ideální   turistky, jež s ním stráví   svůj poslední den dovolené,   on se jich následujícího   rána zbaví navždy a může   spokojeně vyhlížet další   oběť. Shodou náhod se však   jednoho rána seznámí se   sympatickou Lucy, jež má na   první pohled jedinou chybu   – totiž že je místní.   Nestálý Henry se do ní   však neočekávaně zamiluje   a netrvá dlouho, než se   dozví jednu poměrně   zapeklitou věc o její   minulosti, přítomnosti a   vlastně i budoucnosti…
Nečekaně originální a   svěží komedie s Adamem   Sandlerem a Drew Barrymore.   Prvních pár desítek minut   se film tvářil jako typická   nenáročná komedie o   napraveným playboyovi. Po   velmi překvapivém odhalení   se to zvrtlo ve více   romantickou, stále   nenáročnou ale opravdu   originální zábavu – u   většiny žánrovek jsem byl   zvyklý na klasické či   méně klasické seznámení   dvou lidí od nesmělého   oťukávání přes   zamilovanost, hlubokou lásku   a první problémy až k   „neočekávanému“   klišovitému závěru. A   právě tomuto typickému   schématu se režisér Segal   celou dobu skvěle vyhýbá a   já musím konstatovat, že   až na vláčnější,   chvilkama lehce trapný   rozjezd je to vážně fajn   věc. Několika situacím jsem   se dokonce od srdce zasmál.   Potěšilo mě též   obsazení, kde kromě   hvězdné dvojky září i Rob   Schneider v roli domorodce a   pošahanýho Henryho kámoše   v jednom. A taky Samvěd   Křepelka alias Sean Astin   jako brácha Lucy,   napěchovanej steroidama a   vypsychlej ze svých   problémů s ranní polucí.   Opravdu jsem se velmi dobře   bavil – třeba setkání s   Desetisekundovým Tomem byl   docela zážitek. A ani konec   se nezpronevěřuje výborně   postavené originální   myšlence – čekal jsem   nějaký úder tupým   předmětem a následný   návrat k normálu, místo   toho jsem se dočkal vyhnání   situace do až absurdních   rozměrů, jež celou tu   romantiku přeci jenom trochu   zadupala do země. A to se   taky počítá:-) Nemůžu   nezmínit ani „herečku“   Lusiu Strus. Ty uvozovky jsou   ze dvou důvodů – zaprvé   tahle osoba zkrátka hrát asi   vůbec neumí, což však   její roli dává slušnou   zajímavost a taky zábavnost.   Za druhý – je možný že   tohle stvoření je vážně   ženskýho rodu? Jsou   maskéři opravdu takový   machři, nebo je tahle   nešťastnice skutečně   tak…ehm „krásná“?
Nasudr
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.11.2010
Zaujímavý scenár, celkom   dobré výkony hlavných   predstaviteľov, ale neskôr   už to neustále opakovanie a   presviedčanie uberalo na   kvalite a zaujímavosti.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.10.2010
50 First Dates
Tak tenhle film se mi líbil,   když sem ho viděla poprvé.   Výborný Adam Sandler a Drew   Barrymore. Ale jeho kvalita a   kouzlo se ztrácí při jeho   opakovaném sledování.   Takže pokud ho uvidíte 50x   už ho nikdy nebudete chtít   vidět. Aspoň na mě to tak   působí.
Pixel116
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2010
Drew Barrymore utrpěla úraz   a do dnes si pamatuje pouze   jeden jediný den. Potká   mladíka, ale na druhý den si   ho nepamatuje. On se jí   snaží každý den   připomenout, že se znají,   ale marn. Nakonec si ho matně   vybaví.
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.8.2010
Jedna z mála romantických   komedií, které ještě   jakžtakž můžu.   "Trochu" to kazila   přehnaně trapná mužatka a   téměř k nepoznání   "zprzněný" Rob   Schneider. Dobře perlil   rádoby kulturista Sean Astin   se svými   "problémy".
lucymat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.8.2010
Hodně příjemná podívaná,   která se v kategorii   romantických filmů až tak   často nevidí. Sandler mě   příjemně překvapil - jeho   vtípky nepůsobí trapně   (narozdíl od jiných filmů),   nedělá ze sebe šaška a   chemie mezi ním a Barrymore   zafungovala. Je vidět, že   natáčení si celá herecká   skvadra užila, což se   pozitivně podepsalo i na   filmu.
miratskyl
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.7.2010
Jeden z nejoriginálnějších   filmů. Konečně jeden film,   kde se hlavní hrdinka na   konci zázračně neuzdraví,   jak bývá zvykem u běžných   romancí, ale tvůrci se s   happy endem vypořádali po   svém.
scorpiontom
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.2.2010
Adam Sandler mi přijde jako   skvělí komik i když je to   celkem slušný herec to Rob   Schneider je správnej   střelenej a v tomhle filmu je   to dobře znát. Ve všech   jeho scénách jsem se musel   smát,jelikož ta postava   kterou on hraje je naprosto   skvělá.
brnvl2105
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.11.2009
50x a více?
Vynikající komedie. Skvělý   herecký výkon zvířat a   samozřejmě Adama a Drew.   Každý den nové rande a   pokaždé jiné, to člověk   asi normálně nezažije. I   přes to,že si každé ráno   nic nepamatovala, měla ho   stále ráda a v paměti.
lidri10
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.7.2009
50x a stále poprvé
Mnohokrát se seznámili,   mnohokrát ona přes noc,   díky tvrdé příhodě v   dětství, zůstávala žít   pouze v jednom dni a veškeré   prožitky se ji pravidelně   vytráceli! Ale láska mezi   nimi stále přežívala
