reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.10.2016 a svátek má Igor. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

36 hodin

36 Hours

Žánr:
Rok:
1964
Délka:
115 minut

Celkové hodnocení filmu 36 hodin

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.3.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.2.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2012
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.7.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2009
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47316minih47316Vášeň (1993) [TV film] 
Senso n
minih26420minih26420Čert nespí (1956) 
n
minih73613minih73613Juliána (1972) 
Juliane n
minih9343minih9343Jakub lhář (1974) 
Jakob der Lugner n
minih48717minih48717Dobrodružná plavba (1999) [DVD] 
La Leggenda Del Titanic n
minih45685minih45685Ďábel spadl z nebe (1972) 
Cayó de la gloria el diablo n
minih50177minih50177Carnevale di Venezia (1995) 
n
minih66204minih66204Slovo má prokurátor (1965/1) [TV seriál] 
Der Staatsanwalt hat das Wort n
minih25260minih25260Začiatok sezóny (1987) 
n
minih47454minih47454Jak byl dobyt Západ (1962) 
How the West Was Won n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56 %
8   - clara.bow
7   - Kuvik
9   - dederon
5   - Rendys
9   - Johnny1
7   - kamil.ice
2   - stixman
1   - dr.obek
4   - kovandos
4   - respiro
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138089
Osobností: 595671
Fotografií: 513323
Plakátů: 248559
Obsahů a biografií: 127662

Poslední komentáře

Hvězda jede na jih (1958)

Hvězda jede na jih
Tyhle filmy jsou všechny na   jedno brdo. Ale záběry jsou   hezké, tedy jen některé, a   občas je to i legrace. Hudba   nestála za nic, ani   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Váhavý střelec (1956)

Váhavý střelec
Ale jo. Tak trochu srandovní   film. V každém případě se   dá na to dívat a to zrovna   pan Tříska nepatří k mým   oblíbencům. Ale je to   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Chuckyho kletba (2013)

Chuckyho kletba
I když mě série trochu   minula, viděl jsem první   tři díly před pětadvaceti   lety a pak další dvě   pokračování, ale kromě   příběhu prvního více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Padělek (1957)

Padělek
Normální kriminálka. Pan   Neuman jako záporák   překvapil. Marně hledám   důvod proč dávat nějaké   plusy. Snad za to, že jsem to   dokoukal více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Já, Olga Hepnarová (2016)

Já, Olga Hepnarová
Černobílá retro lesbická   show. No je to sice trochu   zjednodušený popis   příběhu, ale erotických   scén tam je tolik, že to   bude to více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.265/0.246