3 Ninžové - Protiúder (1994)

3 Ninžové - Protiúder (3 Ninjas Kick Back)
41.1 %
 
 

3 Ninjas Kick Back

Další název: 3 nindžové vracejí úder; Traja nindžovia vracajú úder (SK)

    Žánr: akční / rodinný / komedie
    Země: Spojené státy americké / Japonsko
    Délka: 93 min.
„Tři malí nindžové cestují do Japonska na pomoc svému dědečkovi, o jehož kouzelnou dýku se vede lítý boj.“
Tři malí nindžové, Rocky, Colt a Tum-Tum, se chystají se svým dědečkem Morim do Japonska. Ten jim chce nejen ukázat zemi svých předků, ale chce také vrátit Velkému Mistrovi dýku, kterou před padesáti lety vyhrál v soutěži bojových umění, když zvítězil nad hochem jménem Koga. Společný odjezd zmaří o týden odložený baseballový zápas, který malí nindžové rozhodně nechtějí zmeškat, a tak Mori odlétá sám. Cestou z letiště má autonehodu a končí v nemocnici. Nindžové zjistí, že jeho dýka se omylem octla v Tum-Tumově tašce. Odlétají za dědečkem a ten je prosí, aby dýku odevzdli Velkému Mistrovi. Netuší ale, že jsou v nemocnici sledováni Kogovými lidmi. Nic netušící nindžové se ještě před cestou za Velkým Mistrem zúčastní turnaje, ve kterém je Colt poražen, a jak se ukáže, dokonce dívkou. Miyo se ale stává užitečným spojencem v boji s Kogovými lidmi. Chtějí se zmocnit dýky, jež prý otevírá dveře do legendární Zlaté jeskyně. Tam dojde k závěrečné bitvě, při které se jeskyně zřítí. Všichni vyváznou bez zranění a Kogovi dochází, že jeho mysl zaslepila hamižnost.

Zdroj: Nova

režie:
Charles T. Kanganis
 
 
hraje:
Victor Wong (děda Mori Shintaro), Max Elliott Slade (Jeffrey 'Colt' Douglas), Sean Fox (Samuel 'Rocky' Douglas Jr.), J. Evan Bonifant (Michael 'Tum Tum' Douglas), Caroline Junko King (Miyo), Dustin Nguyen (Glam), Alan McRae (Samuel Douglas st.), Margarita Franco (Jessica Shintaro-Douglas), Jason Schombing (Vinnie), Angelo Tiffe (Slam), Sab Shimono (Koga), Don Stark (Umpire), Kellye Nakahara (sestra Hino), Scott Caudill (Darren the Bully), Tommy Clark (Keith), Jeremy Linson (Evan)
 
 
kostýmy:
Miye 'Mimi' Matsumoto
 
 
dabing:
Jakub Nemčok (Tum Tum), Bohuslav Kalva (děda Mori Shintaro), David Štěpán (Colt), Roman Hajlich (Rocky), Oldřich Hajlich, Michal Holán, Bohdan Tůma, Aneta Talpová, Petr Oliva, Svatopluk Schuller, Šárka Vondrová, Jakub Saic, Pavel Vondra, Ivo Novák, Jiří Köhler, Kamila Špráchalová, Otakar Brousek, Jana Hermachová, Stanislav Lehký, Jana Páleníčková, Regina Řandová, Pavel Tesař, Sylva Turbová
 
 
překlad:
Vít Kabelka
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.