Brikca
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.6.2009
Výborná komedie s Adamem   Sandlerem a Drew Barrymore.   Trochu mi to připomíná film   na hromnice o den více,   přičemž se pokaždé   modlím aby konec byl jiný a   ona si vzpomněla, ale nevadí   i tenhle konec ujde.
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.5.2009
Drew si měla možnost zahrát   s dnes ikonami komedii Ben   Stillerem v Baba na zabití a   Adamem Sandlerem v 50x. Dle   mého i díky skvělému   hůmoru Adama je druhá   kombinace lepší a vždy   když vidím tuto komedii   hodně se bavím jak stále   dokola zkouší zbalit holku ,   které každé ráno jeho   tvář nic neříká ,   protože si nic nepamatuje.
kllatenka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.4.2009
Krásná, slaďoučká   americká romantika. Snad jen   že jsem doufala, aby si zase   vzpoměla ale i tak je film   pěkný. Drew je skvělá a   celé to působí jako milá   podívaná pro nenáročné.
Ajanka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.4.2009
Neunavný Adam Sandler,   vtipně naladěný film ve   vyborném hereckém podání.   Skvěle zahrané jednotlivé   scény se skvělou Drew   Barrymore.
Matinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.3.2009
Skvělý film a skvělý   námět a ještě skvělý   obsazení. Adam Sendler tomu   dal úžasný nádech jako   vždycky :). ,,Neskrotný   muž,, kterýho zkrotí až   Demi Moore . :)
Barunka33
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.3.2009
Další super Sandlerovka,   opravdu povedená komedoška.   Sandler je perfektní. Opravdu   pro pobavení, ale je tam i   romantika a mistama až   smutný.
Anamorph
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.3.2009
Ze scénáře bych komplet   vyškrtl tu nechutnou Němku,   protože docela kazí   příjemně nevtíravé téma   věčného zapomínání   lásky a její denodenní   obnovování. Mě by to ale po   týdnu přestalo bavit.
zaky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.1.2009
tento film je velmi dobry   hlavnu postavu tam ma Adam   Sandler a je v nej perfektny   nasiel si lasku svojo zivota a   ona nanho stale zabuda lebo ma   chorobu velmi dobra komedia   odporucam si ju pozriet
Markst
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Krásný příběh a děj z   krásnou Drew Barrymore,řekl   bych že možná nejlepší   romantická komedie,určitě   stojí za to vidět.
xmafianx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.9.2008
Adámek, s tímhle hercem jsem   este nevidel spatny film,   Celkem jsem se u toho nasmál,   je to povedená vtipně   zpracovaná ukázka   zapometlivosti..:)
johnny-rk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.8.2008
Suprova komedie, jen si vemte   kolik toho musel Adam Sandler   vymyslet, aby kazdy den podle   nalady upoutal zenu sveho   srdce, ktere pamet slouzi   pouhych 24 hodin...
Wish
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.7.2008
děsný! na tohle se prostě   nedalo dívat...bylo to   vtipný tak, že vůbec.   docela mě udivilo, že to má   tady tak kladný hodnocení,   ale co mě to překvapuje, to   se přece u takovejch   slátanin stává:))
Sygi5
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.7.2008
Tento film jsem neviděl   celý,ale ten kousek mi   stačil na to abych dal   vysoké hodnocení,protože je   to dobrá komedie.A do čeho   se to zase navlíkl   Schneider,ách jo!
karinka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.6.2008
50x
50x a stále poprvé byl super   film docela jsem se i u toho   nasmála :-) a všem bych ten   film určitě doporučila!!!
Medousek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.4.2008
Tato komedie bohužel patří   k filmům, které mi stačí   vidět jen jednou. Neříkám,   že se mi párkrát nepohnuly   koutky úst směrem k nosu   vzhůru, ale že bych u toho   měla záchvaty smíchu, to   ne!
alus
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.4.2008
kdyby tam nebylo pár   rádobyvtipných, ale bohužel   pro mě dost odpudivých   scének s blonďatou mužatkou   ( např. mrož vrhne šavli   přímo na onu   "Gertrudu"), tak by   to byla fakt docela milá   romantická komedie.
veverka-zrzka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.4.2008
Opravdu velice povedený film.   Holka ztratí při   autonehodě krátkodobou   paměť. V restauraci se s ní   seznámí jeden mladík.   Rozchází se s tím, že se   druhý den potají opět tam.   On si k ní přisedne , ale   ona si ho nepamatuje a napadne   ho, že je to úchyl. Obsluha   restaurace se mu pokouší   vysvětlit, jak na tom ona je.   I tak o ní nepřestane   usilovat. On je zvěrolékař   a ona bývalá učitelka. Jako   vždy má Adam Sandler humor   jak má být! Nejvíce se mi   líbila hláška: Promlouval k   mrožovi, když zjistil, že   má 3 nápadnice " A   nezapomeň na kondom , i když   v tvém případě raději   futrál na lyže" To bylo   povedené! Ale zpět k ději.   Děvče má bratra a otce.   nehoda se stala v den   otcových narozenin. Měli   takový ceremoniál, že   jezdili každoročně utrhnout   ananas. Tehdy se stala ta   nehoda. V ději je to rok po   nehodě. Po nějaké době   však dívka zjistí, že je   úplně jiný den a je   vyděšená. jak to dopadne?   Na to se musíte podívat   sami. Je to opravdu skvělý   film, na který si stojí   udělat čas. Rozhodně se u   něj nebudete nudit! To   slibuji!
