Duben

Komentáře uživatele jonny.net

jonny.net

jonny.net zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Jan

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 47
2012
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.3.2012
Už to začíná být nuda
Pokud se člověk přenese   přes ty klišoidní a   fyzikálně absolutně   nemožné pády budou a   padající symboly typu USS   Kennedy se v tsunami převrhne   na Bílý dům a podobně, je   to dobrý letní blockbuster,   do kina nebo na večer. Jako   seriózní film už to ale   určitě nebude brát nikdo   kdo viděl alespoň Den Poté   jelikož je to jen na vyšší   level postavená zkáza   stejného režiséra, která   si tentokrát místo   globálního oteplování bere   za ústřední téma   21.12.2012. PS: A ještě   jestli se to opravdu stane,   tak nikdo dveře pro ty   chudáky na konci neotevře ;)
Agora
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.3.2012
Z mého pohledu po   filozofické a teologické   stránce nejlepší film   posledních let. Vše ostatní   už řekli jiní v   komentářích , opakovat se   tudíž nechci. Ale svůj   souhlas vyjádřím rád a   sebejistě což bych v roce   400 naneštěstí asi zaplatil   životem.
Americký zločin (An American Crime)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.3.2012
Brutální skutečnost
Je jen málo filmů, které   mě tak moc dostaly do děje.   Nestává se, že bych měl   chuť vrazit tam do dveří,   zpráskat všechny na hromadu   a tu ubohou dívenku odvést   do nemocnice. O to   hrůznější je to   podívaná, když víte, že   ji nemůžete pomoct. Člověk   až těžko věří, že se to   opravdu stalo, že tolik lidí   v davovém šílenství   týralo jedno úplně   obyčejné děvče které jen   bylo v nesprávnou dobu na   nesprávném místě. Dokonale   zfilmovaná brutální   skutečnost s perfektím   hereckým obsazením.
Atentát v Ambassadoru (Bobby)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.3.2012
Úžasný zážitek
Závěrečná scéna u které   víme co se stane a ke které   směřují všechny příběhy   lidí kolem mě i přes to   opravdu silně zasáhla... Jak   se příběh pomalu rozvíjí   na konci opravdu vyzraje a   nabídne nezastřené emoce   které "Bobbyho"   postřelení v ten večer   vyvolalo...
Avengers (Marvel’s The Avengers)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.8.2012
Příjemný, vtipný, akční
Jestli si nějak představuji   skvělý blockbuster tak jsou   to přesně Avengers.   Hvězdné obsazení, vtipné   hlášky Tonyho Starka, dobré   efekty a výborná poslední   půlhodinka akční jízdy   záchrany sic již klišoidně   Manhattanu... a na konci   titulků hezký vtípek s   Shawarmou ;) Skvělý   balíček zábavy.
Báječný hotel Marigold (The Best Exotic Marigold Hotel)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.4.2012
Na příjemné nedělní odpoledne
Baječný hotel Marigold je   filmem, který by si   zasloužil minisérii.   Představoval bych si ho tak   na 4 nedělní odpoledne ke   kávě. Výprava je pěkná,   herecké obsazení je   skvělé(a jsou to Britové,   takže jejich humor mile   pobaví), ale scénář je   celkově nesourodý a na tolik   silných charakterů příliš   natlačený do   "krátké"   stopáže. Přesto všechno je   to skvělý film, který Vám   můžu doporučit shlédnout,   jen si nejsem jistý jestli za   to stojí jít na něj do   kina.
Beowulf
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.3.2012
Za pár let super...
Napadlo mě že snad za   několik let udělá někdo   remake, kde použije hlasy,   nasnímaný materiál a   budoucí grafické   technologie... Pak snad bude   film bezchybný, teďka tomu   prostě chybí srdce. Je   potřeba ještě hodně   zapracovat na napodobování   lidské mimiky aby mi   chodící shrek dokázal   vytvořit pocity hodné   živého herce.
Černá zmije (The Black  Adder)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.3.2012
Perfektní britská zábava
Seriál na jehož humor se   musíte připravit, ale   opravdu stojí za to. Rowan   Atkinson v jiné pozici než   ve které se víceméně   proslavil ve světe je   dokonalý zvláště ve 2. a   3. sérii, které jsou podle   mě vrcholem seriálu. Pokud   máte rádi britský humor   pošmáknete si :)
Futurama
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.3.2012
Skvělý seriál který si   specifickým humorem opravdu   umí pohrát a zparodovat kde   co. Navíc není vázaný na   současnost jako Simpsonovi,   čímž si může dovolit   prakticky vše. "Jo   Bender, joo bender"
Gran Torino
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.3.2012
Opravdu musím uznat, že   Clint Eastwood umí hrát   pěkně nerudného staříka.   Ale hlavně jsem si říkal   čím to, že má film tak   vysoké hodnocení a nebyl   jsem si jistý čím by mě   mohl zaujnout... to vše však   byly jen zbytečné   předsudky, které jsem jsem   si přinesl z filmů   podobného typu a já si ho   vychutnal se vším všudy až   do hořkého/dobrého konce...
