reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 29.9.2016 a svátek má Michal. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

39 stupňů

Žánr:
Rok:
1978
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu 39 stupňů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35837minih35837Legenda o červeném draku (1994) 
Legend of Red Dragon n
minih75485minih75485Vezmi mě znovu domů (1994) [TV film] 
Take Me Home Again n
minih34370minih34370Děti ulice (2001) 
De la calle n
minih15774minih15774Phar Lap (1983) 
Phar Lap n
minih23645minih23645Zátah 2 (1988) 
L.A. Crackdown II n
minih8838minih8838Hvězda padá vzhůru (1974) 
n
minih4761minih4761Budu s tebou nadále ve snech (1989) 
n
minih56128minih56128Strážce tajemství (2001) 
Little Secrets n
minih21037minih21037Tikot (1992) 
Nervous Ticks n
minih38406minih38406Proti zdi (2003) 
Gegen die Wand n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.8 %
8   - Kuvik
7   - rosta12
5   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
7   - tvo
1   - dr.obek
2   - kovandos
7   - respiro

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:55

29 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Bombardier

14:40 - 15:35

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Beze stopy (2002) [TV seriál]

14:40 - 15:35

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

15:10 - 16:30

24 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138052
Osobností: 595523
Fotografií: 513208
Plakátů: 248499
Obsahů a biografií: 127623

Poslední komentáře

Tarzan / Příběh Tarzana, pána op...

Tarzan / Příběh Tarzana, pána opic
Tarzanův osud je tentokrát   velice dobře zpracovaný do   filmové podoby a myslím, že   do hlavní role nemohl být   vybrán nikdo lepší, než   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Volání divočiny (1966)

Volání divočiny
Tohle je na hranici mezi   filmem a hraným dokumentem a   je to opravdu autentické a   dobře zpracované nádherné   téma z Africké   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Troja (2004)

Troja
Moc dobře zpracovaný   historický příběh, s   bohatou výpravou a obsazený   krásnými lidmi.Je to pastva   pro oči a přes všechny   krutosti, více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Všechnopárty (2006) [TV pořad]

Všechnopárty
Karel Šíp vždycky byl   skvělý moderátor a nic na   tom neubrala ani léta. Jeho   humor je inteligentní a   vlídný, takže na každý   jeho další pořad   Všechnopárty se   nepřestávám těšit.

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Osada Havranů (1977)

Osada Havranů
Knihu Eduarda Štorcha mám   ráda stejně, jako tento   film, který je na svoji dobu   vzniku dobře   udělaný.Možná se najdou   některé více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.367/0.349