Duben

Komentáře uživatele K.I.T.T

K.I.T.T

K.I.T.T zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 88
Angel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.12.2011
Výborný film, moc hezky   natočený. Nádherné   kostýmy, skutečně   věrohodné prostředí té   doby. Slušné scény,   žádné vulgarismy   charakteristické pro dnešní   filmovou tvorbu. Škoda jen,   že film končí špatně.   Délka filmu se mi narozdíl   od ostatních zdála tak   akorát.
Mně se tohle pokračování   Arabely velmi líbí. Je   vtipné, nápadité, velmi   pěkně natočené s   vynikajícími filmovými   triky a skvělým hereckým   obsazením. Moc se mi líbí   scény s Petrem Nárožným,   který je v této roli velmi   vtipný a Rumburak v podání   Jiřího Lábuse je opět   bezkonkurenční. Dávám 10   hvězdiček, přestože jsou   zde scény, které se mi až   tak nelíbí.
Aréna národů
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.4.2012
Aréna národů má být   nástupcem Her bez hranic? To   je odvážné tvrzení,   protože Hry bez hranic jsou   jedinečnou soutěží a tu   nahradit nelze, přesto má   Aréna národů něco do sebe!   Disciplíny jsou   propracované, vtipné, ale   disciplíny s býkem se mi   vůbec nelíbí - kazí   celkový dojem! Vadí mi ale   nepřehlednost a   neuspořádanost soutěže a   také to, že zde již   nesoutěží města a člověk   neví, odkud tým je. Ale dá   se na to dívat, i když jak   jsem psal, k Hrám bez hranic   se to nedá přirovnat!!!
Banánový Joe (Banana Joe)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2010
Bud Spencer je v tomto filmu   vynikající. Sice bez Terence   Hilla, ale i tak je to   skvělý film. A přitom s tak   jednoduchým dějem.
Barrandovský videostop
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.4.2011
Pořad Videostop velmi chyběl   v TV. Jsem velmi rád, že se   možnosti znovu vysílat   Videostop chytil Barrandov.   Také se mi velmi líbí, že   jej nezasáhly žádné   moderní prvky a zůstal ve   starém kabátě. Jan Rosák   je opět vynikající   moderátor, poradci zábavní,   studio hezké. Konečně v   záplavě trapných   převzatých pořadů ze   zahraničí jeden pořad, na   který se dá dívat, a který   přispěje k upadající   zábavě (české) TV tvorby!
Bob a Bobek – králíci z klobouku
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.1.2010
Nejlepší kreslený   Večerníček, můj   nejoblíbenější. Josef   Dvořák Boba a Bobka skvěle   nadaboval. Nejlepší jsou ty   nejstarší díly. Čím   novější, tím   "horší". Ale   stále hezké.
Bohové musí být šílení (The Gods Must Be Crazy)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2010
Nejlepší je zde Andrew Steyn   a jeho jízda pro učitelku   Kate Thompsonovou. To nemá   chybu! Na tuhle pasáž se   můžu dívat pořád dokola.   Jinak celý film je moc hezký   a vtipný. Navíc krásné   prostředí kolem...
Bylo nás pět
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2010
Výborný seriál z doby   první republiky. Seriál   velmi pěkně zachycuje onu   dobu. Výborné herecké   obsazení. Oldřich Navrátil,   Petr Nárožný atd.
Cesta do hlubin študákovy duše
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2010
Výborný, co přímo   nejlepší film ze školních   lavic. A to hvězdné   obsazení - Jaroslav Marvan,   Ladislav Pešek, František   Filipovský, Miloš Nedbal   atd. Na tento film se můžete   koukat pořád a pořád se   budete smát. Je to česká   klasika!
Cesta do pravěku
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.5.2010
Vynikající zpracování   tohoto filmu. Kam se hrabe   Jurský park, který je   výdělečný jen díky svým   trikům. Tohle je klenot   naší kinematografie. Film je   zároveň velice poučný,   takže se dozvíte mnoho   zajímavostí o dinosaurech.
Čertova nevěsta
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.4.2012
