Duben
ohodnotit

Obsah filmu Ruka zabiják

 
Anton je takový sympatický teenager ignorující vše kromě televize, hulení a svých pohodářských kámošů. V poslední době ale musí řešit problémy se svou pravou rukou: Ne ty, co asi myslíte, jeho ruka má totiž proklatě vražedné chout-ky. Než se s tím Anton nějak srovnal, už se váleli v krvi nejen jeho rodiče, ale i dva nejlepší kamarádi. Marný zápas o zpacifikování neposedné končetiny nakonec skončil její brutální amputací. Ale byla to chyba. Ruka tím získala volné ruce a mohla začít s šířením zkázy a utrpení ve velkém.
Jedná se o nemálo úchylnou hovadinu. Ovšem už skoro na té hranici, kdy se hovadnost stává zábavnou. Celý děj, postavy i...
 
Související odkaz
 
Ruka zabiják

Zlatá devadesátá a jejich bláznivost. Na samotném konci této éry, v roce 1999, se v hlavě potrhlého režiséra Rodmana Flendera zrodil příběh o mladíkovi, jehož pravá ruka se rozhodla začít žít vlastním životem a vraždit. číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Rodman FlenderRodman Flender  
hraje:
Devon SawaDevon Sawa.....Anton Tobias [20]   
Seth GreenSeth Green.....Mick [25]   
Elden HensonElden Henson.....Pnub [21]   
Jessica AlbaJessica Alba.....Molly [17]   
Dexter HollandDexter Holland.....Band Lead Singer [33]   
Vivica A. FoxVivica A. Fox.....Debi LeCure [34]   
Kelly MonacoKelly Monaco.....Tiffany [22]   
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Distribuční verze:
s titulky
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Ruka zabiják >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.3.2017
Komediální teen horor čistě pro zábavu   mající obvyklé klišé a šmrnc 80. let.   Představa, že si najednou vlastní ruka bude   dělat co chce, je víc než děsivá a zvlášť,   když se rozhodne zabíjet. Tak proč na tom   nepostavit příběh? Devon Sawa to po herecké   stránce zvládl velice dobře a dá se říci,   že se v této roli doslova vyřádil. I tvůrci   speciálních efektů na oné ruce udělali kus   poctivé práce. Originalitou to sice neoplývá,   neboť snímků o vraždící ruce je více než   dost, ale proč si tím kazit zábavu.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.7.2014
Líné ruce
Přiznejme si to, může se to stát každému z   nás.. vaši ruku posedne ďábel a povraždíte   půlku města, pak si ji useknete a ruka sama   povraždí druhou půlku.. otřesné!!
Dávám   pět hvězdiček za hudbu, holywoodský filmy s   punkovou hudbou byste napočítali na prstech   jedné useklé ruky, jednu hvězdu za sladkou   Jessicu Albu a jednu za sladkýho Devona Sawa.
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2012
DRUHÁ NEJLEPŠÍ HORROROVÁ KOMEDIE!
Rozmazlenej (ale roztomilej) blonďáček Anton,   kterej je tak línej, že si ani nedokáže dojít   pro trávu, když mu dojde. Smrt jeho rodičů -   no a? Neviděl je přece několik dní. Jeho dva   kamarádi Mick a Pnub (prcek a tlouštík) jsou   zabiti Antonovou rukou do které vstoupilo zlo.   Mick to dostane flaškou do hlavy (au!) a Pnubovi   usekne hlavu. Pak ti jeho povední kamarádi   vstanou z mrtvých, když jim dělá Anton pohřeb   (jo už ví, že jeho rodiče jsou kaput a že je   zabil on). Díky tý svý ruce získá dívku   (jeho sousedku přes ulici) svejch snů.   Konečně! Zombie kámoši mu pomohou ruku najít,   když si jí (po dvou pokusech) usekne. Jeho   láska je zachráněna a kámoši jdou do nebe.   Anton sice má pár zlomenin, ale jeho strážní   kamarádi už nedopustí, aby se mu něco stalo.   "Ruka zabiják" je filmem vtipným,   zábavným, zvráceným... Zkrátka je to jedna   velká jízda s pořádně nabitým a úchylným   programem ;-) V hlavní roli se představí   blonďátý, roztomilý Devon Sawa   ("Nezvratný osud"), který si zahrál   líného kluka Anthona, co zná jen televizi a   marihuanu, dále pak můj oblíbený herec Seth   Green ("Nekecej a pádluj!") a Elden   Henson ("Trosečník"). Tahle povedená   trojka se sešla v té nejlepší formě a   předvedla nezapomenutelný výkon. "Ruka   zabiják" ani není horror, ale převládá   zde spíše komedie s horrorovými prvky. Každá   "horrorová" scéna se vždy jeví jako   šaškárna a je to opravdu nářez! Zkrátka zde   není bráno nic vážně a já si myslím, že je   to dobře. Režisér Rodman Flender se zde   inspiruje oživlou zabijáckou rukou, kterou jsme   mohli vidět i v horroru Sama Raimiho "Evil   Death 2", kde s ní bojoval Ash (Bruce   Campbell). "Ruka zabiják" je přenesena   do současnosti v nudném městečku, kde se   prakticky nic neděje do té doby, než někdo   začne vraždit.. Je fakt, že ve filmu není nic,   co by se mi nelíbilo. Všechny scény stojí za   to, protože jsou propracované tak, aby   zaručeně pobavily a diváky i nediváky   horrorových komedií zaručeně pobaví, protože   je to zábava od začátku až do samotného konce   ;-)
No1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.11.2009
Nestává se mi často, abych se u filmu bavil   tak, jako u Idle Hands. Opravdu prvotřídní   béčko, jak má být. Pitomé hlášky a   absurdní zápletka o chlapci, který je za svůj   lenivý způsob života potrestán kletbou, jež   posedne jeho pravou ruku...
...a ta chce   zabíjet.
Ti dva si moc nepadnou do noty a tak   se jejich cesty rozdělí (a to doslova - za   použití kuchyňského sekáčku na maso). Film   nabírá obrátky a udrží vás (pakliže jste tu   kravinu ještě nevypli) až do konce u obrazovky.   Jak už to tak u Béček bývá je tu taky dívka   chlapcova srdce, kterou si - jak jinak - získá.   Jediné co filmu schází jsou gore efekty, ale   protentokrát přimhouřím oko :) 10/10.
DaviD3141
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.10.2009
..................................................   ..................................................   .............................................
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.10.2008
Taková horrorová komedie jako je tahle ta se   fakt často nevidí, je to fakt originální a   skvělá zábava.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.2.2008
Začíná Halloween, který sedmnáctiletý   středoškolák lenoch Anton Tobias ještě   nezažil. Probudí se, vstane, projede televizní   kanály, prohledá ledničku a zpočátku si   vůbec nevšimne tratoliště na podlaze. To jak   nějaký vraždící maniak proměnil jeho rodiče   v bezhlavou halloweenovou výzdobu. Anton, který   by mohl být vyhlášen nejlínějším a   nezbytečnějším Američanem, sebere rodičům   pár dolarů a vydá se navštívit své stejně   hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka a   Pnuba. Cestou zahlédne dívku ze sousedství,   punkerku Molly, která je jeho životní láskou.   U kamarádů, kteří sice pravidelně dávají   přednost MTV, ale tentokrát přepnou na   televizní noviny, se dozví o několika   vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku.   Přesto jim to zrovna příliš dobře nemyslí,   uvědomí si, že za vraždy by mohl být   zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho   pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním   životem a projevily se u ní značně morbidní   sklony. A tak místo aby Anton trávil den jako ty   předchozí se zapálenou cigaretou, puštěnou   televizí a snech o Molly, musí se pustit do boje   se svou vraždící rukou, která hodlá v v   zabíjení pokračovat, ať už se Antonovi líbí   nebo ne. Hlavním důvodem je skutečnost, že po   rodičích a nejlepších kamarádech se ruka   rozhodla zabít právě Antonovu lásku Molly. Ve   svém boji sice nezůstane osamocen, protože ze   záhrobí se vracejí Pnub a Mick, aby mu jako   oživlé mrtvoly pomohly jeho problém vyřešit,   ale čas se krátí, protože jak se zdá, ve hře   je víc než jen dívčino krásné, ale smrtelné   tělo.
TEDDYM
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.12.2007
Ruka zabiják
Tato hororová komedie dokáže zaujmout, alespoň   u mě se to povedlo.
Ze začátku se vzbudí   hlavní hrdina na své posteli a na stropě má   napsaný vkaz, který ho vyleká. Když pak po   baráku hledá své rodiče, najde je mrtvé.
  Nejhorší zjištění pro hlavního hrdinu -   mladého studenta je, že vrahem je jeho vlastní   ruka, do které se vtělil snad nějaký zlý   duch. Sice si ji uřízne, ruka však žije svůj   život dál a připravuje se na vraždění ve   škole, když se odehrává večírek.
V   tomto filmíku nechybí vtip, také romantika a   svým způsobem akčnost ( ono hledat vlastní   ruku, která se chystá vraždit, je akční   docela dost ).
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Povedený, vtipný a hodně krvavý a morbidní   komediální horor o mladíkovi, který nedokáže   ovládat svou ruku.
d.lilien
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Tenhle film se mi líbí proto, že se nedá nijak   zaškatulkovat. Je to horor, komedie, romance,   drama, pohádka.... tohle všechno dohromady a   pokaždé se náramně pobavím!
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih46342minih46342Zajatec Ostrova žraloků (1936) 
The Prisoner of Shark Island n
minih37091minih37091Cesta kolem světa za 80 dní (2004) 
Around the World In 80 Days n
minih66726minih66726Rio (2011) 
Rio n
minih56844minih56844Hon na lišku (1966) 
After the Fox n
minih75803minih75803Zabiják Joe (2011) 
Killer Joe n
minih150407minih150407Brána válečníků (2016) 
Warrior's Gate n
minih49194minih49194Dvojí hra (2009) 
Duplicity n
minih44733minih44733Vetřelci vs Predátor 2 (2007) 
AVPR: Aliens vs Predator - Requiem n
minih38735minih38735Superprohnilí (2003) 
Ripoux 3 n
minih96437minih96437Nude per l'assassino (1975) 
Nude per l'assassino n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190546
Osobností: 697835
Fotografií: 763957
Plakátů: 376537
Obsahů a biografií: 178274

Poslední komentáře

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Studené štěstí (1992)

Studené štěstí
Nečekejte žádný filmový   skvost, ale když na tenhle   titul narazíte, uvidíte   docela zajímavý film,   natočený podle velmi   solidní více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10