reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

À la vie, à la mort!

Žánr:
Země:
Rok:
1994
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu À la vie, à la mort!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.7% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.8.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.4.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.8.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.11.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
psichy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.5.2008
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
anitram13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.1.2010
kakamil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
fillmfanatik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46516minih46516Říkejte mi Kubrick (2005) 
Colour Me Kubrick: A True...ish Story n
minih10294minih10294Klobouk pana Anatola (1957) 
Kapelusz pana Anatola n
minih6463minih6463Djangův návrat (1987) 
n
minih27781minih27781Múza (1999) 
The Muse n
minih38661minih38661Úsvit mrtvých (1978) 
Dawn of the Dead n
minih25265minih25265Smrt darebáka (1977) 
Mort d'un pourri n
minih8038minih8038Halloween III. (1982) 
Halloween III: Season of the Witch n
minih8768minih8768Hry a sny (1958) 
n
minih48065minih48065Malý Rambo (2007) 
Son of Rambow n
minih15599minih15599Peklo Manitoby (1965) 
Die Hölle von Manitoba n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.7 %
7   - curil
7   - Justik66
5   - Agostino
6   - Kuvik
5   - Rendys
7   - vo.truhlas
1   - miroslav22
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
4   - michaela11
1   - deatdavid
2   - bajaw
5   - Grassel
5   - Alfpaseka
4   - pet007
8   - respiro
5   - jura1973
7   - psichy
6   - CESTA11573

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

In a Valley of Violence (2016)

In a Valley of Violence
Na jedno shlédnutí to   jakžtak šlo,tím myslím že   jsem to vydržel až do   konce,příběh ohraný   zabijou mu psa a on se chystá   pomstít,výběr více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Tenkrát v Americe (1984)

Tenkrát v Americe
Bohužel poslední dílo   tohoto mistrovského   režiséra,i když mě osobně   tento snímek nechytil tak   jako jeho westerny i přesto   skvělá více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.489/0.465