Duben
ohodnotit

Let's Dance

Step Up

Další název:
Love Fun and R’n B
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
104 minut
Premiéra v ČR:
17.8.2006
„Každý si zaslouží šanci následovat své sny, ale někteří lidé mají jen jednu šanci.“

Obsah filmu Let's Dance

 
Tyler Gage je rebel na špatné straně Baltimoru, který má však sen, že se jednoho dne odtud dostane. Nora je prvotřídní prima balerína, která navštěvuje v Baltimoru ultra-elitní Marylandskou školu umění, a jediná věc, která stojí v cestě její jasně zářivé budoucnosti, je najít skvělého tanečního partnera pro své vystoupení. Když se Tyler kvůli potížím se zákonem dostane do Marylandské školy umění na veřejně prospěšné práce, je pro všechny jen drzým outsiderem. Jeho taneční nadání se však nezapře a Nora zjistí, že v tomto drsném klukovi je něco víc. Podaří se oběma realizovat své sny? A co láska? Nezkomplikuje jim životy? (oficiální text...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Oficiální stránka:
www.myspace.com/stepup...
 
 
Distributor v ČR:
SPI
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Distribuční verze:
s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Let's Dance >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.7.2018
║Rozpočet $12miliónov║Tržby USA   $65,328,121║Tržby Celosvetovo $114,194,847▐   Tržby za predaj DVD v USA $51,148,172 //počet   predaných kusov 2,863,963║ Príbeh je klasický   vývar, hlavné postavy plané, skôr tie   vedľajšie majú trošku viac farbistejšieho   charakteru, tance zaujmú, potešia ale nemajú   až takú dynamiku ako v o niečo svižnejšom   pokračovaní. /45%/
mat.ilda
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.1.2013
Chápu, že každá dorůstající generace   potřebuje svoji "Pomádu",   "Horečku sobotní noci" nebo   "Hříšný tanec"... Všechno se   opakuje, tanečníci jsou zpravidla socky z   předměstí, toužící vyniknout v tom jediném,   k čemu mají vlohy, zařadit se mezi   úspěšnější sociální skupinu, zamilovat se   a ještě morálně procitnout. K jednoduchému   scénáři pak postačí pár chytlavých   tanečních odrhovaček podbarvených erotickým   napětím a úspěch je zaručen. Až dosud měly   postavy alespoň nějaké kouzlo osobnosti a   jejich snažení se dalo nazývat tancem. Pak   nechápu, proč do mužských tanečních rolí   obsazují čím dál větší kolohnáty, s   evidentně stále nižším IQ, kterým stále   nedochází, že nacvičují baletní vystoupení   a dál se vesele klátí v hip hopovém rytmu,   zabalení v obřích plandavých hadrech. Ještě,   že se toho babička nedožila...:-)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.1.2012
Asi jsem předpojatej, ale chlapi-baleťáci na   mě působí (velmi mírně řečeno) zženštile.   Ale v propojení s jinými styly už se na to dá   dívat.
Příběh prakticky od začátku jasnej,   pár konfliktů, aby nahnali stopáž a měli co   "hrát", psýcha po smrti Skinnyho   trochu zbytečná, ale asi by jim jinak nedošlo,   že dělaj jen bordel, muselo se jim to   připomenout.
Jenna sice není vyloženě můj   typ, ale dá se na ni dívat...
urthred
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.7.2011
Velice podařený snímek. Tento film prostě   není o nadupaným scénáři a nepřekonatelných   hercích, je jen o kvalitním tanci a to splňuje   na jedničku, ten příběh tam je jenom jako   vata, možná proto, že se tvůrci obávali, že   by 90 minut nevyplnili kvalitním tancem...
MiRuSeE
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.1.2011
Jeden z nejlepší tanečních filmů, ale   nejvíce se mi líbilo Let's Dance 2 .. tam už   byl ten moderní tanec.