Harry Potter a Relikvie Smrti – část 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 31.3.2012
Nuda, nuda, nuda...
No, jednoznačně mě naštval   WB tím, že se rozhodl z   poslední části vykřesat co   se dalo a rozdělil ji na   dvě. 2 a půl hodiny nudy a   breku, na to člověk jde do   kina asi jen na Twilight.   Naštěstí jsem na toto do   kina nešel a udělal jsem   dobře, celý film by se mohl   zdrcnout do 15 minutové   sekvence začátku, nalezení   meče a zničení Horcruxu. Ta   se měla přidat k poslední   části a byl by to film co   bude mít co nabídnout. Více   jak 3 hvězdy (alespoň za   efekty a hudbu) tomu opravdu   může dát jen člověk   který miluje sérii, jako   samostatný film je to   vyloženě výsměch s   podtitulem "pojďme   stanovat", kde se nestalo   na tu stopáž prakticky   vůbec nic.
Jak nežít svůj život (How Not to Live Your Life)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.9.2012
Paráda
Nemůžu si pomoct ale prostě   tohle je dokonalá perla se   skvělým hereckým   obsazením, parádním   scénářem a stejně skvěle   odvedenou režijí... britský   sitkom je skvělý. 3 řady   stačí i když vím že bych   se toho nenabažil ani kdyby   jich bylo 6. Tohle třeba u   himym říct rozhodně   nemůžu...
John Carter: Mezi dvěma světy (John Carter)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.12.2013
Nedám na kritiky
Že jsem se nechal obalamutit   a nepodíval jsem se na tento   film dříve. Nechápu odkud   se to vzalo, ale i kdyby to   byla pravda pro mě John   Carter jako celek dopadl   mnohem lépe než zmiňované   Avatar i Princ z Persie   dohromady. Peníze jsou na   efektech znát ale stále jsou   to lidé nejsou to šmoulové   a je to Mars, je tam technika,   je to sci-fi nebo fantasy? Asi   se mi trefili do vkusu, jsem   prostě člověk co má   raději bližší světy a   Mars je sakra blízko a byl   bych moc rád kdyby místo   pokračování Avatara či   Price z Persie točili další   díly tohoto počinu ;)
Memento
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.6.2013
Neopakovatelné
Shodou okolností jsem viděl   Memento až jako poslední   Nolanův film a myslím, že   jsem udělal nevědomky   dobře. Díky tomuto skvostu   mi do sebe zapadly všechny ty   podivné nejasnosti, které   mě u jeho filmů vždycky tak   zaměstnávají mozek. Vše to   začalo a vychází odsud…   zde je počátek a dokonalý   trik jeho filmového umu.
Mission: Impossible - Ghost Protocol
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.5.2012
Velmi příjemné
Myslím si, že ze série MI   jde o jeden z   nejpovedenějších dílů.   Spousta hraček, celkem   "nenáročná"   zápletka, ale velmi pěkně   zpracovaná. Bavil jsem se a   na konci jsem neměl žádnou   pachuť toho že mě někdo   zlákal nabouchaným   trailerem, která se mi u   dnešních akčních snímků   velmi často stane. Navíc   jsem rád že se zde občas   objeví ve vedlejším cameu   čeští herci.
Moon
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.8.2012
Skvělá atmosféra...
Velmi příjemný film o   těžení energie na Měsíci;   místo není originální,   příběh taky nehýří   zběsilými zápletkami, ale   co tady funguje opravdu dobře   je budování ponuré   atmosféry, což u mě v   kombinaci s rozumnou   stopáží na konci zanechalo   příjemný dojem... Pokud na   něj budete mít náladu (což   je asi u tohoto typu snímku   žádoucí) určitě si jej   nenechte ujít.
Muži v naději
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.11.2012
Co se z traileru zdálo být   jako prvoplánová prázdná   nuda se nakonec pěkně   vyvrbilo. Rozhodně to na mě   působí příjemnějším   dojmem než Román pro muže.   Absurditu nechme stranou je to   dobře obsazená a natočené   komedie o vztazích ;)
Nikdy neříkej nikdy... (Never Say Never Again)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.10.2012
Povedené rozloučení...
Seana Conneryho s rolí 007.   Píšete tu, že je starý a   že kaskadérské kousky už   mu nevěří, podívejte se na   Chobotničku ze stejného roku   s Rogerem Moorem a pak suďte,   nehledě na to že je   šarmatní asi jako 6 dílů   přesluhující medvěd.   Myslím si že celý tenhle   film je agitkou za to aby se   klasická série Bonda už   někam posunula... k nového   herci, protože Connery má i   po těch létech v roli   šarmatního a neodolatelného   britského agenta více   věrohodnosti než Moore.
Ostrov (The Island)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.9.2013
Futuro zážitek
Asi nejlepší film Mechaela   Baye (protože z Transformers   zrovna neteču). Perfektní   futuro zážitek, skvělé   herecké výkony, opravdu   příjemná podívaná, kde   ani tak nezáleží na tom,   že příběh už tady někdy   byl, jde o to že je dobře   zpracovaný a 130 minut   člověku krásně uteče a   nenudí se ;).
