Zari
ohodnotit

Obsah filmu Transit Carlsbad

 
I v "osvícených" 60. letech si filmaři rádi hráli na špiony. V mondénním prostředí přepychového karlovarského hotelu se tak odehraje stejně mondénní šaráda, v níž několik zahraničních agentů projeví zájem o věhlasného rakouského vědce, objevitele umělých bílkovin. Ohrožený muž naštěstí ani nepostřehne, jaké sítě se kolem něho smotávaly, jeho ochranou byla totiž pověřena záhadná madam Elizabeth, mezi agenty proslulá jako 006, ve skutečnosti pracující pro Státní bezpečnost. Jako parodie by možná film uspěl, jenže vážně míněný sotva někoho přesvědčí - a nic na tom nemění ani scenáristická účast renomovaného Jana Procházky.

Zdroj: Film...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Ústřední půjčovna filmů
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Distribuční verze:
česky
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Transit Carlsbad >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.3.2022
Po deseti minutách jsem s tím švihl. Bílé   pozadí a bílé titulky, to nevymyslíš. Ale   nebylo to kvůli tomu, ale kvůli filmu   všeobecně. Skoro rok to leželo mezi filmy,   které jsou připraveny k zhlédnutí. Teprve   nyní s odporem k tomu dostávám. Tak uvidím.  
No, přiznám se, že jsem to nedal najednou.   Ale viděl jsem to celé, tak mohu hodnotit s   čistým svědomím. A hodnotím to jako   nezajímavé, nudné, skoro hloupé. Měla to být   parodie? Příjmení Carter, jak známo   největší detektiv americký, zde má Francouz.   Agentka číslo šest, vážně se agenti   číslují? Číšník říká, že nese kávu,   ale řekl bych, že je to červené víno. A tak   dále a tak dále. No, čert ví, třeba je chyba   ve mne. Kašlat na to. Snímek je prostě děsný,   zvláště pokud jste viděli film „Honza málem   králem“. Já nedávno a tu melodii v tomto   snímku… Vždy když zazněla, zapěl jsem si z   plných plic, že vstává slunce nad hlavou a   máj se zelená.
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.3.2015
Karlovy Vary plné agentů se zájmem o jakéhosi   vědce. Velmi často používaný motiv ve své   době. Tento snímek je přeci jen krapet   neobvyklí. Češtinu si tu totiž moc neužijeme.   Převážně se tu mluví francouzsky a o něco   méně německy. Zachované titulky tehdy   používané v kinech jsou velice špatně   čitelné a tak nám dosti uniká i překlad.   Příběh je nezáživný a velmi často spíše   uspává. Tento pokus agentských šarád se   vůbec nepovedl.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
?iroslav MacháčekMiroslav Macháček, Valentina ThielováVáclav Sloup, Ilja PrachařTransit Carlsbad (1966)
Reklama