Duben

Komentáře uživatele sebsen

sebsen

sebsen zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 5
Ať žijí rytíři
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.1.2013
Seriál nemá důvod zakrývat   svůj televizní původ!!!   Když se něco točí, co je v   plánu dát dočasně do kin,   ale zároveň je seriál,   musí divák počítat s tím,   že jde na kompromis a ne   klasickou filmovou   podívanou. Některé   příspěvky tady uvedené   naráží na nepochopení   projektu. Z hlediska děje -   nic urážlivého, ani super   objevného, ale proč ne -   vcelku laskavý seriál a film   pro děti, plný dětských   hrdinů a jejich snah   zachránit rodinnou čest a   majetek. Proč ne? Tvorby pro   děti je v poslední době   velmi málo. Originálních   pohádek a dobrodužných   příběhů jak šafránu. Je   dobré to vidět a s chtí si   někdy pustím seriál popř.   film znovu.
Ať žijí rytíři!
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.1.2013
Seriál nemá důvod zakrývat   svůj televizní původ!!!   Když se něco točí, co je v   plánu dát dočasně do kin,   ale zároveň je seriál,   musí divák počítat s tím,   že jde na kompromis a ne   klasickou filmovou podívanou.   Některé příspěvky tady   uvedené naráží na   nepochopení projektu. Z   hlediska děje - nic   urážlivého, ani super   objevného, ale proč ne -   vcelku laskavý seriál a film   pro děti, plný dětských   hrdinů a jejich snah   zachránit rodinnou čest a   majetek. Proč ne? Tvorby pro   děti je v poslední době   velmi málo. Originálních   pohádek a dobrodužných   příběhů jak šafránu. Je   dobré to vidět a s chutí si   někdy pustím seriál popř.   film znovu.
Fubu
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.1.2013
Typická studiová televizní   pohádka, která nezklame, ale   ani nezanechá příliš   velký dojem. Herecké výkony   jsou místy moc černobílé.   Zlé je příliš zlé, hodné   příliš hodné... ani   skvělé herecké obsazení to   bohužel nezakrylo. Tvorba   Vlasty Janečkové je ale   vždy zárukou, že pohádka   neklesne pod určitou úroveň   a je dobré ji vidět.
Chytrá horákyně (Die kluge Bauerntochter)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.1.2013
Nemastné, neslané, nechytré, nehloupé
Zpracování klasické   pohádky poněkud v plytkém   kabátě, zlý jsou divákovi   vyzrazení a potrestaní   dřív, než by si doopravdy   zasloužili a ještě   nečekaně, na hlavní hrdinku   si musíte zvykat, protože je   možná chytrá, ale nemastná   a neslaná ve všech směrech,   král taky není zrovna   empatický, je div, že o   trůn dávno nepřišel. Ale   kde není úspěšných   intrikánů, není ani   věrohodného zla. Zkrátka a   dobře, děkujme panu   Werichovi, že této pohádce   dodal švih a koloběžku :-).   Tahle německá pohádka   nepatří k nejsilnějším.   Jen má určitý důvtip v   kostýmech a výpravě. Jenže   to ji nezachrání.
Tajemství loňského léta (I Know What You Did Last Summer)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.5.2011
Vzkaz sebevraha?
I know what did you last   summer co by   "sebevrahův" vzkaz   na rozločenou je největší   slabinou celého filmu,   výhružku s ním nespojíte,   je to nesmysl přitažený za   vlasy a autorské selhání.   Kdyby Julie musela   zjišťovat, co se stalo   jiného loňského léta (co   asi tajila jejich domnělá   oběť za hřích), pátrala   dalších dvacet minut potom,   jaké má své vlastní   tajemství, postupně   odhalovala, že nejsou sami v   roli vrahů, co se snaží   něco skrýt, lovených   obětí a nepohodlných   svědků, jinými slovy   nedostala to tak uměle a   chtěně na talíři od   sestřičky, byl by to   slušný horor. Ale takhle je   to zas jen americký film.   Jeden z mnoha.

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

6 minut již uběhlo
144 minut zbývá do konce

ČT2 - Hranice bez hranic

02:00 - 02:25

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

01:45 - 03:05

36 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:45 - 02:40

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376379
Obsahů a biografií: 178209
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10