Zari
ohodnotit

Babylon 5: Legenda o strážcích [TV film]

Babylon 5: Legend of the Rangers

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
90 minut

Obsah filmu Babylon 5: Legenda o strážcích

 
Píše se rok 2264, války skončily a začala nová éra průzkumu Vesmíru. Byla založena Mezihvězdná Aliance aby udržovala mír mezi všemi národy, včetně Země. Strážci jsou elita ozbrojených sil, rekrutovaní z nejlepších mladých mužů, chytrých a oddaných všem rasám. Spojují nejvyspělejší techniku cestování prostorem s ideály a ctnostmi starověkých rytířů. Při své misi se setkávají s neznámým mimozemským národem, jehož obrovská smrtonosná síla je mnohem větší, než kterákoliv jiná síla, která se vyskytovala na Zemi nebo v jiném světě Mezihvězdné Aliance.

Autor: markovenka
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Manučao
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.11.2019
Asi najslabší z filmov o Babylone 5, ale stále   v pohode pozerateľné. Vizuálne atraktívne a   sympaticky obsadené.
superfilmar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.5.2012
Škoda, mohla to být fakt dobrá sci - fi
Legenda o strážcích. Moje vůbec první   setkání s fenoménem Babylonu 5. Nutno   podotknout, že jsem se na něj fakt dost těšil.   Až donedávna jsem o Babylonu nevěděl skoro   nic, snad jen to, že ho Sheldon Cooper NEMÁ   RÁD. Škoda, že je u nás tak neznámý, ale   zpět k tomuto filmu. První půlhodina nabídla   docela slušný přislíb zajímavé podívané,   ale čím byl film delší, tím víc mě to   nudilo. Příběh má zajímavý, ovšem   potenciál nevyužitý a rozhodně to celé mohlo   vypadat o dost jinak a hlavně o dost lépe.   Ovšem triky byly naprosto luxusní a nemohl jsem   si na ně stěžovat, i herci nebyli špatní, ale   zklamání převládá. Seznámení s Babylonem 5   dopadlo tedy spíše tragicky a já tento film moc   nedoporučuji, tak uvidíme co dál. Potenciál   byl obrovský, jako sci - fi opravdová slabota.   47%.
Kovran
Hodnocení:
Přidáno: 5.8.2009
Nepovedený díl z jinak zajímavé série Sci-fi   filmů. Za zvlášť podivný palubní systém   považuji ovládání palubních zbraní.   Neštěstím je především scénář,   nabízející podivně ploché a demagogií   zavánějící dialogy. Určitě to šlo i lépe.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama