Zari
ohodnotit

Obsah filmu Kdybych byl špion

 
Doktor Lefebvre je volán k pacientovi, který však není při jeho příchodu doma. V bytě hraje televize. Doktor nechá u souseda vzkaz, když nasedá do vozu, soused ho volá, že se nějaké paní udělalo na chodbě špatně. Doktor se vrátí a ženu ošetří, pak se dozví, že žena zvonila u stejného bytu. Až do této chvíle by to byla jen banální záležitost jedné návštěvy u nemocného. Žena však lékaře požádá o pomoc a od tohoto okamžiku se za ním rozejdou stíny, které se brzy zhmotní v kafkovské postavy kontrašpionážní sítě. Hlavní roli manipulovaného lékaře hraje režisérův otec Bernard Blier.

Veřejný

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

argenson
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.9.2012
Poznatek číslo jedna - na tenhle film se blbě   kouká, když do oken svítí slunce. Kdo by od   thrilleru o špiónech čekal akci, ten narazí.   Spíš je to konverzační hra kočky s myší,   ale dobře udělaná a s pěknou hudbou. Ale na   konci, když Patricia Scott jede s Bruno Cremerem   v autě, mě napadlo, že by se v zájmu happyendu   mohli spolu vyspat:-)
curil
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.4.2009
Miluju tyhle francouzské filmy šedesátých let,   Lino Ventura, Bernard Blier, Jean Gabin, Francois   Périer, Michel Piccoli, Jean Richard, Yvés   Robert. Film situovaný do švýcarského   prostřední, kde je hlavní hrdina v podání   Bernarda Bliera vtažen do kontrašponážní   situace, aniž by si byl něčeho vědom, na mě   svého času dost silně zapůsobil.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Bernard Blier a  Bruno CremerBruno Cremer, Bernard BlierKdybych byl špion (1967)Kdybych byl špion (1967)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Pedro Laxalt

Laxalt Pedro

Peter Strauss

Strauss Peter

Naposled navštívené:
Pedro Laxalt

Laxalt Pedro

Peter Strauss

Strauss Peter