reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

37. patro v plamenech [TV film]

Fire! Trapped on the 37th Floor

Další název:
Oheň: Uvězněni v 37 patře
Rok:
1991
Délka:
94 minut

Celkové hodnocení filmu 37. patro v plamenech

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.9% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.6.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.2.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2007
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.3.2009
CyberMageFroll.LF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.6.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.9.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.1.2009
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
Ondra44
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.1.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.7.2009
milanstano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.8.2013
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
6.3.2009
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38925minih38925Větrná smršť (2003) [TV film] 
Devil’s Wind n
minih40071minih40071Dáma s kaméliemi (1962) [TV film] 
Le dame aux camelias n
minih15426minih15426Papežem proti své vůli (1991) 
The Pope Must Die n
minih81658minih81658Kryptonit! (2011) 
La kryptonite nella borsa n
minih9757minih9757Josefina Mutzenbacher (1978) 
Die Beichte der Josefine Mutzenbacher n
minih63387minih63387Afrika - V texaském stylu (1967) 
Africa: Texas Style! n
minih88077minih88077Levá nebo pravá (2009) 
Right Hand Drive n
minih47209minih47209Vraždící stroje - Pravda o dinosaurech zabijácích (2005) [TV seriál] 
The Truth About Killer Dinosaurs n
minih36800minih36800Vysoká hra (2002) [TV film] 
Framed n
minih2661minih2661Air Amerika (1990) 
Air America n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.9 %
5   - curil
6   - Kuvik
4   - catamount
3   - Charlie35
4   - CyberMageF
9   - oulisna
6   - rosta12
5   - kamil.ice
3   - Ondra44
1   - stixman
9   - tvo
7   - milanstano
1   - Kloby
4   - MIGELO26
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599560
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128915

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.462/0.439