reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 17.1.2017 a svátek má Drahoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

21

Twenty One

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
94 minut

Celkové hodnocení filmu 21

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 41.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38566minih38566Rivalové (2000) 
Woman Wanted n
minih29591minih29591Civilizace I, Civilizace I. (1992) 
n
minih42046minih42046Bigbít (1998) [TV seriál] 
Bigbít n
minih31770minih31770Chico (2001) 
Chico n
minih5026minih5026Cesta do Indie (1984) 
A Passage to India n
minih51004minih51004Černý lišák: Cena za mír (1993) [TV film] 
Black Fox: The Price of Peace n
minih30059minih30059Italská sobota (1992) 
n
minih5488minih5488Černá růže (1950) 
The Black Rose n
minih54905minih54905Chvíle pro písničku (1977) 
n
minih38460minih38460Nevyjasněná úmrtí - Občan Karel Kryl (1999) [TV film] 
Nevyjasněná úmrtí - Občan Karel Kryl n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

41.3 %
2   - Kuvik
4   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
10 - mary.charl
3   - dr.obek
4   - kovandos
4   - respiro

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

09:50 - 10:45

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká Brazílie: Povodeň

09:55 - 10:45

37 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

10:00 - 11:00

32 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Očima lásky (2002) [TV film]

10:10 - 12:05

22 minut již uběhlo
93 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140471
Osobností: 602420
Fotografií: 520513
Plakátů: 252080
Obsahů a biografií: 129531

Poslední komentáře

Ultraviolet (2006)

Ultraviolet
Já ti nevim...umí Milla   Jovovich něco jinýho, než   ukazovat plochý hrudníček,   sekat hlavy, střílet zombie?   Je to pořád na jedno kopyto.   Jedinou slušnou roli měla   asi jenom v Pátém elementu.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Lítám v tom (2009)

Absolutně

Lítám v tom
žádný přínos,téměř   žádná vyloženě vtipná   scéna,předvídatelný děj a   konec,ale i přes to vše   takový "milý a příjemný"   film na koukání.A více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Specialisté (2017) [TV seriál]

Nuda jako vždy

Specialisté
Bohužel podání seriálu je   ubohé, nudné a výkon herců   nepřesvědčivý. Ale tak to   poslední dobou bývá v   produkci TV Nova. Takže   vlastně ani žádné   zklamání. Další   díl...děkuji nechci.

Autor: Duen | Hodnocení: 1 / 10

Théo a Hugo (2016) [DCP]

Théo a Hugo
Syrový příběh o vztahu   gayů, o zodpovědnosti a   řešení daných problémů.   Francouzští tvůrci se s   tím nikdy nemazlili a tak   nám hned na více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Prokletý ostrov (2010)

Prokletý ostrov
DiCapria mám celkem rád.   Zdá se mi, že nemá špatné   role. Bohužel tady už   člověk neví co je   skutečnost a co sen. Moc   překombinované. více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.244/0.217