MARi0
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.11.2010
Let's Dance
Spojit klasiku, tedy balet a orchestní hudbu se   současnými hity, tedy street dancem a   elektronickou hudbou, to je opravdu vynikající   nápad (i když jsem to viděl minimálně u   snímku "Nežádej svůj poslední   tanec"). Navíc se v hlavní roli objevuje   tak krásná a sexy herečka, že si mou   oblíbenost získala už v prvních minutách.   Bohužel její herecký partner mi přišel   natolik nesympatický, že úplně zkazil   výsledný dojem z ústřední dvojice. Ale   budiž, to bych ještě odpustil. Co ale odpustit   nemohu je ten strašně klišé šablonovitý   příběh. Místy jsem se musel už opravdu smát,   protože na to, abych byl dojat potřebuji něco   jiného, než to co mi filmaři hned od začátku   říkají, že se stane. Navíc ta černobílost   postav vše ještě umocňuje a ve výsledku,   místo abych se bavil tancem a muzikou, byl jsem   znuděn dějem.
Anne Fletcher je choreografka,   tak to mělo také zůstat a do režie se neměla   vůbec plést (i když její pozdější   "Návrh", přesto že jel podle   vyjetých dějových kolejí, byl už o dost   lepší).
Jednoznačně doporučuji "Step Up   2", první díl si klidně nechte ujít...
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.9.2010
Tyler Gage je sice bílej, ale vzhledem k tomu,   kde vyrůstal má hodně společnýho s černými   – chodí do školy, ale odpoledne se poflakuje s   černými bratry Mattem a Skinnym po ulicích,   občas hrajou basket, kradou auta nebo dělají   bordel všude kde to jde. Problémy se zákonem   proto nejsou ničím výjimečné. Po posledním   průšvihu musí Tyler nastoupit do umělecké   školy v rámci odpracování dvou set hodin   veřejně prospěšných prací. Zde se setkává   s tanečnicí Norou, připravující se na své   závěrečné vystoupení, ovšem zrovna přišla   o tanečníka a možnost využít problémového   rváče Tylera, jemuž škola ulice dala přeci   jenom něco hodnotného – totiž talent pro   pohyb, se tudíž přímo nabízí…
Přestože   ani tenhle film nepřináší žádné inovace   jsem se dobře bavil – nechci se moc opakovat,   prostě mám pro tyhle filmy slabost. Na nějakým   příběhu nějak moc nezáleží – bez onoho   tance by to byl asi jenom romantickej odpad,   kterej by zřejmě ani nikdy nevzniknul. Nemá   tudíž moc smysl rozebírat tuctovost scénáře   či nějaký pitomý věci, kdy se násilně   posouváme v ději díky občas až moc skokovým   změnám v názorech většiny zúčastněných,   či to, že už od úplnýho začátku je zcela   zřejmé, jak to nakonec bude. Nehledě na to že   všechny charaktery mají své vlastnosti předem   určené a proto jsou veškeré postavy příliš   ploché – tohle mě štve nejvíc u záporných   charakterů, který tady zastupuje zvláště   Nořin bývalý přítel nebo vymazanej   „gangsta“ PJ. U těchle postav prostě   nenajdeme žádnou pozitivní vlastnost(to asi   abychom neměli problém s výběrem, komu   vlastně fandit). Ale jo, takovýhle členění je   i v mnoha vážněji zaměřených filmech, ale   pomalu mi to začíná lízt krkem…Ale abych   nehaněl tyhle věci vlastně v tomto snímku   nejsou příliš podstatný – jde zde o tanec a   taky o tu romatntickou linku, což je provedeno   skvěle (teď myslim samozřejmě ten tanec), oba   hlavní protagonisté a vlastně nejen oni jsou   opravdu velmi nadaní a jejich tanec, který   tvoří určitě tak polovinu celého filmu, je   opravdu radost sledovat. Opravdu jsem se bavil a   spoustu těch keců o záporech jsem si možná   mohl odpustit:-) ale co si nemůžu odpustit je   zmínka o nádherné Jenně Dewan. Kvůli ní bych   dokázal shlédnout asi i totální brak a nebyl   bych úplně zklamanej:-)A samozřejmě je u   snímku tohoto typu povinnej chytlavej soundtrack,   což je jednoznačně splněno.