Čekal jsem sice lepší   pohádku, ale přesto je to   jedna z těch povedenějších   za poslední léta! Velmi mě   mrzí, že tam měl velmi   málo prostoru František   Němec, kterému tu roli   "ušili" přímo na   tělo. Musím však pochválit   nádherné kostýmy a   exteriéry, herecké obsazení   se velmi povedlo (až na   čerta, který se mi tam   vůbec nelíbil)! Je vidět,   že si tvůrci na pohádce   dali záležet.
Četnické humoresky
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.4.2011
Seriál se mi nelíbí, mám k   němu několik výhrad.   Nelíbí se mi délka   jednotlivých dílů. Na   seriál je 70 minut moc,   seriál má mít kolem 45   minut. Dále mi tam vadí   odlišnost od doby První   republiky, která je místy   skutečně hodně daleko. A   dost scén mi tam připadá   nudných a zbytečných. Co se   mi na seriálu líbí, je   herecké obsazení. To se   skutečně výborně povedlo.   Seriálu jsem dal přesto   alespoň čtyři body, ale   není tohle seriál, který by   mě nějak zvlášť bavil.
Četník v New Yorku (Le Gendarme a New York)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.7.2015
Tento díl považuji za   nejslabší z celé série o   "četnících".   Nenadchl mě a ani ničím   nezaujal. Není zde tolik   vtipných situací a momentů   a dle mého názoru se dost   liší od ostatních velmi   povedených dílů.
Děvčata, nedejte se!
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.2.2010
Skvělý film s vynikajícím   Hugo Haasem a Adinou   Mandlovou, která v roli   jedné z chovanek dívčího   penzionátu je naprosto   kouzelná. Film se skutečně   povedl!
Děvče za výkladem
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.5.2010
Ne všechny černobílé filmy   jsou skvělé a tento film je   toho příkladem. Zpracování   je nudné (především velmi   dlouhý konec), herecké   výkony nic moc. Pochvalu si   zaslouží snad jen Hana   Vítová a skvělý Václav   Trégl v roli domovníka.
Doktorka Quinnová (Dr. Quinn, Medicine Woman)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.11.2010
Nemám rád americké   seriály, a ani se na ně   nedívám. Ale tenhle je   výjimkou. Nejvíce zapadá   asi do žánru dobrodružný,   což odpovídá i tomu, že se   odehrává na Divokém   západě. Seriál je velmi   slušný a také výchovný.   Ukazuje, jak to ve   skutečnosti bylo. Je   natočený v roce 1993 (1.   řada), a i proto je asi tak   vynikající, dnes se totiž   takové seriály točit   neumějí. Seriál má navíc   výborné herecké obsazení.
Důvod k rozvodu
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.1.2010
Skvělá komedie s hvězdným   obsazením.
Oldřich   Nový jako opilec a karbaník,   Adina Mandlová jako jeho   hodná a milá žena. Oldřich   Nový prohraje v kartách   všechno, i věno jeho   manželky. Helena se přesto   rozvádět nechce, a tak   Helenin právník naplánuje   "Důvod k rozvodu".   Film nakonec končí dvojí   svatbou.
Dva týdny štěstí
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.6.2010
Krásný film se skvělým   obsazením. Role Marty je   šitá přímo pro Adinu   Mandlovou. Nedovedu si   představit moc jiných   hereček, které by se do   této role hodily jako ona.   Skvělý je i Jaroslav Marvan,   Marie Blažková a všichni,   kteří tam hrají... Film je   naprosto nádherný.
Dva výtečníci (I Due superpiedi quasi piatti)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.10.2010
Filmy s Budem Spencerem a   Terence Hillem se mi velmi   líbí a tento není   výjimkou. Jednoduchý děj,   skvělé hlášky, spousta   vtipů a samozřejmě facky,   kterých je zde hodně.
Dvojníci (Non c'è due senza quattro)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2010
Moje nejoblíbenější   komedie s Budem Spencerem a   Terence Hillem. Film plný   vtipných hlášek a rvaček,   které si hlavně Bud Spencer   velmi užívá.
Eva tropí hlouposti
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.1.2010