babuna
Hodnocení:
Přidáno: 20.4.2008
Dobrý film,jsou tam opravdu   dobrý hlášky,jen jem   myslela,že dopadne   líp.Hodně jsme se   nasmáli,opravdu stojí za   kouknutí.
Mary.Elwood
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.3.2008
Fajn komedie s dobrým   nápadem a sqelým hereckým   obsazením.Moc dobře se   člověk pobaví a to i po   opětovném shlédnutí tohoto   snímku.Moc povedené.
Dr.film
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.1.2008
Romantická komedie bez   velkých nároků jak na sebe   tak na diváka. Dobrý   scénáristův nápad je   hojně využit, i když ne   všechen jeho potenciál,   který v sobě ukrývá. Tak   či onak se jedná o   příjemnou podívanou.
Necker3
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.1.2008
Tento film som si pozrela   hlavne kvôli tomu,že tam   hrá Adam Sandler. A dobre som   spravila. Je to naozaj veľmi   pekný a romantický film. Pre   romantikov a rodinné typy ako   stvorený.
stepankas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.12.2007
:) (:
Právě jsem se na film   dodívala,má rozhodně něco   do sebe. Spolupráce se   zvířaty nemohla být   jednoduchá, to filmu dává   velké plus. Navíc tam hraje   má oblíbená herečka.   Prostě super rodiňák!!
patamatix
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.12.2007
Moc pěkný film.Pěkná   romantika pro děvčata,ale   nejen pro ně.Opravdu se   zasměje každý.Flim všem   velice doporučuji.
ValaMalDoran
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.11.2007
Pěkná komedie.Hodně jsem se   zasmála.Adam a Drew   nezklamali.Je to opravdu asi   jedna z nejlepších komedií   od Sandlera.
monchu
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Výborná komedie, navíc   díky tomu, že svou vyvolenou   musí získávat znovu a znovu   nevyschne zdroj komických   situací a bavíte se až do   konce. Řekla bych, že se   jedná o jednu z nejlepších   Sandlerových komedii.
danavyky
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2007
hezkej filmek s dobrým   obsazením rolí... ale nebejt   telky a videa:D tak nefím jak   by to tý holce opakoval:D..
Tom_Hardy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Hrát v tom někdo jiný, asi   bych dal 6*, ale tohle je snad   první příklad jednoduché   Sandlerovi   (téměř)romantické komedie,   ve které perfektně funguje i   ona romantická rovina   děje...
Justik66
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Film má velice působivou a   originální záplatku.   Hlavní hrdinka každý večer   zapomene na vše co se událo   během dne. Následující den   dělá to samé a tak pořád   dokola. Všichni ji v tom   podporují až do té doby   než se objeví člověk   který se do hlavní hrdinky   (aniž by věděl co se s ní   děje) bezhlavě zamiluje. Od   té chvíle se všechno začne   bortit a krásně zamotávat.  
Výborné herecké   výkony obou hlavních   představitelů, originální   zápletka a krásné   prostředí. Vřele   doporučuji pro pěkny večer   s přítelkyni :)
Strength
Hodnocení:
Přidáno: 29.10.2007
V celku milá komedie s Adamem   Sandlerem. Pokud máte rádi   naprosto absurdní situace,   asi vám to bude líbit. Já   na humoru o ananasech tolik   neulítávám a mám raději   chytřejší komedie. A buďme   upřímní, tahle k nim   nepatří. I když pominu dost   nepravděpodobnou zápletku,   přesto zůstává něco, co   není úplně ok, ale za   podívání to jistě stojí.   Myslím si, že rovna zde   stačí jednou a dost, ale   posuďte sami...
Karolin.Sany
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
¨mmmm:)
tak ma tento film bych se   dokázala dívat 50x za   sebou:) ne fakt je   bomba!!!doporučuji ho   shlédnout minimálně 3x!!!
gorilus
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.9.2007
Tento film je určený   predovšetkým pre romanticky   založené duše. Je tam pár   vydarených vtipných scén,   ale inak ma tento film nijako   zvlášť neoslovil
phorsky1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.6.2007
velmi půvabný a romantický   příběh henryho a lucy,je   natočen příjemnou humornou   formou,lucy -drew barrymore a   henry -adam sandler   rozehrávají svůj   seznamovací příběh,on   ošetřovatel mořských   zvířat,ona usměvavá   půvabná dívka   projíždějící kolem svého   oblíbeního podniku s   občerstvením kde se   pravidelně stavuje na   jídlo,šok je když henry   zjištuje že začíná své   rande každý den od začátku
vlcinek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Báječná komedie plná   vtipných scén (miluju Drew   honící Schneidera s   baseballovou pálkou).   Příjemné odreagování a   milý konec pro romantiky.
Samurais
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.5.2007
