Zari
ohodnotit

Sedmý terč

La 7éme Cible

Další název:
Siedmy terč (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
1984
Délka:
112 minut
„Den ode dne se stává štvancem a tak se rozhodne zjistit, kdo za tím stojí.“

Obsah filmu Sedmý terč

 
Bývalý válečný reportér a spisovatel Bastien Grimaldi se stane obětí útoku a myslí si, že se jedná o nepříjemnou náhodu. Nedlouho poté se ho při jízdě autem někdo pokusí vytlačit z dálnice, a když havaruje, chce útočník jeho auto rozdrtit. Ani tento zážitek ho nepřinutí zavolat policii. O tom, že se ho někdo snaží zabít, se přesvědčí až ve chvíli, kdy v podzemních garážích vylétne jeho vůz do vzduchu. Policie zahajuje vyšetřování, ale moc mu nevěří. Objevili mrtvolu muže, kterého Bastien napadl. Byl přesvědčen, že řídil vůz, který ho vytlačil z dálnice. Netrvá to dlouho a od vyděrače dostane nabídku navrácení poklidného života za...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
francouzská
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno, s titulky
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Sedmý terč >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.8.2024
Upřímně čekal jsem lepší a promakanější   scénář a více napětí, dané téma si o to   říkalo. Film drží hlavně Lino Ventura aje   vidět, že i později utáhl skoro celý film.   Zajímavý nápad , ušlo to, ale velký zázrak   se nekoná i tak 60%.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.8.2014
Lino Ventura opět v roli, která mu šla vždy   nejlépe. Výborný scénář je však tentokrát   zrealizován krapet volněji, takže atmosféra   není zase až tak napnutá, jak jsme byli u   podobných snímků zvyklí. Přesto se jedná o   podívanou, kterou především táhne samotný   Ventura. Bez něj by to prostě nebylo ono, takže   díky za to.
DIAWARA
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.10.2010
Závěr kariéry Lina Ventury se nesl v poněkud   monotóním duchu. Převažovaly filmy, ve   kterých představoval typy mužů, kteří se   většinou nešťastnou shodou okolností dostali   do nesnází, které je ohrožovaly na životě.   Výčet takových filmů je dlouhý: Mlčenlivý,   Ctihodné mrtvoly, Motýl na rameni, 100 dní v   Palermu. A do této kategorie patří i thriller   Sedmý terč. I zde se bývalý dopisovatel   tiskové agentury dostane do hledáčku   neznámých zločinců a neví, jak z toho ven.   Stejně jako většina ostatních Venturových   filmů 70. let je i tento plně postaven na jeho   hereckém umění, či spíše na jeho hereckém   minimalismu. Minimum gest, žádný křik, jenom   sem a tam pořádná nakládačka. A především   úžasná mimika. Ten jeho obličej řekne   všechno. Doporučuji shlédnout už jenom kvůli   možnosti sledovat hereckou dokonalost. Jenom   škoda toho dabingu z počátku 90. let. Jediný,   kdo mluví jednu roli, je Jaromír Meduna jako   Ventura. Ostatní mužské role namluvili už   jenom tři herci a ženské zase jenom tři   herečky. Takře tu máme "pěkný"   sedmihlasý dabing.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Sedmý terč (1984)Sedmý terč (1984)Sedmý terč (1984)Sedmý terč (1984)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Bill Graham

Graham Bill

Alex Desir

Desir Alex

Javier Gómez

Gómez Javier

Naposled navštívené:
Bill Graham

Graham Bill

Alex Desir

Desir Alex

Javier Gómez

Gómez Javier