Eva tropí hlouposti je jeden   z nejlepších černobílých   filmů. Nataša Gollová   podala skvělý výkon.   Komedie je plná vtipných   dialogů a scén. Evu měla   původně hrát Adina   Mandlová, ale režisér   Vávra ji nakonec zlákal do   filmu Kouzelný dům.
Horákovi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.1.2010
Povedený český seriál, ne   jako ty americké seriály.   Tohle je skutečně náš   český humor. Faktem ale je,   že seriál táhnou hlavně   Igor Bareš, Lucie Benešová   a Jan Hraběta.
Hospoda
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2010
Česká klasika
Tyto seriály s prostým   dějem bývají nejlepší.   Navíc v tomto seriálu hrají   samé herecké hvězdy (Petr   Nárožný, Ladislav   Potměšil, Bronislav   Poloczek, Josef Dvořák...),   a tak už jen tímto musí   mít seriál vysoké   hodnocení. Každý díl   obsahuje spoustu vtipných   hlášek. Nenáročný,   oddechový seriál!
Hotel Modrá hvězda
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.6.2012
Nejlepší prvorepubliková komedie
Podle mě je tohle nejlepší   prvorepublikový film a jeden   z nejlepších filmů   kinematografie. Roztomilá   Nataša Gollová, kouzelná   Adina Mandlová a samozřejmě   gentleman Oldřich Nový plus   další hvězdy stříbrného   plátna (Jan Pivec, Ladislav   Pešek, Theodor Pištěk...).   Roztomilá komedie plná   omylů a vtipných situací,   kterým se člověk musí   smát, ať se dívá poprvé,   podruhé, podesáté... Ve   filmu je nádherně zachycena   atmosféra prvorepublikových   salonů a tehdejších   nádherných rób.
Chalupáři
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2010
Herecký koncert Josefa Kemra   a Jiřího Sováka.   Chalupáři jsou nejlepší   televizní seriál.   Inteligentní humor, skvělé   výkony herců...
Ideál septimy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.1.2011
Film je pěkný, ale jsou tam   pasáže, které byly   zbytečně dlouhé, a ani   nebyly potřebné. Jinak   herecké obsazení výborné,   zejména Jiřina   Sedláčková, Marie Norrová,   Theodor Pištěk, Jindřich   Plachta a další.
Já to tedy beru, šéfe...!
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2010
Dvojice Sobota, Nárožný   nikdy nezklame, a tento film v   tom není výjimkou. Výborné   herecké výkony a humorné   dialogy zpestřují tento   film.
Jáchyme, hoď ho do stroje
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2010
Nejlepší komedie od   Svěráka a Smoljaka s   jedinečným Luďkem Sobotou v   hlavní roli. Na tento film se   vždy moc rád podívám. Moc   se mi tam líbil i Petr   Nárožný. Ač v malé roli,   byl výtečný.
Jak dostat tatínka do polepšovny
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2010
Tento film se mi líbí víc   než Jak vytrhnout velrybě   stoličku. Krásné   prostředí Prachovských skal   a celého Českého ráje a   skvělí herci, František   Němec, Jana Preisová, Josef   Karlík, Tomáš Holý, Petr   Nárožný, Luděk Sobota...
Jak vytrhnout velrybě stoličku
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2010
Klasika české filmové   tvory, kterou musí znát   každý. Vašek (Tomáš   Holý), který hledá mamince   nápadníka je výtečný.

TV Program

ČT1 - Máte slovo s M. Jílkovou

21:05 - 22:05

47 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa (2007) ...

21:50 - 22:45

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

NOVA - Zlatá labuť

21:45 - 23:05

7 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

21:40 - 22:45

12 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190497
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376372
Obsahů a biografií: 178209
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10

Tomorrow (1972)

Tomorrow
Citlivě napsaný scénář   podle skvělé literární   předlohy Williama Faulknera,   výborně vybrané exteriéry,   precizně vedená kamera a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10