Pan Nikdo (Mr. Nobody)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.3.2012
Kdyby film neměl tak dlouhou   stopáž uvažoval bych o tom,   že ho zkusím ještě jednou   shlédnout, aby mě nějaká   oslnivá pointa, kterou kromě   reversovaných záběrů film   měl mít, konečně   pořádně docvakla.   Uznávám, že efekty   retrospekce jsou pěkné, film   mi ale kromě toho nic nového   nedal. Škoda po těch 2   hodinách jsem stál o   originální vyražení dechu   (pomyslně)
Pavouci z vesmíru (Skyline)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.3.2012
Nečekaně koukatelné
Musím se ohradit vůči   skarohlídům, na to že to   bylo Bečko mě teda   zvláště pak ta druhá   polovina od pokusu s atomovkou   příjemně překvapila. Není   to sice Cloverfield ale dívat   se na to dalo víc než   dobře. A jak se říká   "za ty prachy".
Počátek (Inception)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.3.2012
Trocha Matrixu, Trocha Repo   Mena a atmosféra skoro jako z   Temného rytíře, Nolanovina   se nezapře. Hodně jsem   slyšel, že se v tom dá   lehce ztratit, ale když   neprokecáte polovinu filmu   jako někteří nebyl problém   ujasnit si co a kde je :)
Pozemšťan (The Man From Earth)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.9.2013
Brilantní atmosféra
Film stojí na perfektně   vystavěném scénáři a   skvělé komorní atmosféře   spolu s citlivě vrstvenými   dialogy, je to opravdu   požitek. Nedivím se, že   hodně lidí má po   přečtení obsahu   pochybnosti, ale po   shlédnutí pochopíte...
Probudím se včera
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2012
Skvěle, konečně
Musím přiznat že na film   jsem se těšil a zklamaný   určitě nejsem. Tolik jako   první půl hodiny jsem se u   současných českých   "komedií" nenasmál   ani nepamatuji. Výborné gegy   ala "vyndej si" a na   narážky typu   "licokniga" jen   příjemně okořenily tuhle   sci-fi romantickou hříčku.   Bravo!
Prometheus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.9.2012
Milé překvapení
Měl bych si dávat pozor na   to co kde píšou a co mi   někdy o filmech lidi   říkají. Vůbec si   nemyslím, že by to Scott   nezvládl... Po narážkách   na otřepanou poslední   třetinu jsem čekal   klasického Aliena, kterého   jsem už viděl dostkrát a   ono to nakonec nebylo jen ono   hloupé vyvražďování.   Jsem rád, že jsem se dočkal   něčeho jiného než co jsem   čekal a taky moc doufám že   to někdy v budoucnu bude   celé dokepnuto druhým   filmem...
Psycho
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.3.2012
Nejprve jsem viděl remake z   roku 1998 a musím se   přiznat, že to byla chyba.   Původní Hitchcockova verze   je nenapodobitelně dokonalá   a výkon Anthonyho Perkinse   strká Vinceta Vaughn do kapsy   třikrát. Doporučuju se na   tento skvost podívat pěkně   večer potmě...
Repo Men
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.3.2012
Jestli mám něco u filmu rád   tak je to to, že mě dokáže   překvapit. Repo men není   originálním nápadem a   zvrácenou budoucnost, to ne,   ale to co vás dostane prostě   až tak dobře nečekáte..   když si myslíte, že je vše   OKURA menu, zježí vám   všechny chlupy na těle...   takhle mě má dostat konec   filmu, čekal jsem průměr,   ale když to to člověk   nejméně čeká...
Řidič (Drive)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.4.2012
Velmi příjemné, dánský   režisér, americký   hollywood, skvělý soundtrack   a velmi pozvolna vystavěná   hutná atmosféra - na to ale   člověk musí mít chuť a   hlavně to mít rád jinak mu   přijde film slabý, ale to se   jen málo zaměřil na detaily   a neverbální komunikaci   postav. Jsem rád že patřím   mezi ty kteří si ho mohli   užít. Osobně pro ještě   lepší pocit mohl film   skončit už otevřením   očí...
Se zpětnou platností (Retroactive)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 31.3.2012
Nedívat
Nevím co k tomu dodat.   Kdybych tenhle honostný   název viděl ještě jednou   už bych se na to asi   nepodíval. James Belushi je   sice opravdu děsivý, ale to   tak všechno z toho filmu co   mě mohlo zaujmout. Slabý   děj 4x nebo 5x dokolečka   (při třetí smyčce už jsem   doufal, že bude konec).
Sherlock Holmes: Hra stínů (Sherlock Holmes: A Game of Shadows)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.1.2012
Slušný sequel
Po dlouhé době jsem vyrazil   do kina a byl jsem příjemně   překvapen; odsýpající,   dynamické a ve stylu prvního   dílu, upřímně se mi   adaptace románů Sherlocka   Holmse od Guye Ritchiho zdá   atraktivnější, když je   beru jako blockbuster ;)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10