Cerven
ohodnotit

Zavraždění Johna Lennona

Chapter 27

Žánr:
Rok:
2007
Délka:
87 minut
„Nikdo se nemůže stát legendou a přežít.“

Obsah filmu Zavraždění Johna Lennona

 
New York City. Prosinec 1980. Mark Chapman přijíždí do New Yorku s úmyslem zabít Johna Lennona. Depresivní a neklidná duše je rozpolcena mezi respektem k osobě Johna Lennona a touhou ho zabít, aby se stal slavným. Příběh líčí Chapmanovo duševní zhroucení, ve kterém hrála roli jeho posedlost knihou J.D.Salingera Kdo chytá v žitě. Jeho démoni však zvítězí a přimějí ho zastřelit Lennona na schodech před vchodem do budovy, kde Lennon bydlel.
Zajímavost: Kniha Kdo chytá v žitě, kterou měl u sebe Lennonův vrah byla také nalezena u Johna Hinckleyho, který spáchal 30.3.1981 atentát na Ronalda Reagana.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

rankinfitch
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.3.2010
Příběh, který je vlastně vyprávěním Marka   Davida Chapmana o posledních pár dnech před   oním činem, kdy jako fanoušek (už spíš   fanatik) Beatles zastřelil Johna Lennona v   prosinci 1980. Takové dost vleklé psychologické   drama bez většího napětí. No a v poslední   minutě filmu ho několika ranami zastřelí do   zad, přičemž pár hoddin předtím se mu Lennon   podepsal na desku. Toť vše.
jitush.b
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.3.2010
Hodně nabízející téma, jako je atentát na   Johna Lennona natočené neskutečně nudným   způsobem. Hodně jsem se přemlouvala abych   vydržela do konce. Určitě by se to dalo   natočit i jinak a lépe. Škoda promarněné   šance :(


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Zavraždění Johna Lennona (2007)Zavraždění Johna Lennona (2007)
Reklama