Duben
ohodnotit

Obsah filmu Dannyho jedenáctka

 
Danny Ocean shromáždí své parťáky z druhé světové války, aby provedli dokonalou loupež v Las Vegas. Jedenáct kamarádů společně plánuje vyloupit pět lasvegaských kasin během jediné noci.

Písně (text, hudba):

Ee-O Eleven - (Sammy Cahn, James Van Heusen)
Ain't That a Kick in the Head - (Sammy Cahn, James Van Heusen)
A Man Could Be a Wonderful Thing - ( Leo Corday, Leon L. Carr)
I'm Gonna Live till I Die - (Al Hoffman, Walter Kent)
Auld Lang Syne - (Robert Burns)

Autor: Petrkey
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.2.2019
Danny Ocean s tváří Franka Sinatry dává   dohromady skupinu svých krajanů z 2. světové   války a společně vyjedou do Las Vegas vykrást   pět kasin. Hvězdné obsazení dává všanc   příjemnému filmovému zážitku, ale buď jak   buď, přeci jen to celkově tak nějak   neohrabaně skřípe. Stopáž přes dvě hodiny a   vypadá to, že scénář je na takovou délku   bohapustě nějak dějově chudý. Zkrátka má   snímek nějak moc hluchých a naprosto zbytečně   natahovaných scén. Ale jo, zábavná atmosféra   přítomna je. Občas to však po divácké   stránce vypadá, jakoby se každou chvíli   ztrácela. Nemá to tu správnou energii a elán.   Těžko říci na svou dobu, ale dnes už jsou   mnohé dějové sekvence prostě poněkud nudné.   Zub času zkrátka zapracoval. To už u filmových   klasik tak prostě bývá. Ale právě jako   klasika však zase k zahození není. Když   vezmeme v potaz jiné technické postupy, nějaká   šance by se snímku ještě dát mohla. Jen od   toho moc neočekávat.
Cash89
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.7.2009
Poprvé jsem viděl v akci Franka Sinatru a musím   říct že jsem dlouho neviděl herce, který by   na mě zapůsobil svým charismatem jako právě   Frank…Moc věcí jsem slyšel o jeho životě, o   jeho milenkách, nevěrách, styku s mafií a   zpěvu, dokonce jsem věděl že je vynikající   herec ale nijak zvlášť mě nepřitahoval, mám   ho zaškatulkovaného jako typického gentlemana   50.let, a to je doba kterou nemám rád…Pro film   je velkým plusem to, že se celá   jedenáctičlenná skvadra velmi dobře znala a   tudíž se na place velmi kvalitně   doplňovala...Improvizace z nich přímo   křičela…Neviděl jsem moderní předělávky a   upřímně po tom ani nijak zvlášť netoužím,   každý viděl Dannyho parťáky ale kdo může   říct že viděl skoro 50.let starou originální   verzi???Na druhou stranu, se tím ani nijak   vytahovat nebudu, protože zase to taková senzace   nebyla…Všechno začalo z ničeho, divák byl   vlastně vhozen hned do přípravy „dokonalé   loupeže“ , bohužel nejhorší je že   příprava zabere pouhých pár minut…Celou   první hodinu se hloupě klábosí o tom jak dát   celou bandu dohromady…Ani se mi nelíbila   samotná loupež, kdyby to všechno bylo tak   jednoduché, loupeže by byli na denním   pořádku…Ani Frank ani moje dobrá nálada,   nemůže přemluvit moje zlé já, prostě   slabší film který si zaslouží pozornost jen   zkušených harcovníků na poli filmu!!!
vladimirtrojan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.8.2007
Dannyho 11
Je to vlastně původní film, podle kterého byl   natočen hit - Dannyho parťáci s Georgem   CLOONEYM a Juliou ROBERTS ! - Doporučuji ho   vidět !


Hodnocení:n12345678910
Dannyho jedenáctka (1960)Dannyho jedenáctka (1960)Dannyho jedenáctka (1960)Dannyho jedenáctka (1960)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763974
Plakátů: 376593
Obsahů a biografií: 178281

Poslední komentáře

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10