Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Český žurnál: Gádžo

 
Poté, co ho opustila žena, rozhodl se autor snímku odstěhovat z centra Prahy do údajně nejhoršího romského ghetta v Čechách. Zde ho vzal pod svá křídla nechvalně známý klan bývalých zločinců. Gadžo jim pomáhá opravit poničený dům a stává se doslova jedním z členů rodiny. Rozhodne se zjistit, co je příčinou úpadku ghetta, ve kterém našel svůj nový domov.

zdroj: Institut dokumentárního filmu

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Tomáš KratochvílTomáš Kratochvíl  
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV ]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Distribuční verze:
česky
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Český žurnál: Gádžo >
Typ filmu: Středometrážní

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

kremak
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.4.2014
Jak se žije mezi Romy?
No to jsem se moc nedozvěděl. Dokument o tom,   jak se žije v romské rodině podnikatele,   která si žije na rozdíl od většiny nad   poměry. Vlastní dům, nemá žádné děti.   Spíš mě to utvrzuje v názoru, že nám ČT   spolu s autorem tohoto nepovedeného dokumentu se   snaží vnutit názor, že Ti špatní jsme   vlastně my Gadžové, že Romové jsou naprosto   suproví a pohodoví lidé, kteří jsou   pracovití, čistotní, slušní,čestní a   pravdomluvní. Proč se pan autor neubytoval   někde mezi běžnými Romy, to by si asi   "nelajsnul". V dokumentu mě jaksi   chyběl větší záběr Gheta a jejich obyvatel,   spíš to na mě budilo dojem propagandy placené   EU.Dokument o Romech bezkonfliktní lidech a   naproti tomu banda přiožralých bílých blbců,   kteří se kamarádíčkují s nácky. V Bruselu   se po shlédnutí tohoto veledíla pokřižují, a   řeknou, Ti Češi jsou ale rasisté!!!


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Český žurnál: Gádžo (2013) [TV epizoda]Český žurnál: Gádžo (2013) [TV epizoda]Český žurnál: Gádžo (2013) [TV epizoda]Český žurnál: Gádžo (2013) [TV epizoda]
Reklama