meduska
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.9.2010
Dlouho jsem přemýšlela, kolika hvězami film   ohodnotit. Jsem trochu v rozporu. Dobrá hudba,   hezká taneční choreografie, krásní herci.   Závěrečná taneční scéna byla úchvatná.  
Ale ten příběh mi přišel o ničem,   nezáživný a bez náboje. Dávám tedy 6* , ale   jen díky tomu, že je to hudební taneční film,   tak to tedy prostě posuzuju. I když někteří   se mnou asi souhlasit nebudou
Jarda.ftr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.9.2010
Jejda to byla pitomost jak okopírováná z   takových hóódně známých leč starších   filmů, nebo ne? Že bych se pletl? Ale vůbec ne,   byla to skutečně klasická neskutečně trapná   ubohost kde se obšlehlo vše ze starých filmů a   z jakých...to už je snad každému jasné. Jak   může někdo takhle žrát něco tak ubohého. Je   vidět, že filmaři si dnes už můžou   manipulovat s diváky dle libosti a pořádat   masové výplachy mozečků, protože zdravý   rozum emigroval do jiné galaxie.
Filmaři vám   předstrčí načančanou Barbínu a svalnatého   Kena a fanyny se tu můžou přetrhnout.
Pixel116
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2010
Příběh o Taylorovi, klukovi z ulice, který se   s kamarádem vkrade do Marylandské školy umění   a úplně zničí jeviště. Tam si také musí   odpykat trest. Na škole potká dívku, Noru,   která s ním začne tancovat, protože její   partner si zranil nohu. Postupně nacvičují na   vystoupení na závěrečné zkoušky. Bratra jeho   kamaráda zastřelí mafie a tak na nějaký čas   nechodí tancovat. Nakonec spolu vystoupí a   získají nabídku a Taylora přijmou na   uměleckou školu.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih14930minih14930Old Surehand (1965) 
Old Surehand n
minih42060minih42060Chlapci a chlapi (1988) [TV seriál] 
Chlapci a chlapi n
minih24965minih24965Sedm let v Tibetu (1997) 
Seven Years in Tibet n
minih46715minih46715Podoby lásky (1998) 
Playing by Heart n
minih32641minih32641Svědek (2001) [TV film] 
Svědek n
minih66176minih66176Gravitace (2013) 
Gravity n
minih40683minih40683Magická hlubina 2 (2004) 
The Freediver n
minih127948minih127948Cizinka (2014) [TV seriál] 
Outlander n
minih8887minih8887Charly (1968) 
Charly n
minih39757minih39757Světák (2006) 
Man About Town n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Let’s Dance All In (2014) [2k digital]

 Let’s Dance All In (2014) [2k digital]
Let’s Dance All In n
Step Up: All In
Žánr: hudební / romantický / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Trish Sie

(pokračování)

Step Up Revolution (2012)

 Step Up Revolution (2012)
Step Up Revolution n
 
Žánr: drama / romantický / taneční / hudební
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Speer

(pokračování)

Let's Dance 3D (2010)

 Let's Dance 3D (2010)
Let's Dance 3D n
Step Up 3-D
Žánr: drama / taneční / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon M. Chu

(pokračování)

Let's Dance 2 (2008)

 Let's Dance 2 (2008)
Let's Dance 2 n
Step Up 2: The Streets
Žánr: taneční / drama / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon M. Chu

(pokračování)

Let's Dance (2006)Let's Dance (2006)Let's Dance (2006)Let's Dance (2006)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190552
Osobností: 697848
Fotografií: 763975
Plakátů: 376579
Obsahů a biografií: 178279

Poslední komentáře

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10