Velmi příjemná romantická   komedie.když jsem na obalu   DVD viděl jméno Schneider   trochu jsem se lekl ale musím   říct že jeho vtipy tady   působí opradvu vtipně a   opravdu pobaví což není u   všech jeho filmů   jisté.Motiv filmu je podobný   jako v Na hromnice o den více   ovšem převeden více do   romantiky.Velmi zábavné jsou   jak nápady na každodenní   "první" seznámení   tak i zvířecí   "herci" a to hlavně   tučnák...(ehm zapomněl jsem   jméno:D).Pokud hledáte   příjemný film který vás   pobaví i bez používaní   vulgarity pak je to správná   volba
kaylin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Tak tenhle film mě docela   mile překvapil. Hlavně tím,   že to vlastně byla romantika   s pěkně ujetými sekvencemi   a hlavně postavami. Vážně   mi to sedělo a začínám   mít pocit, že Sandlerovi   přicházím na chuť. A   Schneider, ten chlap je cvok,   ale mě prostě sedí:-)
pavca35
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Přesně ten typ romantických   komedií pro chvíle pohody.   Nad ničím nemusíte   přemýšlet a jen se   necháváte unášet dějem. I   když není nikterak   složitý, pobaví vás.   Hlavní myšlenka je dobře   zpracovaná. Pro mě opravdu   povedený filmeček. Navíc se   mi líbil herecký výkon Drew   Barrymore.
moodreockooo
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Docela fajn komedie..mám rád   tyhle podobného typu,třeba   jako na Hromnice o den   více,10minut   života...atd,kdy se pořd   něco vrací v čase,nebo se   opakuje...vtipně   ztvárněné..
Herecky   skvěle obsazeno,snad mě   nenapadají lepší   protagonisti jak Adam Sandler   a Drew Barrymore..
blest
Hodnocení:
Přidáno: 19.4.2007
je to film spíše pro   romantické povahy, kteří   nehledají v každodenním   životě nástrahy, ale   očekávají spíše to   lepší a krásnější ze   života. Děj je vcelku   jednoduchý, zápletka nic   moc. Tento film bych zařadil   do středního proudu: není   to nic proti ničemu a pokud   máte čas rozhodně vám   neublíží jej vidět.   Osobně dávám přednost   filmům s napětím a   nekonvenčním přístupem k   tématu.
michaelka.m
Hodnocení:
Přidáno: 11.4.2007
No..
Ač do tohoto filmu byly   obsazeny samé lepší   tváře, děj je poměrně   laciný a mezi námi nic moc..   docela núúúďa.. Ale na   odreagování fajn!
huron
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.4.2006
Pokud pominu stejně   "postiženou" Dory,   zapomnětlivou rybku z Hledá   se Nemo, pak má film celkem   originální prvotní nápad.   Vše ostatní je ale snůškou   nelogičností, klišé a   nebojím se říci i   trapností. Nicméně - pokud   vypnete mozek, dá se u toho   třeba žehlit. 5 bodů   dávám za mou oblíbenkyni   Drew Barrymore, také Sean   Astin alias "Sam   Křepelka" celkem ujde,   Sandler je vyjímečně   snesitelný, některé formy   seznámení jsou celkem   nápadité.
davidek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.4.2006
Drew zase jako popelka a   kouzelná. Celkem slušně   vypracované situace. Nenašel   jsem hluché místo.
pepa.m
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.4.2006
Velice doporučuji, tomu kdo   se potřebuje pořádně   odreagovat a zasmát. Adam   Sandler nemá chybu.
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.8.2005
REZULT:6/10 Adam Sandler   vyborny komik /sliape na paty   nedostiznemu Ben Stillerovi/   vo filme,v ktorom plati,ze   laska hory prenasa /resp.pamat   obnovuje :)/.Vyborni   komedialni herci vo vedlajsich   ulohach Rob Schneider,Sean   Astin,Dan Aykroyd.Je velmi   tazke natocit film v podstate   o tom istom a zaroven bavit   divakov,ale celkom sa to   podarilo.PS:Drew Barrymore mi   ale vobec nesadla.
sussy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.8.2005
Snad nejlepší snímek, ve   kterém jsem Adama Sendlera   viděla. Obvykle ho nemůžu   vystát ale tady společně s   roztomilou Drew Barrymore mě   přece jen trochu bavil.
cendy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.7.2005
Je to vyborny film s vybornymi   herci.pobavy se u nej cela   rodina,ma nadech romantickeho   pribehu se stastnym koncem,ten   kdo ho jeste nevidel,by se na   nej mel podivat,aby taky   poznal nejlepsi   komedii................
Mackgyver
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.7.2005
Pokud se někdo chce výborně   pobavit a zárověn si přeje   i trošku romantiky splní   film veškerá očekávání.   Jo jo chce to přece jen   originalitu sbalit ženskou na   50 způsobů a každý den   jinak. Dá práci, která je v   závěru přeci jen oceněna:)
artcrime
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.2.2005
jedna z vybornejch   romantickejch komedii
pizzzaro
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.1.2005
Jedna z nejlepších a   nejoriginálnějších   romantických komedií, které   jsem kdy viděl. Není to   vůbec můj oblíbený žánr,   ale tenhle film se mi po   všech stránkách moc líbil.
Joyride
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.7.2004
:)
Tento filmeček se mně moc   líbil. Sice je to docela   podprůměrná komedie, ale   když to vezmete z té   romantické časti, tak ke   konci se mnozí z vás   popláčou. Docela mně   zaujalo toto téma. Podobný   film jsem dlouho neviděla.   Adam Sandler vydal skvělý   herecký výkon (odpůrci   Sandlera ať si myslí svoje)   :)))

