reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 29.9.2016 a svátek má Michal. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

23 hodin 58 minut

23:58

Další název:
23 Heures 58
Žánr:
Země:
Rok:
1993
Délka:
84 minut

Celkové hodnocení filmu 23 hodin 58 minut

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.7.2008
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5186minih5186Černý den (2009) 
Černý den n
minih53039minih53039Cesta do Sonory (1975) 
Take a Hard Ride n
minih49096minih49096Plameny vášně (2003) [TV seriál] 
Pasión de gavilanes n
minih42389minih42389Rodinná dovolená a jiná neštěstí (2006) 
R.V. n
minih4616minih4616Bratří Mašínové (1996) 
n
minih46724minih46724Co my jen víme!? (2004) 
What the #$*! Do We (K)now!? n
minih5020minih5020Cesta balónem (1960) 
n
minih55915minih55915Cestou na fórum se stala divná věc (1966) 
A Funny Thing Happened on the Way to the Forum n
minih18317minih18317Buldozer (1978) 
Lo chiamavano Bulldozer n
minih4736minih4736Budapešťské povídky (1976) 
Budapesti mesék n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 %
3   - Kuvik
4   - Rendys
2   - stixman
4   - dr.obek
4   - kovandos
7   - respiro
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138050
Osobností: 595510
Fotografií: 513196
Plakátů: 248490
Obsahů a biografií: 127621

Poslední komentáře

Sezóna zabíjení (2013)

Dva nesmrtelní.

Sezóna zabíjení
..psychopati postižení   válkou v bosně bych spíše   nazval tento film.   Prostřelená noha..viset na   lýtkovém svalu..mít   prostřelenou hubu více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 4 / 10

The Sea of Trees (2015)

Moře stromů

The Sea of Trees
Matthew McConaughey už dlouho   neplatí jen za toho hezkýho   a přitažlivýho chlapa, ale   díky rozmanitosti rolí se   vypracoval na velice dobrýho více >

Autor: olgab | Hodnocení: 8 / 10

Dáma v dodávce (2015)

Dáma v dodávce
Divadelní hra je možná   dobrá ale filmový příběh   je strašná nuda nebo umění   nebo nevím. Moc pomalé a   dlouhé. Škoda , produkce a   obsazení nadějné ale to   nestačilo.

Autor: MildaX | Hodnocení: 3 / 10

12 podmínek k dědictví (2006)

12 podmínek k dědictví
Chtěla jsem klidný večer s   příjemnou komedií To jsem   ale dobře nezvolila. Film je   doslova rozložil. Asi se mi   nebude lehko usínat, mám o   čem přemýšlet.

Autor: pauli1 | Hodnocení: 10 / 10

Sedm statečných (2016)

Jo!

Sedm statečných
Prvních a původních Sedm   samurajů Akira Kurosawy z   roku 1954 těžce   převálcovalo Sedm   statečných Johna Sturgerse v   roce 1960. Obávala více >

Autor: beneva | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.29/0.27