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih147529minih147529Adidas versus Puma (2016) [TV film] 
Duell der Brüder - Die Geschichte von Adidas und Puma n
minih13434minih13434Naděje (1963) 
Naděje n
minih115366minih115366Země zítřka (2015) [DCP] 
Tomorrowland: A World Beyond n
minih28169minih28169Olověná vesta (1987) 
Full Metal Jacket n
minih119545minih119545Hunger Games: Síla Vzdoru 1. část (2014) 
The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 n
minih49226minih49226Lítám v tom (2009) 
Up in the Air n
minih19551minih19551Srdečné pozdravy z Ruska (1963) 
From Russia With Love n
minih147929minih147929Kong: Ostrov lebek (2017) 
Kong: Skull Island n
minih25542minih25542Zachraňte vojína Ryana (1998) 
Saving Private Ryan n
minih16598minih16598Poslední propadne peklu (1982) 
Poslední propadne peklu n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Auto-moto-revue (1974) [TV poř...

18:35 - 18:55

19 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

24 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Počasí

18:52 - 18:55

2 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190497
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376372
Obsahů a biografií: 178208

Poslední komentáře

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10

Tomorrow (1972)

Tomorrow
Citlivě napsaný scénář   podle skvělé literární   předlohy Williama Faulknera,   výborně vybrané exteriéry,   precizně vedená kamera a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10